Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Poortugaal op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Brengt vraag en aanbod goed samen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Duiven op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

via vrienden kwam achter deze service, binnen een paar uur had ik een match en binnen 5 dagen was ons huis weer schoon.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback.

Door uit Milsbeek op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas niet wat de bedoeling is , zodra iemand een oproep plaats voor een schoonmaakster op de site,,, en daar volgens reactie op krijgt , dan volgt direct de factuur , ongeacht of de aanvraag past bij je wensen . Onze vraag was een ervaren schoonmaakster : en we kregen een meisje van 17 toegewezen .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij geven op onze site duidelijk aan dat u de factuur kunt verwachten nadat wij een match hebben gemaakt. Indien de match niet past kunt u op elk moment aanvullende eisen/wensen stellen aan uw aanvraag. Wij houden hier dan vervolgens rekening mee dit geldt dan ook voor het toevoegen van een leeftijdeis. Wij horen graag van u uw wat uw leeftijdeis is om een nieuwe kandidaat voor u te zoeken.

Door uit Assen op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hadden in eerste instantie een positief gevoel bij dit bedrijf. De eerste match met een schoonmaakster was snel gemaakt. Helaas, al in het gesprek merkten we dat ze niet van schoonmaken hield, bij verschillende klanten was weggegaan met ruzie en bij ons kwam ze al de eerste dag te laat en ging te vroeg weg en had bijna niets gedaan. Met de tweede kandidaat konden we niet tot een matchingsafspraak komen omdat ze niet op telefoon en mail reageerde. De derde kandidaat hebben we wel een gesprek mee gehad, maar al gauw bleek dat ze liever kwam om kinderen in ons gezinshuis te begeleiden dan schoon te maken. Ook stond er in de omschrijving dat ze al 20 jaar ervaring had. Het bleek dat ze drie jaar geleden slechts een jaar schoonmaakervaring had en dat ook nog niet in een gezin(shuis). Na deze derde poging hebben we het opgegeven. We zijn erg teleurgesteld in 'ik zoek een schoonmaakster.nl,' we zijn wel ons bemiddelingsgeld kwijt maar hebben nog altijd niemand, helaas.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het jammer dat u onze service/dienst als negatief heeft ervaren. Echter doen wij ons best o een hulp te vinden die zowel past bij uw wensen als eisen. Daarnaast zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Uiteraard blijven we graag verder zoeken voor u. Dat is immers de garantie die we bieden. Mocht u van gedachten veranderen horen we het graag.

Door uit Wierden op 07-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ze hielpen mij steeds weer een nieuwe kandidaat vinden, als de match niet kwam opdagen👍🏻

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review! We doen ons best!

Door uit Lith op 07-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eenmalige matching fee is het waard. We hebben een super schoonmaakster gevonden. Ook betaling is makkelijk op deze manier.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review!

Door uit Amersfoort op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben al ruim 1,5 jaar een goeie hulp via deze site. Wij zijn erg blij met haar en het was allemaal zo geregeld. Daarom heb ik na het overlijden van mijn schoonmoeder ook een oproep gedaan voor mijn schoonvader via deze weg. Dit viel echter helaas erg tegen. Hij is van de oude stempel en wilde een Nederlands sprekend, wat oudere en ervaren vrouw die van aanpakken weet. Hij kreeg tot 3 keer toe iemand die nauwelijks tot geen Nederlands kon spreken. Dat schiet voor hem niet op. Wel zijn de bemiddelingskosten berekend. Hij heeft er dan ook voor gekozen om het via een andere weg te proberen. Dus 1 goeie ervaring en 1 slechte ervaring. Hebben wij dan gewoon mazzel gehad... ?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het jammer om te lezen dat het niet is gelukt een goede hulp aan u voor te stellen die ook daadwerkelijk bij uw vader past. Zoals u wellicht wel begrijpt kunnen wij niet selecteren op de taalvaardigheid van een hulp. Uiteraard kunt u aanvullende eisen stellen aan uw aanvraag. Wij bieden u een jaar garantie. U kunt zich dan ook beroepen op uw garantie van een jaar.

Door uit Ulvenhout op 05-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na het plaatsen van de advertentie duurde het 6 weken voor er een 'match' was. Na een kennismakingsgesprek een afspraak gemaakt voor de eerste keer schoonmaken. Helaas is deze niet komen opdagen en reageert ook niet meer. Na mijn mail kreeg ik snel een reactie van ikzoekeenschoonmaakster dat ze dan nog 1 jaar verder zoeken naar een match. Toch heb ik nav alle laatste reviews een sterk vermoeden dat dit niet goed gaat komen.... Mensen die overwegen zich in te schrijven hier? NIET doen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat het zo lang heeft geduurd voor wij iemand konden vinden en dat dit vervolgens niet heeft geleid tot een langdurige samenwerking. U had uw opdracht voor de feestdagen ingediend, het kan dan inderdaad lastiger zijn om iemand te vinden. Wij hebben u ook op de hoogte gebracht na 2 weken dat wij niemand hebben kunnen vinden. U heeft aangegeven dat wij door moesten zoeken, wat wij uiteraard dan ook voor u doen. Vervolgens hebben wij u een kandidaat gevonden. Dat deze de afspraak niet is nagekomen is erg spijtig. Wij zullen de hulp hier ook op aanspreken. U heeft inderdaad een jaar garantie, waarin wij zonder extra kosten voor u verder kunnen zoeken. Wij hopen uiteraard snel iemand te vinden. Daar de feestdagen ook al gepasseerd zijn, gaat dit vaak in deze periode wat sneller.

Door uit Veldhoven op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ze kijken niet naar je eisen, doen weinig, zijn klantonvriendelijk en zodra je de bemiddelingskosten betaald hebt, zijn ze klaar met je. Gewoon niet doen, bespaar jezelf een hoop frustratie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en eisen. Wij geven u dan ook altijd gelegenheid aanvullende eisen en wensen te kunnen stellen. Hierin zijn we natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. We vinden het jammer dat u onze dienst als klantonvriendelijk heeft ervaren. Mocht u zich bedenken horen we het graag!

Door uit Waddinxveen op 01-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot twee maal toe binnen één maand met nieuwe kracht gestaakt. Helaas zit er geen consistentie (tot op heden) in.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van een schoonmaakster in huis

Net als 14.376 andere huishoudens


  • Een schoonmaakster voor € 12,50 per uur
  • Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Vergoeding bij schade of ongevallen
  • Een vervangende hulp