Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni
Laad meer ervaringen

Door uit Venlo op 24-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het eerste contact verliep niet goed. Jullie zorgden snel voor een nieuwe. Deze is nog onervaren maar wilt graag bijleren.

Door uit Cuijk op 23-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

de 3de poging is gelukt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat het toch gelukt is.

Door uit Leeuwarden op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De laatste schoonmaakster heeft bijna niets gedaan in 3 uur dat ze hier was. Iets meer kwaliteitscheck bij jullie is nodig. Tot nu toe mensen gehad die stuk voor stuk niet weten wat schoonmaakmaken is.

Door uit Rotterdam op 14-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb sinds een paar maanden een hulp via ‘ik zoek een schoonmaakster.nl” Na 2 pogingen om een passende hulp te vinden, kwamen we in contact met onze huidige schoonmaakster. Een hardwerkende, aardige jongedame. Voor haar is geen moeite teveel. Ze is altijd ruim op tijd of anders geeft ze even een appje. Ik vond de communicatie met ik ‘zoek een schoonmaakster’ erg vlot en vriendelijk. Ik werd goed geholpen. Het uurtarief is prima, zeker als je ziet hoeveel werk er verzet wordt. Ik ben er erg blij mee hoe het is verlopen en hoe het nu gaat. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Door uit Zevenbergen op 11-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima geregeld, eenvoudig en snel

Door uit Babberich op 09-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

makkelijk geen gedoe

Door uit Velserbroek op 09-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Best tevreden. snel antwoord van klantenservice.

Door uit Noordwijkerhout op 03-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De schoonmaakster die worden voorgesteld en die ik vervolgens mail, app of bel, geven nooit antwoord. Het lukt me dus niet met ze in contact te komen. Schiet niet erg op zo.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Onze hulpen geven zelf aan beschikbaar te zijn. We vinden het dan ook erg vervelend om achteraf te horen dat het hulpen niet bereikbaar zijn. We doen zoveel mogelijk ons best. U kunt de kandidaat dan ook afwijzen via uw account zodat we opnieuw voor u opzoek kunnen gaan.

Door uit Culemborg op 03-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima dienstverlening, alleen wij hebben nu een schoonmaakster gehad die 1x is geweest en de overeenkomst is nu beeindigd en dan willen we de diensten ook opzeggen. We willen uiteraard graag betalen voor deze ene keer, maar niet nu een heel jaar. Ik begreep dat dit niet kan. Dat vind ik wel echt een slechte service

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Echter is het niet mogelijk tussentijd het abonnement te ontbinden gezien wij inderdaad met een jaarcontract werken een verzekering in zit tegen diefstal en schade.

Door uit Hoogezand op 02-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben nog geen daadwerkelijk ervaring. Wel een snelle reactie met voorgestelde kandidaten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!