Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Barneveld op 02-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima

Door uit Terheijden op 01-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het duurde even vooraleer we iemand hadden gevonden, maar nu super tevreden met onze hulp. Super makkelijk aan het eind van de maand netjes alles op factuur. Overzichtelijk en makkelijk betaald.

Door uit 's-Gravenhage op 01-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wat ik heb ervaren is, dat jullie de mensen die jullie in dienst hebben niet kennen. Ik bedoel daarmee hun achtergrond. Men schrijft zich in als schoonmaakster en in mijn geval was het eerst afwachten wat ze wel kon of niet. Ik heb na 2 mnd. geen echte schoonmaakster in Somaya gezien. meld zich vaak ziek of verschuift wanneer het haar uitkomt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Gezien wij met meerdere hulpen werken over het hele land. Is het voor ons onmogelijk persoonlijk contact te onderhouden met al onze hulpen. Het laatste controle moment ligt bij u. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om terugkoppeling te krijgen over het functioneren van de hulp. Indien de hulp niet bevalt dan gaan wij graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Rotterdam op 20-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn huidige schoonmaakster is heel goed en betrouwbaar. Maar de vorige kwam niet opdagen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat de vorige hulp niet is komen opdagen. Uiteraard vinden wij het erg fijn om te lezen dat uw huidige hulp naar wens is.

Door uit Rhoon op 17-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ze kwam niet opdagen. Na App contact bleek dat ze het helemaal vergeten was. De organisatie heeft niet waar kunnen maken voor wat ze zeggen, maar de factuur ligt wel op de mat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet is komen opdagen! Zoals u heeft gemerkt zijn wij afhankelijk van het handelen van de hulp. De bemiddelingsfactuur krijgt u bij de gegevens levering van de eerste kandidaat. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Indien het niet lukt met aangeboden kandidaat kunt u dit aangeven in uw account. Wij gaan dan direct voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Doorn op 15-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden die zijn werk goed doet, aardig is en hard werkt

Door uit Haarlem op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er worden zeer snel matches gemaakt, je bent heel vrij om iemand te kiezen

Door uit 's-Gravenhage op 07-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn door u zeer snel aan een schoonmaakhulp gekoppeld. Ik heb reeds contact met haar gehad en een principe afspraak gemaakt voor2x per maand 3 uur hulp. Definitieve datum moet nog worden gepland. Het contact met Yvonne verliep zeer prettig

Door uit Nieuwegein op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Na 4 maanden pas 1x iemand gehad die kwam schoonmaken. En die kon er niks van. Werkt dus niet

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben meerdere hulpen toegewezen, deze werden echter om verschillende redenen afgewezen. In uw aanvraag stond vervolgens geen eisen wat betreft ervaring van de hulp. Wij hopen uiteraard alsnog dat we iemand voor u vinden die naar uw tevredenheid werkt.

Door uit Spijk op 26-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Waardeloos

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het spijt ons te lezen dat u onze dienstverlening waardeloos vindt. Helaas hebben wij geen toelichting van u mogen ontvangen over waarom u dit zo heeft ervaren. Ook de hulp die wij u hebben voorgesteld geeft aan niets van u gehoord te hebben. We hadden u graag beter geholpen!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!