Schoonmaakster Utrecht

Een schoon huis, meer vrije tijd en minder stress om alles te regelen, hoe klinkt dat? Gun uzelf deze rust en laat het huishouden over aan een schoonmaakster in Utrecht. Wij zoeken een schoonmaakster voor u die aansluit bij uw wensen. Met maar liefst 2.782 schoonmaaksters in Utrecht hebben wij snel een betrouwbare schoonmaakster voor u gevonden. 

Een schoonmaakster in Utrecht voor € 13,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Utrecht bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 13,50. Dit is een all-in bedrag. U hoeft dus geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting. Daarnaast is er sprake van eenmalige bemiddelingskosten die u aan ons betaalt voor het vinden van een geschikte hulp. U heeft een jaar garantie op deze bemiddelingskosten. Stopt uw schoonmaakster binnen dit jaar? Dan gaan wij gratis op zoek naar een andere schoonmaakster in Utrecht.

Schoonmaakster in Utrecht gezocht

Via ons een schoonmaakster in Utrecht aanvragen is heel eenvoudig. U schrijft zich in via het inschrijfformulier op onze website. Vervolgens geeft u uw wensen en eisen door en rondt u de aanvraag af. Hierna gaan wij op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan uw voorwaarden. Zodra wij een schoonmaakster hebben gevonden voor u, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is, kan de schoonmaakster uit Utrecht direct bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij kosteloos een andere schoonmaakster voor u.

Schoonmaakster in Utrecht aanvragen

Voordelen schoonmaakster in Utrecht

Met een schoonmaakster in huis geniet u niet alleen van een schoon en fris huis, maar ook van extra tijd voor uzelf! Wanneer u een schoonmaakster in Utrecht via ons regelt, geniet u ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Snel een passende hulp bij u in de buurt gevonden;
  • Voordelige hulp voor slechts € 13,50 p/u all-in;
  • Garantie; een jaar lang;
  • Afspraken vastgelegd in een contract;
  • Volledig legale service.


Beschikbare schoonmaaksters Utrecht

Schoonmaakster aanvragen


Aan het werk als schoonmaakster? Schrijf je dan hier in.