Schoonmaakster Utrecht

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2782 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Een schoon huis, meer vrije tijd en minder stress om alles te regelen, hoe klinkt dat? Gun uzelf deze rust en laat het huishouden over aan een schoonmaakster in Utrecht. Wij zoeken een schoonmaakster voor u die aansluit bij uw wensen. Met maar liefst 2.208 schoonmaaksters in Utrecht hebben wij snel een betrouwbare schoonmaakster voor u gevonden. 

Een schoonmaakster in Utrecht voor € 13,50

De kosten van een schoonmaakster in Utrecht bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 13,50. Dit is een all-in bedrag, dus u hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld of de Belastingdienst. Daarnaast is er sprake van eenmalige bemiddelingskosten die u aan ons betaalt. U heeft een jaar garantie op deze bemiddelingskosten.

Schoonmaakster in Utrecht gezocht

Via ons een schoonmaakster in Utrecht aanvragen is heel eenvoudig. U schrijft zich in via het inschrijfformulier op onze website. Vervolgens geeft u uw wensen en eisen door en rondt u de aanvraag af. Daarna gaan wij op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan uw voorwaarden. Zodra wij een schoonmaakster hebben gevonden voor u, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is, kan de schoonmaakster uit Utrecht direct bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij kosteloos een andere schoonmaakster voor u.

Schoonmaakster aanvragen


Beschikbare schoonmaaksters Utrecht

Schoonmaakster aanvragen


Aan het werk als schoonmaakster? Schrijf je dan hier in.