Schoonmaakster Utrecht

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2673 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Utrecht; een prachtige stad in hartje Nederland met het hardst groeiende economische centrum van Nederland, veel cultuur, gezelligheid en natuur. Het is dan ook begrijpelijk dat u soms weinig tijd overhoudt voor uw huishouden. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte schoonmaakhulp in Utrecht.

Een schoonmaakster in Utrecht voor € 13,50

De kosten van een schoonmaakster in Utrecht bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 13,50. Dit is een all-in bedrag, dus u hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld of de Belastingdienst. Daarnaast is er sprake van eenmalige bemiddelingskosten die u aan ons betaalt. U heeft een jaar garantie op deze bemiddelingskosten.

Schoonmaakster in Utrecht gezocht

Via ons een schoonmaakster in Utrecht aanvragen is heel eenvoudig. U schrijft zich in via het inschrijfformulier op onze website. Vervolgens geeft u uw wensen en eisen door en rondt u de aanvraag af. Daarna gaan wij op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan uw voorwaarden. Zodra wij een schoonmaakster hebben gevonden voor u, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is, kan de schoonmaakster uit Utrecht direct bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij kosteloos een andere schoonmaakster voor u.

Schoonmaakster aanvragen


Beschikbare schoonmaaksters Utrecht


Aan het werk als schoonmaakster? Schrijf je dan hier in.