Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni
Laad meer ervaringen

Door uit Barendrecht op 05-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste drie aanmeldingen, waren een teleurstelling. Maar ik ben blij met met de vierde. U was wel snel met het zoeken naar de volgende hulp.

Door uit Oss op 05-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg duidelijk en snelle reactie. We zijn nu al tevreden met Euphride

Door uit Egmond aan Zee op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik vindt het jammer dat je gelijk voor een jaar aan vast zit.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het vervelend dat u dit als jammer ervaart, wij zien dit namelijk als pluspunt. Hierdoor worden de betalingen lager en bent u verzekerd tegen schade en/of diefstal.

Door uit Duiven op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uiterst tevreden over Mireille Ze ligt ons goed en werkt hard en is duidelijk

Door uit Rotterdam op 20-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zie mijn video

Door uit Almelo op 16-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijk en snel. Wel weinig informatie over werking van het abonnement. Vind het ook weinig flexibel; ik zit er voor een lange tijd aan vast terwijl ik niet weet of het wel bevalt. Misschien een proefperiode inzetten en toelichten?

Door uit Egmond-Binnen op 10-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na meerdere pogingen om via dit bedrijf een schoonmaakster te zoeken is dit nog niet gelukt. Na telefonisch contact is er geen begrip vanuit het bedrijf dat dit frustrerend is. Bemiddeling betekend bij dit bedrijf vooral dat ze de bemiddelingskosten innen, maar niet dat ze daadwerkelijk hun best doen om te bemiddelen. Ikzoekeenschoonmaakster.nl is geen service-gericht bedrijf en neemt hun klanten onvoldoende serieus helaas. Erg jammer, want het leek een fijne manier om binnen korte tijd een goede en professionele hulp te vinden. Dit is het helaas niet!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig te lezen dat u niet tevreden bent. Wij doen uiteraard ons best om voor u een hulp te zoeken welke langdurig bij u aan de slag kan. Het is spijtig dat de eerste twee voorgestelde hulpen niet tot een samenwerking hebben geleid, echter hebben wij u binnen 1 dag na de afwijzing van de tweede hulp u voorgesteld aan een derde kandidaat. Wij hopen dat dit wel zal leiden tot een langdurige samenwerking.

Door uit Almere op 07-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden en reactie toen ik de eerst schoonmaakster niet heb geaccepteerd

Door uit Soest op 07-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie op hulp vraag. Dezelfde dag nog een schoonmaakster gevonden.

Door uit Geervliet op 07-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super snelle reactie

Door uit Rijssen op 29-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle reacties, wel raar dat je gelijk een rekening krijgt terwijl de 1ste voorst met een schoonmaakster gelijk nee zei. Vind pas rekening sturen bij een echte match en geen voorstel.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij werken met een schoonmaakabonnement voor een jaar. Bij de gegevenslevering van de eerste kandidaat krijgt u de factuur. Hiermee gaat ook uw abonnement in.

Door uit Nieuw-Vennep op 29-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie op verzoeken en op mail

Door uit Midwoud op 27-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Yvonne rocked, Marianne was not a good fit.

Door uit Stevensweert op 27-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Er is nog nooit iemand bij ons van jullie geweest en ik krijg steeds mailtjes over er zekere zie van Ool zij heeft nog nooit bij ons heeerkt ben dit beetje zat !!!!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat er nog geen hulp bij u is geweest. Wij helpen u uiteraard graag verder. U kunt ons dan een mail sturen. De feedback knop is bedoeld om uw ervaring door te geven.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!