Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.0

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw Hettema

Heer of mevrouw de Vries

Heer of mevrouw Meijer

Heer of mevrouw Flikweert

Heer of mevrouw Zaffaroni

Heer of mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Deventer op 26-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Na veel weken eindelijk een match. Nog voor je een gesprek kunt inplannen krijg je al een factuur

Door uit Harderwijk op 18-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb mij alleen ingeschreven en ik kreeg meteen betaal verzoekjes dat ik mijn abonnement moest betalen. Maar het lijkt mij dat dit pas ingaat als je een schoonmaakster aanneemt? Ik wil mij meteen uitschrijven. Want de eerste schoonmaakster die reageerde was pas 16 jaar. Sorry ik heb liever alleen ervaren schoonmaaksters in mijn huis.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hoi Floor, Het abonnement start zoals vermeld in de door jou geaccepteerde voorwaarden zodra wij iemand hebben voor gesteld, het aannemen van deze persoon is geen vereiste hierin omdat de werkzaamheden van deze specifieke kandidaat niet onder onze dienstverlening vallen. Als de hulp gewerkt heeft betaal je altijd zelf rechtstreeks uit aan de hulp namelijk. Inmiddels is jou account al geruime tijd geleden verwijderd zoals gevraagd, helaas heb jij dit niet vermeld in een aangepaste review. Mocht jij alsnog tevreden zijn met de geboden oplossing kun jij deze review altijd nog aanpassen. Groeten Hans

Door uit Tilburg op 04-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Would not recommend at all .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Edolene, Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Wij hebben namelijk 3 maanden lang in uw opdracht gezocht naar een schoonmaakster, in deze periode hebben wij maar liefst 6 geschikte kandidaten voor gesteld. U heeft deze stuk voor stuk afgewezen zonder de aanvraag aan te passen of aan ons door te geven wat de reden was van afwijzing. Als wij niet weten wat er scheelt of wat er niet vermeld is in uw eisen kunnen wij daar ook geen rekening mee houden. Al die tijd heeft u niet betaald voor de diensten die u wel degelijk geleverd zijn. Wij hebben vervolgens bij zeer hoge uitzondering uw abonnement beëindigt omdat wij er uiteraard naar streven om iedereen tevreden te houden en wij liever tijd besteden aan klanten die wij netjes communiceren met ons. Hans

Door uit Hardinxveld-Giessendam op 03-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Indien een schoonmaakster niet langer beschikbaar is duurt het soms even voor er vervanging is, maar uiteindelijk komt het toch goed en dat is uiteraard het belangrijkste.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Maurits Jan, Fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft met onze diensten. Groetjes Hans

Door uit 't Harde op 03-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ze werken volgens een vast systeem.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Liesbeth, Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Drachten op 04-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel een andere hulp

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hoi Annet, Het is erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze diensten. Groeten Hans

Door uit Breda op 01-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij hebben binnen 6 dagen tijd, een Engelssprekende schoonmaker gekregen, hij heeft nog niet bij ons schoon gemaakt, maar hij gaf een goede indruk, dus even afwachten .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hoi Marie-José, Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze diensten tot nu toe, als wij verder nog iets kunnen doen dan vernemen wij dit graag. Groetjes Hans.

Door uit Vlaardingen op 29-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Christa, Bedankt voor uw recensie, er word echter niet betaald vanaf het moment van inschrijving maar vanaf het moment dat er voor het eerst een kandidaat is voorgesteld. Wij versturen de factuur zodra wij gegevens hebben geleverd omdat er in het verleden misbruik is gemaakt met het wachten totdat de hulp daadwerkelijk aan de slag ging. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Groetjes Hans

Door uit Pijnacker op 28-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Marija, Vervelend om te horen dat u ontevreden bent met onze dienstverlening, wij hebben hier inmiddels al contact over gehad een oplossing aangeboden. Wij hopen snel alsnog een geschikte kandidaat voor u te vinden. Groeten Hans

Door uit Geldermalsen op 23-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Ilse, Dat is erg fijn om te lezen. Groeten Hans

Door uit Dronten op 10-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Houd de administratie goed in de hand

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Beste A.j. Umlauf, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Groetjes Hans

Door uit Heiloo op 09-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Goedemiddag Daphne, Heel fijn om te lezen dat u snel een hulp heeft gevonden, wij zijn echter slechts bemiddelaar en geen zorginstelling. Wij kunnen het loon van de hulp dan ook niet uitbetalen als bemiddelaar. Dan is het geen particuliere dienstverlening meer waardoor de hulp uiteindelijk een veel lager salaris over zal houden, wij hopen op uw begrip hiervoor. De meerwaarde van de urenregistratie is dat u kunt aantonen dat de hulp legaal (wit) werkt. Hiermee voorkomt u consequenties als bijvoorbeeld de belastingdienst controleert of uw hulp niet zwart werkt bij u. Het is ook niet de bedoeling dat een hulp vraagt om reiskostenvergoeding, wij vernemen het graag als dit voorkomt zodat wij deze hierop kunnen aanspreken. Groeten Hans

Door uit Sliedrecht op 02-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Door uit Bellingwolde op 14-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag was er een schoonmaakster voor ons gevonden.

Door uit Boxtel op 08-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

1e poets had altijd iets en moest steeds naar huis dokter etc. 2e kon niet op dagen dat wij konden

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!