Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Hengelo op 23-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Door uit Baarle-Nassau op 17-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Door uit Voorburg op 16-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

zie boven

Door uit Wapse op 14-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Pas na bijna 8 weken is er een schoonmaakster voor me gevonden die ook daadwerkelijk beschikbaar was. Dit af ook vervelende verwarring over het te betalen bedrag.

Door uit Den Haag op 06-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Door uit Alphen aan den Rijn op 04-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Door uit Doornenburg op 01-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Door uit Gouda op 26-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Door uit Amsterdam op 22-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijk en schoon

Door uit Veendam op 17-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste toewijzing zegde de afspraak steeds af. De tweede kwam positief over en gaat maandag aan de slag.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review, wij zijn blij te lezen dat onze dienst u tot zover bevalt. Wij vernemen graag of de voorgestelde hulp ook bevalt.

Door uit Apeldoorn op 17-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Reageren snel op mail maar allemaal geautomatiseerd. Weinig ruimte voor vragen. Niet telefonisch bereikbaar. Bij invullen aanvraag na "verder" gelijk een abonnement zonder dat er iets is gebeurt. Dan weer mail van andere organisatie!! Geen informatie over uurtarief en werkzwijze vooraf. Wel snel een kandidaat gekregen maar dan wel weer alles zelf doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review wij betreuren dat u deze ervaring hebt, indien u ons mails worden deze binnen indien mogelijk binnen 24 uur persoonlijk beantwoord. Overigens zijn wij zoals de informatie op onze website ook aangeeft wel degelijk telefonisch bereikbaar op de aangegeven tijden. De informatie over tarieven en werkwijze staat juist duidelijk weergegeven op onze website en is u duidelijk getoond tijdens het indienen van de aanvraag. Wij betreuren dat na dit alles onze dienst u nog steeds niet duidelijk bleek te zijn. Wij ontvangen alsnog uw mails om uw vragen te beantwoorden.

Door uit Zutphen op 17-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nvt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review, wij zijn verheugd te lezen dat u tot zover blij bent met onze dienstverlening. Indien u wel tevreden blijkt te zijn over de schoonmaakster vernemen wij dit graag alsnog van u.

Door uit Dalerpeel op 14-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

we gaan nu ontdekken of het van beide kanten bevalt

Door uit Breda op 13-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Na een paar maanden twee (erg jonge) kandidaten aangereikt gekregen en gesproken. De eerste bleek toch geen tijd te hebben en de tweede kon totaal niet zelfstandig aan de slag. Uiteindelijk heeft Ikzoekeenschoonmaakster.nl ons abonnement stil gelegd, omdat ze blijkbaar niemand voor ons konden vinden. Op zich een aardig gebaar, maar we zijn dus ook nog steeds zoekende naar een goede schoonmaakhulp.

Door uit Breda op 10-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld

Door uit Rijswijk op 09-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik wil ook iemand kunnen spreken

Door uit Emmer-Compascuum op 08-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Binnen een week 2 kandidaten voorgesteld en de hulp kan snel beginnen. Dat een jaarcontract was dag ik aanging was me eerst niet echt duidelijk maar het staat keurig op de website vermeld. Tot nu toe erg blij met de snelle communicatie en fijn dat je alle administratie online kan inzien.

Door uit Santpoort-Zuid op 03-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel aanbod van een geschikte schoonmaker. Vertrouwen dat bij uitval snel een vervanging zal worden geregeld.

Door uit Rosmalen op 01-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dit bedrijf heeft nooit iemand geleverd, wel een persoon voorgesteld die nooit is komen werken. Er is niet aangekondigd dat je hier aan een ordinair jaarabonnement vast zit, ook als er niemand komt werken. Het blijkt lastig communiceren met hen hierover, inmiddels na enkele maanden is het toch gelukt het abonnement te beëindigen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

bedankt voor uw review, tijdens het indienen van uw aanvraag is u duidelijk getoond dat het een abonnement betreft met een minimale periode van een jaar. Wij zijn blij dat u alsnog tevreden bent met de geboden oplossing

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!