Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Delft op 30-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Alle schoonmakers komen uiteindelijk niet. Ze zeggen af, of komen niet opdagen en antwoorden niet meer op mijn belletjes/berichten. Er zijn nu in totaal 7 schoonmaaksters aan me voorgesteld via de website, en nog maar een keer is het gelukt iemand te laten komen om schoon te maken. Zij heeft net ook besloten niet meer te willen komen, dus ik zeg mijn abonnement op

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Almere op 29-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een aanvraag volgt meestal snel een match.

Door uit Deventer op 28-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super tevreden

Door uit Etten-Leur op 27-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik pribeer myn contract al een maand op te seggrn maar teveegeefd

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. U heeft een mail ontvangen om uw contract af te kopen. Hier heeft u uw akkoord op gegeven. Hiermee is uw abonnement al stopgezet.

Door uit Oudenbosch op 26-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke site, snelle reactie

Door uit Zeist op 25-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Helder en snel.

Door uit Berlicum op 23-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Duurt lang voordat ik een match kreeg. Wil nu contact en dat kan alleen via een formulier erg jammer

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Echter hebben wij u steeds binnen enkele dagen een hulp voorgesteld. Op dit moment bent u ook nog gekoppeld aan een hulp. Indien deze stopt of u zoekt een nieuwe hulp, dan dient u dit door te geven via uw account, anders kunnen wij ook niet voor u verder zoeken. Verder zijn wij op werkdagen gewoon via e-mail te bereiken, dit hoeft dus niet via een formulier.

Door uit Eindhoven op 21-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service en goede kwaliteit

Door uit Dordrecht op 16-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Super blij met Mine, ze is goed en werkt heel serieus.

Door uit Mijdrecht op 16-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De allereerste keer verliep de aanvraag zoals vermeld stond op de site. Jammer genoeg was de betreffende medewerkster alles behalve een goede schoonmaakster. We hebben gauw afscheid genomen. De tweede medewerker bepaalt een eigen tarief ( niet 12.50 wat jullie aangeven op de site, ook vult ze geen uren briefjes in en heeft ze tevens voor schade gezorgd. En niet gemeld. Ik ben teleurgesteld in de betreffende aanbod en kwaliteit. En stop daar om met deze dienst.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de kwaliteit van de hulp onvoldoende was. Uiteraard doen we ons best een goede match te maken met een hulp die bij u past en goed functioneert. Echter zijn we sterk afhankelijk van de hulp zelf zoals u ook heeft gemerkt. Indien u de hulp niet goed vind functioneren dan gaan wij graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat die wel voldoet. Dat is immers de garantie die we bieden. Wat betreft de schade is het mogelijk een beroep te doen op de schade fonds. U kunt hier een claim voor indienen via uw account. Bedankt voor uw review.

Door uit Lent op 16-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik blijf erbij dat jullie beter moeten communiceren over de kosten die betaald moeten worden aan jullie. Op jullie site communiceren jullie dit echt anders dan dat het in de werkelijkheid is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het erg spijtig dat u er zo over denkt. Terwijl wij op meerdere plaatsen op onze site onze kosten vermelden en het abonnement wat we bieden vinden we het erg jammer om te vernemen dat het niet duidelijk genoeg is. Wij zullen dit bespreken met de afdeling die hier over gaat. Bedankt voor uw review.

Door uit Aalsmeer op 14-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel iemand gevonden

Door uit Ridderkerk op 13-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer ervaren met oog voor detail. Gaat zelfstandig te werk. Ben Zeer tevreden over Prizette.

Door uit Sint-Oedenrode op 12-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben onder de indruk van de wijze waarop de dienstverlening volledig online is ingeregeld.

Door uit Veenendaal op 12-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ontzettend aardige dame maar graag zag ik de hoekjes en gaatjes erbij bv bij het dweilen/stofzuigen. Misschien is 't te vroeg om te oordelen maar vandaag moet ik te veel nalopen Ik heb een te pijnlijk lichaam om haar bv te helpen. De vorige hulp had er geen problemen mee, mijn appartement is klein. 23 nov staat Lucienne weer in agenda, graag had ik een andere maar ze mag nog komen omdat die datum staat genoteerd. . Vind 't heel naar voor haar omdat ze zo aardig is en wel naar vermogen haar best heeft gedaan. Schema: 1.keuken, helemaal. (geen bovenkastjes}.Stofzuigen, dweilen. 2. badkamer, wc. Stofzuigen, dweilen. 3. ramen in woonkamer. (binnenkant) stofzuigen, dweilen 4.deuren met raampjes, stofzuigen, dweilen. Dan weer terug naar 1. sorry

Door uit Gouda op 11-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste aangebodene is 2keer niet op komen dagen wat geen goed gevoel voor voortzetten gaf

Door uit Schimmert op 02-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

vreselijke klantenservice. kan enkel opzeggen door in te loggen terwijl via de mail ook rechtsgeldig is. totaal niet klantvriendelijk!! Concept is heel leuk maar niet als het met zo'n service moet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig dat u dit zo ervaart. Echter verloopt alles via uw account, ook het officieel opzeggen van uw abonnement.

Door uit Utrecht op 28-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb geen schoonmaakster maar ik moet toch elke keer betalen heel vreemd jullie zijn oplichters

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg naar om bestempelt te worden als oplichters. Wij gaan altijd opzoek met een aanvraag die door u is ingediend. En doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien dit bijvoorbeeld de eerste keer niet lukt zoeken wij binnen uw garantie verder. Mochten wij u nog van dienst kunnen zijn horen we het uiteraard graag.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!