Laatste video review

Bekijk en lees meer reviews 8.2

Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog

Meneer Taylor

Mevrouw Kleijn

Mevrouw Yildiz

Mevrouw Schothans-Dijkstra

Mevrouw van Beek

Mevrouw Stapel
Laad meer ervaringen

Door uit Lelystad op 27-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Top

Door uit Breda op 27-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind persoonlijk "ik zoek thuishulp" beter

Door uit Pijnacker op 27-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle en duidelijke service.

Door uit Krimpen aan de Lek op 26-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Beter dan Helpling

Door uit Woerden op 26-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Na de inschrijving hoorde ik anderhalve week niets en heb ik zelf gemaild met de vraag wat ik nog mocht verwachten. Snel daarna ontving ik contactgegevens van iemand met wie ik inmiddels kennis heb gemaakt. Ze is nog niet gestart met de werkzaamheden maar maakte zeker een goede eerste indruk.

Door uit Landgraaf op 23-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Iedere inschrijving wordt gestuurd, zonder verder te kijken of het passend is. Het is een soort roulette.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is.

Door uit Mijdrecht op 22-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

In minder dan een week hebben we ons aangemeld, een match met een schoonmaakster gekregen en kennis gemaakt. Na een prettige kennismaking is ze vandaag bij ons aan de slag geweest naar volle tevredenheid!

Door uit Barendrecht op 22-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer tevreden over de aanpak. Professioneel

Door uit Haarlem op 22-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn om een goede match te vinden via het bureau.

Door uit Leiderdorp op 21-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

xxx

Door uit Utrecht op 21-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Maassluis op 21-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wees u zich er van bewust dat zodra u zich heeft aangemeld, er een factuur volgt van €36,25. Ongeacht het resultaat

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bij inschrijving is er nog geen factuur. Zodra wij u de gegevens leveren van een hulp, ontstaat er een factuur, zoals in de voorwaarden vermeld staat. Indien de hulp niet bij u aan de slag gaat, kunnen wij kosteloos opzoek gaan naar een nieuwe hulp. U krijgt namelijk een jaar garantie.

Door uit Veldhoven op 20-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Makkelijk en snel.

Door uit Barendrecht op 16-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle match gemaakt door personeel de website. Website en bediening is simpel en duidelijk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

 
Language English