Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Terheijden op 01-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het duurde even vooraleer we iemand hadden gevonden, maar nu super tevreden met onze hulp. Super makkelijk aan het eind van de maand netjes alles op factuur. Overzichtelijk en makkelijk betaald.

Door uit 's-Gravenhage op 01-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wat ik heb ervaren is, dat jullie de mensen die jullie in dienst hebben niet kennen. Ik bedoel daarmee hun achtergrond. Men schrijft zich in als schoonmaakster en in mijn geval was het eerst afwachten wat ze wel kon of niet. Ik heb na 2 mnd. geen echte schoonmaakster in Somaya gezien. meld zich vaak ziek of verschuift wanneer het haar uitkomt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Gezien wij met meerdere hulpen werken over het hele land. Is het voor ons onmogelijk persoonlijk contact te onderhouden met al onze hulpen. Het laatste controle moment ligt bij u. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om terugkoppeling te krijgen over het functioneren van de hulp. Indien de hulp niet bevalt dan gaan wij graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Rotterdam op 20-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn huidige schoonmaakster is heel goed en betrouwbaar. Maar de vorige kwam niet opdagen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat de vorige hulp niet is komen opdagen. Uiteraard vinden wij het erg fijn om te lezen dat uw huidige hulp naar wens is.

Door uit Rhoon op 17-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ze kwam niet opdagen. Na App contact bleek dat ze het helemaal vergeten was. De organisatie heeft niet waar kunnen maken voor wat ze zeggen, maar de factuur ligt wel op de mat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet is komen opdagen! Zoals u heeft gemerkt zijn wij afhankelijk van het handelen van de hulp. De bemiddelingsfactuur krijgt u bij de gegevens levering van de eerste kandidaat. Op dat moment gaat ook uw garantie in. Indien het niet lukt met aangeboden kandidaat kunt u dit aangeven in uw account. Wij gaan dan direct voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Doorn op 15-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden die zijn werk goed doet, aardig is en hard werkt

Door uit Haarlem op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er worden zeer snel matches gemaakt, je bent heel vrij om iemand te kiezen

Door uit 's-Gravenhage op 07-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn door u zeer snel aan een schoonmaakhulp gekoppeld. Ik heb reeds contact met haar gehad en een principe afspraak gemaakt voor2x per maand 3 uur hulp. Definitieve datum moet nog worden gepland. Het contact met Yvonne verliep zeer prettig

Door uit Nieuwegein op 05-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Na 4 maanden pas 1x iemand gehad die kwam schoonmaken. En die kon er niks van. Werkt dus niet

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben meerdere hulpen toegewezen, deze werden echter om verschillende redenen afgewezen. In uw aanvraag stond vervolgens geen eisen wat betreft ervaring van de hulp. Wij hopen uiteraard alsnog dat we iemand voor u vinden die naar uw tevredenheid werkt.

Door uit Bergambacht op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Op zich tevreden echter ze is net 1 keer geweest. Hoe kan ik nu al weten of het goed gaat, Jullie zijn wat snel met dit uitvragen

Door uit 's-Heer Hendrikskinderen op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ervaar deze vorm van communicatie duidelijk en vlot

Door uit Hoogland op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heb geen problemen gehad met het bemiddelingsbureau. Hebben gelijk gezorgd voor een nieuwe hulp, toen de vorige het liet afweten.

Door uit Driel op 29-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer nette dame met een goed luisterd oor beschaafd erg zorgzaam en actief in de werkzaamheden . Een dikke tien

Door uit 's-Gravenhage op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik bedoel een 10. Het maximaal aantal punten. Rosmary is top!!!

Door uit Heerenveen op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima service en snel antwoord

Door uit Nuenen op 26-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlotte en ervaren hulp!

Door uit Nieuwegein op 25-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Als je opzoek bent naar een schoonmaakster. Probeer dan niet dit bedrijf. Ik ben aan 6 verschillende schoonmaakster gelinkt die uiteindelijk allemaal niet konden. Sommige lieten wel netjes weten dat ze niet konden maar veel schoonmaakster maakte een afspraak met je en kwamen dan vervolgens niet opdagen. Het is de 30 euro niet waard. Als je een schoonmaakster wilt, heb je meer kans als je een briefje ophangt in je lokale Albert Heijn. Die dertig euro mogen jullie houden hoor en tot nooit meer!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij bieden een service aan waarmee u vanuit uw stoel een aanvraag kunt doen voor een hulp. Hiermee bespaart u tijd en zoeken wij een hulp voor u. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. We doen dan ook ons best u zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien. Ook met het plaatsen van een briefje ergens loopt u natuurlijk het risico dat iemand niet komt opdagen. Indien u zich bedenkt zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u hier krijgt u immers de garantie voor.

Door uit Vorden op 22-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De schoonmaakster komt steeds niet opdagen. Ze zegt meestal een uur van te voren af met een of andere smoes.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat de hulp de afspraken niet nakomt. U kunt hierover het beste in gesprek gaan met de hulp. Indien u geheel met de hulp wenst te stoppen, kunnen wij opzoek naar een nieuwe hulp voor u.

Door uit Nieuwehorne op 21-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg snelle reactie en kort daarop een schoonmaakster aangenomen!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!