Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Dalerpeel op 14-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

we gaan nu ontdekken of het van beide kanten bevalt

Door uit Breda op 10-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld

Door uit Rijswijk op 09-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik wil ook iemand kunnen spreken

Door uit Emmer-Compascuum op 08-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Binnen een week 2 kandidaten voorgesteld en de hulp kan snel beginnen. Dat een jaarcontract was dag ik aanging was me eerst niet echt duidelijk maar het staat keurig op de website vermeld. Tot nu toe erg blij met de snelle communicatie en fijn dat je alle administratie online kan inzien.

Door uit Santpoort-Zuid op 03-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel aanbod van een geschikte schoonmaker. Vertrouwen dat bij uitval snel een vervanging zal worden geregeld.

Door uit Rosmalen op 01-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dit bedrijf heeft nooit iemand geleverd, wel een persoon voorgesteld die nooit is komen werken. Er is niet aangekondigd dat je hier aan een ordinair jaarabonnement vast zit, ook als er niemand komt werken. Het blijkt lastig communiceren met hen hierover, inmiddels na enkele maanden is het toch gelukt het abonnement te beëindigen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

bedankt voor uw review, tijdens het indienen van uw aanvraag is u duidelijk getoond dat het een abonnement betreft met een minimale periode van een jaar. Wij zijn blij dat u alsnog tevreden bent met de geboden oplossing

Door uit Deventer op 19-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

na 1 teleurstelling opnieuw prima geholpen....

Door uit Oudenbosch op 18-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Houd je goed op de hoogte over de beschikbaarheid van de schoonmakers/sters en blijft zoeken naar de juiste/geschikste. Goede administratieve afhandelingen.

Door uit Hengelo op 16-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Omschrijving site:

Geen voorwaarden geaccepteerd (pagina gesloten ipv verder gegaan), abonnement wordt toch doorgevoerd en ik moet toch de kosten betalen. Vervolgens geen respect en begrip voor het misverstand of wat het ook is, dus ik maak de kosten over en sluit mijn abonnement.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij betreuren uw ervaring met ons. Ik zie dat u inmiddels uw abonnement heeft stop gezet.

Door uit Meppel op 14-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het bedrijf lokt je tot inschrijven zonder duidelijk onder de aandacht te brengen dat je en wat voor contract je aangaat ..

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit gevoel heeft. Wij geven namelijk wel degelijk onze werkwijze en voorwaarden aan alvorens u nog de aanvraag kunt indienen. Wij zullen u een mail sturen met een klachtenlink en hopen u alsnog naar tevredenheid te kunnen helpen.

Door uit Badhoevedorp op 12-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Schoonmaakster is niet op komen dagen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet is komen opdagen! Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Mocht de hulp niet komen opdagen zien we graag uw afwijzing tegemoet via uw account om een nieuwe kandidaat aan u voor te stellen.

Door uit Venlo op 12-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Door uit Nijmegen op 12-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij controleren de gegevens die zich bij ons aanmelden. Het klopt dat wij geen VOG gedrag vragen van onze hulpen. Indien u dit wel wenst kunnen wij dit vermelden in uw aanvraag. U dient dan wel zelf de verklaring te bekostigen. Uiteraard oen wij graag ons best voor u. Mocht er geen klik zijn met de hulp zoeken wij graag een nieuwe kandidaat binnen uw abonnement. Daarnaast berekenen wij abonnementskosten voor de zoektocht, administratie en schade en diefstalfonds die u via ons heeft.

Door uit Deurne op 11-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Heb al 2x een rekening gehad van €8,99 en nog geen "hulp" gezien. Komen niet opdagen voor de kennismaking maar wij moeten wel betalen !?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat er nog geen hulp is geweest. Wij doen ons uiterste best een goede kandidaat aan u voor te stellen. Mits de hulp niet komt opdagen zoeken wij graag ene nieuwe kandidaat voor u. Zoals u heeft gemerkt zijn wij helaas sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen.

Door uit Heerle op 11-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review

Door uit Apeldoorn op 03-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Verder moet ik de dienstverlening nog ervaren

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review. U kunt een voorbeeldcontract met de hulp vinden in uw account. De betaling vind plaats tussen u en uw hulp. Dit kan contant of per bank. Wij adviseren u om de hulp altijd uit te betalen nadat u de factuur heeft gehad.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van een schoonmaakster in huis

Net als 14.376 andere huishoudens


  • Een schoonmaakster voor € 12,50 per uur
  • Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Vergoeding bij schade of ongevallen
  • Een vervangende hulp