• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 200.960 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Middelburg op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Correcte afhandeling en fijne eerste kennismaking met schoonmaakster !

Door uit Harderwijk op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

via een duidelijke site heb ik binnen een paar dagen een geschikte hulp gevonden. ik ga er vanuit dat we een goede match hebben en dat we een plezierige samenwerking zullen hebben.

Door uit Vlierden op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

binnen kortzienbare tijd hebben we een hulp gevonden.

Door uit Oss op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het ging goed

Door uit Hengelo op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

netjes geregeld.

Door uit Eerbeek op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe correct en soepel verlopen

Door uit Eindhoven op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Doordat mensen niet voor lange tijd beschikbaar zijn zijn er veel wisselingen in de schoonmaaksters

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Omdat we u graag een hulp voor de lange termijn willen bieden, vragen we van de hulpen een minimale beschikbaarheid van een jaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets tussenkomt aan de kant van de hulp. Daarom heeft u ook altijd recht op uw jaar garantie, waarin we geheel kosteloos voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Nieuwegein op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een schoonmaakster voor me gevonden.

Door uit Burgum op 08-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel een geschikte interieurverzorgster gevonden.

Door uit Utrecht op 08-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

.

Door uit Lage Zwaluwe op 08-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Accurate instelling

Door uit Oosterhout op 07-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

het is een harde werkster die proper is en weet wat ze doet ik ben erg blij met haar

Door uit Rotterdam op 07-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ze moet nog beginnen, dit is enkel der ervaring over de bemiddeling.

Door uit Assen op 06-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede ervaring.

Door uit Rijssen op 06-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een paar uur reaktie op vragen die ik, voordat ik een hulp toegewezen kreeg,stelde. Top!

Door uit Amsterdam op 06-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik raad aan om mensen zeker via hulp in huis alleen aan de slag te laten als ze aan bepaalde eisen voldoen. Door het een aantal Keer goed de te doen in de student-Schoonmaak categorie Zou je bijvoorbeeld op kunnen klimmen naar hulp in huis. En moeten ze ook een basale kennis van het Nederlands hebben?!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een kans verdient: ervaring moet immers ook opgedaan worden en niet iedereen stelt dezelfde eisen. Het systeem dat u beschrijft hebben we bovendien al: als iemand langere tijd via ons werkt, komt deze persoon in aanmerking om 'tophulp' te worden.

Door uit Voorschoten op 06-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Deze site is erg handig. Wat ik wel jammer vind, is dat er geen transparantie is over de kosten. Als je schoonmaakhulp zoekt, betaal je daarvoor. Maar er wordt ook geld ingehouden op wat je aan de hulp betaald per uur, dat is niet duidelijk als je je aanmeldt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

De hulpen zijn facturatiekosten aan ons verschuldigd, deze kosten staan geheel los van de bemiddelingskosten die een opdrachtgever aan ons verschuldigd is. De hulpen zijn natuurlijk van deze kosten wel op de hoogte.

Door uit 's-Gravenhage op 05-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel contact en antwoordt

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English