Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog

Mevrouw Kleijn

Mevrouw Yildiz

Mevrouw van Beek

Mevrouw Stapel
Laad meer ervaringen

Door uit Hilversum op 11-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg goede ervaring. Aanrader

Door uit Groningen op 09-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel antwoord op de vraag

Door uit Giethoorn op 08-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en doeltreffend .

Door uit Bergschenhoek op 07-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie en goede informatie

Door uit Kampen op 03-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 48 uur een overeenkomst. Snelle service.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 03-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Doet wat het toezegde.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback.

Door uit Woerden op 02-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Doetinchem op 01-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima service

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Fijn dat u tevreden bent over onze service, we wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Leeuwarden op 01-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en duidelijk!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij wensen u een plezierige samenwerking met uw hulp.

Door uit Heemstede op 01-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Supersnelle service en handige online afhandeling. u nog zien of de schoonmaker echt zo grondig schoonmaakt als hij beweert ;)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Fijn om te lezen dat u zo snel bent geholpen, we wensen u alvast een plezierige samenwerking met uw hulp.

Door uit Rotterdam op 30-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en gemakelijk

Door uit De Meern op 30-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik wil graag uitschrijven van deze website. Ik ben sinds begin april op zoek naar een schoonmaak hulp en er zijn twee mensen die interressen hebben getoond en daarna geen reactie gestuurd toen ik hen gemailed heb.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het erg jammer dat het tot op heden nog niet is gelukt om een geschikte hulp te vinden. We doen ons best om te benadrukken richting de hulpen dat het van groot belang is om alleen toe te zeggen wanneer ze ook écht gemotiveerd en beschikbaar zijn om voor u aan de slag te gaan. Helaas zijn we hierbij deels afhankelijk van hun verantwoordelijkheid. We hebben uw factuur ingetrokken, zodat u zicht kunt uitschrijven.

Door uit Amsterdam op 30-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

het werd snel opgepakt en was ook snel geregeld.

Door uit Vlissingen op 30-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijk helder en ongecompliceerd

Door uit Beesd op 28-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op de website staat dat je per uur betaald. Je betaald uiteindelijk ook kosten voor het vinden van een schoonmaakster waar je uiteindelijk ook zelf achteraan moet zitten. Als je aan geeft het hier niet mee eens te zijn, sturen ze een incassobureau op je af.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het erg vervelend dat het zo is verlopen en dat er onduidelijkheid is ontstaan over wanneer en welke kosten er betaald dienen te worden. We proberen hier altijd duidelijk over te zijn en beschrijven dit ook zo duidelijk mogelijk op onze website. Bijvoorbeeld onder het kopje kosten. De kosten voor een schoonmaakster bestaan uit een uurloon voor de schoonmaakster en een eenmalig bemiddelingsbedrag. Uiteraard willen wij u wel onze service bieden. Wij bieden u een jaar garantie op onze zoektocht vanaf het moment dat wij u aan de eerste kandidaat voorstellen. U moet immers wel een klik hebben met de kandidaat. Is dit niet zo, dan zoeken wij een andere voor u. Wij hopen dat u ons begrijpt en wij voor u alsnog een geschikte kandidaat kunnen zoeken. Wij horen graag van u.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

 
Language English