Schoonmaakster Amsterdam

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2834 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Heeft u een fijne woning in Amsterdam? Houdt u van een schoon en opgeruimd huis? Kunt u ook zo genieten van uw vrije tijd? Dan is een schoonmaakster wellicht de oplossing. Wij gaan graag voor u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster in Amsterdam. U krijgt een jaar garantie op uw schoonmaakster in Amsterdam. U loopt dus geen risico, maar geniet wel van een schoon huis.

Tarief schoonmaakster in Amsterdam

Wij geven u graag duidelijkheid over het tarief van onze schoonmaaksters in Amsterdam. Het tarief van een schoonmaakster wordt als volgt berekend:

 • Uurtarief schoonmaakster: € 13,50 all-in. Hier komt dus niets meer bij.
 • Eenmalige bemiddelingskosten. De hoogte is afhankelijk van het aantal uur u een schoonmaakster wenst. Bij deze kosten zit ook een jaar lang garantie inbegrepen.

Vind schoonmaakster in Amsterdam

Schoonmaakster gezocht Amsterdam

Wij gaan graag voor u op zoek naar een schoonmaakster in Amsterdam. Vraag een schoonmaakster aan in slechts 1 minuut tijd.

 1. Schrijf u gratis in;
 2. Activeer uw account en geef uw voorkeuren aan.

Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster in Amsterdam die aansluit bij uw voorkeuren. Zodra wij een kandidaat hebben gevonden:

 1. Ontvangt u een mail met de gegevens;
 2. Plant u een kennismakingsgesprek met de schoonmaakster.

Is er sprake van een klik dan kunt u een contract opstellen. De schoonmaakster kan dan direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geen nood. Wij gaan gratis voor u op zoek naar een schoonmaakster in Amsterdam die beter bij u past.

Schoonmaakster Amsterdam aanvragen

Voordelen schoonmaakster in Amsterdam:

Met een schoonmaakster in huis geniet u niet alleen van een schoon en fris huis, maar ook van extra tijd voor uzelf. Wanneer u een schoonmaakster in Amsterdam via ons regelt, geniet u ook nog eens van de volgende voordelen:

 • Snel een passende hulp bij u in de buurt gevonden;
 • Voordelige hulp voor slechts € 13,50;
 • Garantie; een jaar lang;
 • Administratie eenvoudig geregeld;
 • Afspraken vastgelegd in een contract
 • Volledig legale service.

Beschikbare schoonmaaksters Amsterdam:

Vind een schoonmaakster in Amsterdam