Werkwijze - In een paar stappen naar een schoonmaakster

Met ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft u vaak al binnen een paar dagen een schoonmaakster die voldoet aan uw wensen. Lees snel verder hoe u eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp vindt.

Eenvoudig en snel een schoonmaakster vinden

Een schoonmaakster aanvragen duurt maar een paar minuten. Na slechts 5 stappen heeft u een werkster in huis. 
Stap 1: U dient een aanvraag in
Stap 2: Wij zoeken een schoonmaakster
Stap 3: U ontvangt gegevens van de hulp
Stap 4: U plant een afspraak
Stap 5: U stelt een contract op

Stap 1: U dient een aavraag in
Schrijf u in middels het inschrijfformulier. Op het inschrijformulier vult u uw gegevens in. Hier gaat u ook akkoord met onze algemene voorwaarden. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met een activeringslink. U activeert uw account door op de link te klikken. U heeft nu een eigen account waarin u altijd gegevens kunt wijzigen.

Stap 2: Wij zoeken een schoonmaakster
Als u uw account heeft geactiveerd, dient u een aanvraag in. Hier geeft u aan wat u belangrijk vindt bij een schoonmaakster. Onze zoektocht start direct als uw aanvraag binnenkomt. We zoeken een schoonmaakster die aan uw wensen en eisen voldoet en bij u in de buurt woont.

Stap 3: U ontvangt gegevens van de hulp
U ontvangt de contactgegevens van een uw schoonmaakster per e-mail, zodat u contact kunt opnemen. Op dit moment gaat uw abonnement in en ontvangt u een factuur voor de eerste betaling.

Stap 4: U plant een gesprek
De schoonmaakster komt bij u langs ter kennismaking. Als er een klik is, kan de schoonmaakster bij u aan de slag. Is er geen sprake van een klik, laat het ons dan weten. Wij zoeken gratis verder tot we een passende schoonmaakster aan huis voor u hebben gevonden.

Stap 5: U stelt een contract op
Wij adviseren afspraken tussen u en uw schoonmaakster om te voorkomen dat er onduidelijkheden ontstaan. Na inschrijving heeft u toegang tot een voorbeeldcontract om als basis voor uw afspraken te gebruiken. 

Ik wil direct op zoek naar een schoonmaakster!

Onze schoonmaaksters houden hun uren online bij. U kunt dit zien op uw persoonlijke pagina.

Ik wil meer weten over Ikzoekeenschoonmaakster