Werkwijze - In een paar stappen naar een schoonmaakster

Wij helpen u graag bij het vinden van een schoonmaakster! Het liefst nemen wij u al het werk uit handen. Toch dient u zelf nog enkele stappen te doorlopen, voordat de schoonmaakhulp bij u aan de slag kan. Hieronder vindt u de stappen die van belang zijn bij het vinden van een geschikte schoonmaakster. Wij adviseren u de site goed door te lezen voordat u een aanvraag indient.

Eenvoudig en snel een schoonmaakster vinden

Wij hebben de stappen van het proces voor u op een rijtje gezet.
Stap 1: Aanvraag indienen
Stap 2: Wij gaan op zoek
Stap 3: Schoonmaakstergegevens ontvangen
Stap 4: Een afspraak maken
Stap 5: Contract opstellen

Stap 1: Aanvraag indienen
Schrijf u in middels het inschrijfformulier. Dit formulier bestaat uit het invullen van persoonlijke gegevens en de wensen en eisen die u stelt aan een schoonmaakster. De aanvraag kan pas worden verzonden als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail (op het door u aangegeven e-mailadres), waarin een activeringslink staat. Door op deze link te klikken wordt uw persoonlijke account geactiveerd en kunnen wij voor u op zoek gaan. U kunt nu uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen op ikzoekeenschoonmaakster.nl

Stap 2: Wij gaan op zoek
Als de aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij voor u op zoek naar een geschikte schoonmaakster aan huis. Wij zullen de, door u, opgegeven wensen en eisen in acht nemen en benaderen enkel schoonmaakster die hieraan voldoen. Daarbij houden wij ook rekening met de afstand en zullen wij alleen de schoonmaaksters bij u uit de buurt benaderen. Wij doen altijd een dubbel check bij de schoonmaakster om er zeker van te zijn dat zij aan uw wensen en eisen kan voldoen.

Stap 3: Schoonmaakstergegevens ontvangen
U ontvangt de contactgegevens van een geschikte schoonmaakster per e-mail. Let op; u ontvangt op dit moment ook een factuur voor de bemiddelingskosten.

Stap 4: Kennismakingsgesprek inplannen 
Met de ontvangen contactgegevens kunt u contact opnemen met de schoonmaakhulp om een kennismakingsafspraak in te plannen. De schoonmaakster komt bij u langs, zodat u kunt kijken of er sprake is  van een klik. Als er een klik is dan kan de schoonmaakster bij u aan de slag. Is er geen sprake van een klik, laat het ons weten, dan zoeken wij gratis verder tot we een passende schoonmaakster aan huis voor u hebben gevonden.

Stap 5: Contract opstellen
Voordat de schoonmaakster echt bij u aan de slag gaat, adviseren wij u om een contract op te stellen. U kunt hierin aangeven wat de onderlinge afspraken zijn. Dit voorkomt dat er op een later moment onduidelijkheden ontstaan. Na inschrijving heeft u toegang tot een voorbeeldcontract, welke u hier prima, als uitgangspunt, voor kunt gebruiken. Zodra de afspraken duidelijk zijn en het contract is getekend, kan de schoonmaakster bij u aan de slag.

De schoonmaakster die bij u aan de slag gaat, houdt zijn/haar uren bij op de website. Doordat de schoonmaakster de gewerkte uren invult, heeft u ook inzicht in de gewerkte uren. U kunt als klant profiteren van ons factureringssysteem, die u vindt op uw persoonlijke pagina. 

Ik wil direct op zoek naar een schoonmaakster!
Ik wil meer weten over Ikzoekeenschoonmaakster