Schoonmaakster gezocht

In 3 stappen een schoonmaakster!

Stap 1

Maak een account aan. U ontvangt een mail van ons waarin u uw aanmelding bevestigt.

Stap 2

Stel een persoonlijk schoonmaakplan op door uw wensen en eisen aan ons door te geven.

Stap 3

Zodra wij een schoonmaakster hebben gevonden, ontvangt u de contactgegevens.

Schoonmaakster zoeken

Betrouwbaar, veilig & snel

1. Wij zoeken uw schoonmaakster

Als uw aanvraag bij ons binnenkomt, zoeken wij direct een schoonmaakster die bij u past. We houden ook rekening met de afstand, want het is voor de schoonmaakster prettig om vlakbij te wonen. 

Wij doen altijd een dubbele check om er zeker van te zijn dat de schoonmaakster aan uw wensen voldoet.

2. Wij geven u de contactgegevens

Wij mailen u de contactgegevens van uw nieuwe schoonmaakster. Vanaf nu start uw schoonmaakabonnement inclusief bijbehorende voordelen, zoals garantie en vergoeding bij schade.

3. Kennismakingsgesprek inplannen

We raden aan om vlak voor de eerste werkdag een kennismakingsgesprek te plannen. Hier kunnen jullie alvast onderling afspraken maken over het schoonmaakwerk. Dat is een stuk prettiger dan op de eerste werkdag alles bespreken. U vindt tips voor dit gesprek in uw persoonlijke account.

4. Contract opstellen

In uw persoonlijke account vindt u een voorbeeldcontract. Wij raden aan om hier gebruik van te maken. U zet hier de onderlinge afspraken in die jullie bij het kennismakingsgesprek gemaakt hebben. Dit voorkomt dat er op een later moment onduidelijkheden ontstaan.

Urenregistratie

Uw schoonmaakster houdt de gewerkte uren bij in een eigen account. Aan het einde van de periode ontvangt u per mail een factuur. Deze facturen vindt u ook in uw persoonlijke account.

Vind een schoonmaakster voor mij