Laatste video review

Bekijk en lees meer reviews 8.2

Procedure - In enkele stappen naar een schoonmaakster

Wij staan voor u klaar bij de zoektocht naar een schoonmaakster. Voordat wij daadwerkelijk voor u aan de slag kunnen, brengen wij u graag op de hoogte van het proces. Zo weet u precies wat wij wanneer doen.

Wij hebben de stappen van het proces voor u op een rijtje gezet.
Stap 1: Inschrijven
Stap 2: Aanvraag indienen
Stap 3: Wij gaan op zoek
Stap 4: Een afspraak maken
Stap 5: Contract opstellen

Stap 1: Inschrijven
Vul het inschrijfformulier in.

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. In deze e-mail vindt u een activeringslink. Door op deze link te klikken, activeert u uw persoonlijke account.

Stap 2: Aanvraag indienen
Na de activatie van uw persoonlijke account kunt u via de website www.ikzoekeenschoonmaakster.nl een schoonmaakster aanvragen. Voordat u dit kunt doen, dient u ingelogd te zijn. U kunt uw aanvraag vervolgens indienen door bovenaan in het menu op 'Mijn overzicht' te klikken. 

Bij het indienen van de aanvraag dient u aan te geven voor hoeveel uur per week u een schoonmaakster in huis wilt, aan welke eisen de schoonmaakster moet voldoen, welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en (indien gewenst) welke leeftijd de schoonmaakster moet hebben.

Voordat u de aanvraag kunt verzenden, dient u de algemene voorwaarden te lezen. Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden wordt de aanvraag verzonden.

Stap 3: Wij gaan op zoek
Onze medewerkers gaan direct voor u op zoek naar een geschikte schoonmaakster. Hierbij letten zij altijd op de wensen en eisen die u hebt opgegeven. Alleen de schoonmaaksters die aan deze wensen en eisen voldoen, worden benaderd. Daarnaast benaderen wij altijd iemand die bij u uit de buurt komt. De schoonmaakster wordt altijd gevraagd of hij/zij aan de wensen en eisen kan voldoen. Is dat het geval? Dan hebben wij iemand voor u gevonden!

Stap 4: Een afspraak maken
U ontvangt van ons de gegevens van de schoonmaakster die wij voor u hebben gevonden. Deze gegevens gebruikt u om contact op te nemen met de schoonmaakster.

U dient een afspraak te maken met de schoonmaakster voor een kennismakingsgesprek. De schoonmaakster komt bij u thuis langs, zodat u kunt kijken of u een klik hebt met deze schoonmaakster. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan bij ons aan, wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een schoonmaakster met wie u wel een klik hebt.

Stap 5: Contract opstellen
Voordat de schoonmaakster echt bij u aan de slag gaat, is het verstandig om een contract op te stellen. U legt hierin alle onderlinge afspraken vast, zodat daar later geen onduidelijkheden over kunnen ontstaan. Ook bij het opstellen van het contract helpen wij u graag. Via uw profiel hebt u toegang tot een voorbeeldcontract. Dit contract kunt u gebruiken als uitgangspunt voor het contract tussen u en de schoonmaakster.

Na het maken van de afspraken en het vastleggen van deze afspraken in het contract kan de schoonmaakster bij u aan de slag. Als de schoonmaakster bij u aan de slag gaat, dient deze zijn/haar uren in te vullen op de website. Doordat de schoonmaakster de gewerkte uren invult, kunnen wij u inzicht geven in de gewerkte uren door de schoonmaakster. U kunt dus als klant profiteren van ons factureringssysteem. Dit systeem kunt u te allen tijde via uw persoonlijke pagina op Ikzoekeenschoonmaakster.nl raadplegen. De gewerkte uren dient u aan de schoonmaakster zelf uit te betalen, dat gaat niet via ons.

Let op!
Op het moment dat wij een schoonmaakster voor u hebben gevonden en u de gegevens van deze schoonmaakster hebben toegestuurd, ontstaat de factuur voor de eenmalige bemiddelingskosten. De bemiddelingskosten kunt u naar ons overmaken, ook kunt u IDEAL gebruiken om de factuur te betalen. U heeft een jaar garantie, dus als er met de kandidaat geen klik is, zoeken wij (voor de periode van een jaar) zonder extra kosten verder tot we een geschikte werkster voor u hebben gevonden.

Ik wil direct op zoek naar een schoonmaakster!
Ik wil meer weten over Ikzoekeenschoonmaakster

 
Language English