• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 200.771 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Schoonmaakster Rotterdam

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2522 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Rotterdam: internationaal bekend door de grote, goed georganiseerde haven, nationaal geroemd om de harde werkers, moderne architectuur en Universiteit . Wij voorzien u graag van een schoonmaakster in deze havenstad.

Een schoonmaakster in Rotterdam voor € 12,50

De vergoeding voor een schoonmaakster uit Rotterdam bestaat uit een bemiddelingsbedrag en het uurloon. Het bemiddelingsbedrag betaalt u eenmalig, hier zit een jaar garantie bij inbegrepen. Als u niet tevreden bent, gaan wij op zoek naar een nieuwe kandidaat. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50. Dit all-in bedrag maakt u rechtstreeks over aan de schoonmaakster.

Schoonmaakster in Rotterdam gezocht

Om eenvoudig en snel een schoonmaakster in Rotterdam te krijgen, kunt u zich inschrijven via ons inschrijfformulier. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een match met een schoonmaakster in Rotterdam. U ontvangt contactgegevens zodra er een match gemaakt is. Nu kunt u contact opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de schoonmaakster u bevalt, kan deze direct beginnen met werken bij u. Wij zoeken een andere schoonmaakster voor u als er geen klik is, dit is onze garantie.

Schoonmaakster Rotterdam aanvragen


Beschikbare schoonmaaksters Rotterdam:

Language English