Kosten schoonmaakster

- Tarief -

Kosten schoonmaakster

De kosten van een schoonmaakster bestaan uit twee delen: het uurloon van € 13,50 per uur en het schoonmaakabonnement van € 11,99 per maand. Met dit abonnement profiteer je van vele voordelen zoals:

 • Voordelig uurloon
 • Legale schoonmaakster
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de schoonmaakster

Schoonmaakabonnement

Voor slechts € 11,99 per maand kijk je nooit meer om naar je huishouden en je zoektocht naar een geschikte schoonmaakster.

Het abonnement bied je vele voordelen. Zo krijg je een voordelige schoonmaakster voor € 13,50 per uur, fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende hulp indien de hulp stopt en kun je gebruik maken van een eigen account met overzichtelijke administratie.


 • Fonds bij schade door hulp
 • Een schoonmaakster voor € 13,50 per uur
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende schoonmaakster indien de hulp stopt
 • Eenvoudige online administratie
Altijd een schoon huis

Pieter heeft een druk leven en om die reden besloot hij een schoonmaakster te nemen. Daarvoor sloot hij bij ikzoekeenschoonmaakster.nl een abonnement af. Zo weet hij zeker dat hij altijd een schoonmaakster heeft en beschikt hij over een fonds bij schade door de hulp, super handig! Dit kost hem slechts € 11,99 per maand en bespaart hem heel veel tijd. Heel eenvoudig heeft hij een geschikte schoonmaakster gevonden. Zij komt elke week twee uur langs om schoon te maken. Dit kost Pieter € 13,50 per uur. Zo is het huis van Pieter voor slechts 120 euro per maand altijd schoon!

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 13,50 is helemaal van de schoonmaakster. Zo verdienen zij goed en eerlijk.


Je voordeel
Het abonnement van € 11,99 bied je vele voordelen. Zo kun je gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende schoonmaakster wanneer de hulp stopt en heb je altijd een voordelige schoonmaakster in huis.


Garantie
Je abonnement gaat pas in als wij een schoonmaakster voor je hebben gevonden. Wanneer je geen klik hebt met de schoonmaakster, zoeken wij gewoon voor je verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen schoonmaakster voor je vinden, betaal je ons niets.

Handig om te weten over je abonnement

Je betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder je toestemming geld van je rekening afschrijven.

Op het moment dat wij je de gegevens van je schoonmaakster hebben gestuurd, gaat je abonnement in. Vanaf dat moment betaal je maandelijks € 11,99.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen schoonmaakster voor je kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

Je sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kun je je abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in je persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekeenschoonmaakster.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom je schoonmaakster. Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de schoonmaakster en de facturen die je periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor je eigen administratie, ook voor je belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van schoonmaaksters in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 262.903 schoonmaaksters in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.

Garantie

Vervanging wanneer je vaste hulp stopt met werken.

Geniet ook van het gemak van een schoonmaakster in huis

Net als 16.872 andere huishoudens


 • Een schoonmaakster voor € 13,50 per uur
 • Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat
 • Eigen account met handig urenoverzicht
 • Fonds bij schade door hulp
 • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!