Laatste video review

Bekijk en lees meer reviews 8.2

Vergoeding voor een schoonmaakster

Bij ikzoekeenschoonmaakster.nl betaalt u pas wanneer wij een passende hulp voor u hebben gevonden. In eerste instantie betaalt u dus nog niets. Wanneer er niemand wordt gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen, hoeft u uiteraard ook niets te betalen.

Wat kost een schoonmaakster? De kosten voor een schoonmaakster bestaan uit een uurloon voor de schoonmaakster en een eenmalig bemiddelingsbedrag.

Uurloon schoonmaakster

De schoonmaakster ontvangt een bedrag van €12,50 per uur dat ze in uw opdracht huishoudelijke taken uitvoert. Vakantiegeld is hier al bij inbegrepen. Er zullen voor u geen bijkomende kosten zijn, de kosten voor schoonmaak per uur blijft €12,50. Eventuele af te dragen belasting is voor rekening van de schoonmaakster. Het loon betaalt u zelf uit aan de schoonmaakster, dit gaat niet via ons. Hoe de betaling plaatsvindt, dient u met de schoonmaakster af te spreken.

Bemiddelingsbedrag

Het bemiddelingsbedrag wordt berekend op basis van het aantal uur dat u een schoonmaakster nodig hebt en een eventuele leeftijdseis die u kunt doorgeven. Wij hanteren het volgende bedrag voor bemiddeling:

Bemiddelingskosten Ikzoekeenschoonmaakster.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50
Extra bedrag als u een leeftijdseis op geeft:€ 18,50

Het totaalbedrag betaalt u alleen als wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Let op: Alle overige wensen en eisen kunt u doorgeven in het opmerkingenveld zodra u zich ingeschreven hebt. Voor deze overige wensen en eisen brengen wij niets in rekening. De bemiddelingskosten kunt u naar ons overmaken, ook kunt u iDEAL gebruiken om de factuur te betalen.

Hebt u geen klik met de werkster? Dan zoeken wij voor de periode van een jaar een nieuwe schoonmaakster zonder extra kosten. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende die periode dus niet opnieuw te betalen.

 
Language English