• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 197.130 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Wat kost een schoonmaakster?

Op het moment dat wij een schoonmaakster vinden die aan de door u opgegeven eisen voldoet, betaalt u ons eenmalige bemiddelingskosten. In eerste instantie betaalt u dus nog niets. Wanneer er niemand wordt gevonden en wij geen gegevens van een kandidaat kunnen leveren, hoeft u uiteraard ook niets te betalen.

Wat kost een schoonmaakster? De kosten voor een schoonmaakster bestaan uit een uurloon voor de schoonmaakster en een eenmalig bemiddelingsbedrag.

Uurtarief schoonmaakster van € 12,50

De schoonmaakster ontvangt een bedrag van € 12,50 per uur dat ze in uw opdracht huishoudelijke taken uitvoert. Vakantiegeld is hier al bij inbegrepen. Er zullen voor u geen bijkomende kosten zijn, de kosten voor schoonmaak per uur blijft € 12,50. Eventuele af te dragen belasting is voor rekening van de schoonmaakster. Het loon betaalt u zelf uit aan de schoonmaakster, dit gaat niet via ons. Hoe de betaling plaatsvindt, spreekt u af met de schoonmaakster.

Schoonmaakster kosten voor bemiddeling

Het bemiddelingsbedrag wordt berekend op basis van het aantal uur dat u een schoonmaakster nodig hebt. Wij hanteren het volgende bedrag voor bemiddeling:

Bemiddelingskosten Ikzoekeenschoonmaakster.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Het totaalbedrag betaalt u alleen als wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Let op: Alle overige wensen en eisen kunt u doorgeven in het opmerkingenveld zodra u zich ingeschreven hebt. Voor deze overige wensen en eisen brengen wij niets in rekening. De bemiddelingskosten kunt u naar ons overmaken, ook kunt u iDEAL gebruiken om de factuur te betalen.

Hebt u geen klik met de werkster? Dan zoeken wij voor de periode van een jaar een nieuwe schoonmaakster zonder extra kosten. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende die periode dus niet opnieuw te betalen.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een schoonmaakster

Language English