Hoeveel kost een schoonmaakster?

Uw schoonmaakster heeft een uurtarief van € 12,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale schoonmaakster. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

 • Voordelig uurloon
 • Legale schoonmaakster
 • Handig uren overzicht
 • Wij houden niets in van de schoonmaakster

Schoonmaak abonnement

€ 8,99 per maand

Voor slechts € 8,99 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte schoonmaakster. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op vergoeding bij schade, regelen wij een vervangende schoonmaakster indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een schoonmaakster voor € 12,50 per uur
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende schoonmaakster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
Eenmalig
€ 0,-
3 maanden gratis
€0,00 / mnd
Daarna slechts
€ 8,99 / mnd

Met ons abonnement bent u goedkoper uit. Bereken het direct.

Rekenvoorbeeld
Schoonmaakster
Anderen
€12,50
per uur
per uur
per week
per week
8,99
per maand
 • Vergoeding
 • Vervangende hulp
 • Voordelig uurloon
158,99
per maand
186,00
per maand
€27.01
voordeliger

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 12,50 is helemaal van de schoonmaakster. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 8,99 biedt u vele voordelen. Zo heeft u recht op vergoeding bij schade, zoeken wij een vervangende schoonmaakster wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige schoonmaakster in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een schoonmaakster voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de schoonmaakster, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen schoonmaakster voor u vinden, betaalt u ons niets.

Schoonmaakster aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een schoonmaakster hebben gevonden, gaat uw abonnement van € 8,99 per maand van start.

Nee. U betaalt pas als wij een schoonmaakster voor u hebben gevonden. Vanaf dat moment start uw abonnement.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen schoonmaakster voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekeenschoonmaakster.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw schoonmaakster. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de schoonmaakster en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Schoonmaakster kosten

De kosten van een huishoudster bestaan uit een uurtarief van € 12,50 per uur (inclusief toeslagen en vakantiegeld) en de kosten van het schoonmaakabonnement van € 8,99 per maand. Een schoonmaker kost per uur dus helemaal niet veel. De kosten van een schoonmaker staan tegenover veel voordelen, waaronder garantie op de schoonmaakster en vergoeding bij schade of diefstal. Het uurloon van de schoonmaakster gaat rechtstreeks naar de hulp. Ook voor een laag tarief een schoonmaakster vinden? Schrijf u dan nu in.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.