Kosten schoonmaakster

De kosten van een schoonmaakster bestaan uit twee delen: het uurloon van € 14,50 per uur en het schoonmaakabonnement waarvoor je maandelijks € 14,95 betaalt. Dit schoonmaakabonnement sluit je af voor minimaal 1 jaar. Daarna kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Met het schoonmaakabonnement profiteer je van heel veel voordelen zoals:

 • Voordelig uurloon
 • Legale schoonmaakster
 • Altijd een schoon huis
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de schoonmaakster
 • Garantie zolang je abonnement loopt

Schoonmaakabonnement

Voor slechts € 14,95 per maand kijk je nooit meer om naar je huishouden en je zoektocht naar een geschikte schoonmaakster.

Het jaarabonnement geeft je veel voordelen. Zo krijg je een voordelige schoonmaakster voor € 14,50 per uur, fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende hulp als de hulp stopt en kun je gebruikmaken van een eigen account met overzichtelijke administratie. En je hebt natuurlijk altijd een schoon en fris huis!

Je jaarabonnement start op het moment dat wij een schoonmaakster voorstellen. Stopt je hulp en kunnen wij binnen één maand geen vervangende schoonmaakster vinden? Dan betaal je die maand geen abonnementskosten.

 • Fonds bij schade door hulp
 • Een schoonmaakster voor € 14,50 per uur
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende schoonmaakster als de hulp stopt
 • Eenvoudige online administratie
Altijd een schoon huis

Pieter heeft een druk leven en om die reden besloot hij een schoonmaakster te nemen. Daarvoor sloot hij bij ikzoekeenschoonmaakster.nl een abonnement af. Zo weet hij zeker dat hij altijd een schoonmaakster heeft en beschikt hij over een fonds bij schade door de hulp, super handig! Dit kost hem slechts € 14,95 per maand en bespaart hem heel veel tijd. Heel eenvoudig heeft hij een geschikte schoonmaakster gevonden. Zij komt elke week twee uur langs om schoon te maken. Dit kost Pieter € 14,50 per uur. Zo is het huis van Pieter voor maar 140 euro per maand altijd schoon!

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor jou

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de schoonmaakster. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

In de meeste gevallen vinden wij een schoonmaakster die bij jou in de buurt woont. De schoonmaakster hoef je geen reiskostenvergoeding te betalen, ook niet als de schoonmaakster iets verder weg woont.


Je voordeel
Je betaalt daarnaast per maand € 14,95 abonnementskosten. Hiervoor krijg je veel voordeel. Zo kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende schoonmaakster wanneer de hulp stopt en heb je altijd een voordelige schoonmaakster in huis.


Garantie
Het jaarabonnement gaat pas in als wij een schoonmaakster voor je hebben gevonden. Zodra jij de gegevens van schoonmaakster van ons ontvangt, start je abonnement. Wanneer je geen klik hebt met de schoonmaakster, zoeken wij gewoon voor je verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen schoonmaakster voor je vinden, betaal je ons niets.

Handig om te weten over je abonnement

Je sluit een abonnement af voor minimaal 1 jaar. Je betaalt € 14,95 per maand abonnementskosten.

Je betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming geld van je rekening afschrijven.

Op het moment dat wij jou de gegevens van je schoonmaakster hebben gestuurd, gaat jouw abonnement in. Vanaf dat moment betaal je maandelijks € 14,95.

Heb je een lopend abonnement en kunnen wij binnen een maand geen vervangende schoonmaakster voor je vinden? Dan brengen wij die maand geen abonnementskosten in rekening. Let op! Zodra je van ons gegevens van een schoonmaakster ontvangt, betaal je abonnementskosten. Ook als later blijkt dat jullie geen goede match zijn. Zolang jouw abonnement loopt, blijven wij onbeperkt zoeken naar een geschikte schoonmaakster.

Je sluit het abonnement af voor een periode van 1 jaar. Na dit jaar kun jij je abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in jouw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekeenschoonmaakster.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom jouw schoonmaakster. Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de schoonmaakster en de facturen die je periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor je eigen administratie, ook voor je belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van schoonmaaksters in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 322.401 schoonmaaksters in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.

Garantie

Vervanging wanneer jouw vaste hulp stopt met werken.