Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Eindhoven op 23-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede communicatie en snel een afspraak met een schoonmaakster.

Door uit Alkmaar op 22-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb inmiddels geen hulp meer, maar hou toch nog even het contact aan, je weet maar nooit. Ik was tevreden over de hulp

Door uit Schoonebeek op 21-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn tevreden

Door uit Beek op 21-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste match was een drama die wilde met haar moeder komen en ze gaf aan het niet te redden met de bepaalde tijd en had geen tijd om een half uur langer te blijven want ze had nog 20! Adressen. De tweede en derde waren een drama en heb ik niet eens op gesprek laten komen. Gelukkig was nummertje 4 wel wat we zochten en die kon het opeens wel in de afgesproken tijd. 🤷🏻‍♀️ Nu zijn we tevreden en blij iemand gevonden te hebben. Een vijf sterren zou het zijn geweest als je meteen uit meerdere kon kiezen. Zodat je de beste eruit kon halen.

Door uit Eindhoven op 20-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nvt

Door uit Vlijmen op 19-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Na plaatsing van de advertentie was er binnen twee dagen ee match gevonden. Snel volgde de afspraak waarna we met ingang van de nieuwe maand zijn begonnen. Mijn schoonmaakster werkt netjes, doet wat ik vraag schoon te maken en probeert snel te werken.

Door uit Pijnacker op 17-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Cotact met de schoonmaksters is niet mogelijk, Ze reageren niet alsof de gegevens niet echt zijn. Ik ontvang opnieuw de gegevens van een erdere afgwezen kandidat als een nieuwe. Gaat het hier om een echte profishioneel bedreef??? Het lijkt alsof het gaat alleen om het factuur betalen maar geen echte shoonmakster.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het erg vervelend om te lezen dat u geen contact heeft kunnen krijgen met de hulp die we hebben aangeboden. Echter heeft de hulp ons aangegeven beschikbaar te zijn voor uw aanvraag. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken en vinden het jammer dat we achteraf horen dat de hulp niet bereikbaar is geweest. Om deze reden bieden we ook een garantie op uw aanvraag van een jaar. Wij kunnen onbeperkt voor u opzoek blijven naar een hulp.

Door uit Terneuzen op 17-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles is goed. Dank u wel

Door uit Rosmalen op 15-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het bestand is kennelijk te klein. De ree wordt in rekening gebracht, ook al is er geen oplossing

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Ons bestand is zeker niet klein. U bent al sinds 16 december gekoppeld aan een hulp. Wij stellen 1 hulp tegelijkertijd voor. Als u ons niet laat weten dat de hulp niet bij u start, zoeken wij ook niet verder.

Door uit Enschede op 14-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb 4x en match gehad. Elke keer gevraagd om Jemako ervaring. Nooit gekregen en ook nooit gezegd dat door er niet was! De laatste 3x is de schoonmaker 1x geweest of 0x geweest. 1 schoonmaker heeft zelfs nog onze huissleutel. Ondanks vele verzoeken en melden bij jullie krijg ik geen reactie, geen sleutel terug of van jullie een persoonlijke reactie. Dus helaas geen goeie ervaringen!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Elke hulp die wij voorstellen geeft aan, aan uw eisen te kunnen voldoen, dus ook aan de ervaring met Jemako producten. Wij hebben echter van u voor het laatst in november 2019 wat gehoord. Als u ons mailt ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. Wij zijn echter helaas niet door u op de hoogte gebracht over uw ontevredenheid over de laatste hulp die bij u werkzaam is.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!