Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni
Laad meer ervaringen

Door uit Bergambacht op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Op zich tevreden echter ze is net 1 keer geweest. Hoe kan ik nu al weten of het goed gaat, Jullie zijn wat snel met dit uitvragen

Door uit 's-Heer Hendrikskinderen op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ervaar deze vorm van communicatie duidelijk en vlot

Door uit Hoogland op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heb geen problemen gehad met het bemiddelingsbureau. Hebben gelijk gezorgd voor een nieuwe hulp, toen de vorige het liet afweten.

Door uit Driel op 29-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer nette dame met een goed luisterd oor beschaafd erg zorgzaam en actief in de werkzaamheden . Een dikke tien

Door uit 's-Gravenhage op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik bedoel een 10. Het maximaal aantal punten. Rosmary is top!!!

Door uit Heerenveen op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima service en snel antwoord

Door uit Nuenen op 26-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlotte en ervaren hulp!

Door uit Nieuwegein op 25-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Als je opzoek bent naar een schoonmaakster. Probeer dan niet dit bedrijf. Ik ben aan 6 verschillende schoonmaakster gelinkt die uiteindelijk allemaal niet konden. Sommige lieten wel netjes weten dat ze niet konden maar veel schoonmaakster maakte een afspraak met je en kwamen dan vervolgens niet opdagen. Het is de 30 euro niet waard. Als je een schoonmaakster wilt, heb je meer kans als je een briefje ophangt in je lokale Albert Heijn. Die dertig euro mogen jullie houden hoor en tot nooit meer!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij bieden een service aan waarmee u vanuit uw stoel een aanvraag kunt doen voor een hulp. Hiermee bespaart u tijd en zoeken wij een hulp voor u. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. We doen dan ook ons best u zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien. Ook met het plaatsen van een briefje ergens loopt u natuurlijk het risico dat iemand niet komt opdagen. Indien u zich bedenkt zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u hier krijgt u immers de garantie voor.

Door uit Vorden op 22-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De schoonmaakster komt steeds niet opdagen. Ze zegt meestal een uur van te voren af met een of andere smoes.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat de hulp de afspraken niet nakomt. U kunt hierover het beste in gesprek gaan met de hulp. Indien u geheel met de hulp wenst te stoppen, kunnen wij opzoek naar een nieuwe hulp voor u.

Door uit Nieuwehorne op 21-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg snelle reactie en kort daarop een schoonmaakster aangenomen!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!