Garantie en klachten

Op deze pagina geven wij informatie over onze garantie en de klachtenprocedure

Garantie

Het aanvragen van een schoonmaakster valt onder de uitzonderingen van het herroepingsrecht. Wanneer je immers bij ons een schoonmaakster aanvraagt, hebt je te maken met een dienst die voor je 'op maat' wordt gemaakt. Wij gaan namelijk aan de hand van je opgegeven eisen en wensen op zoek naar een geschikte hulp. Daarnaast geeft je ons toestemming om direct voor je op zoek te gaan naar een geschikte hulp, waardoor de dienst die wij je aanbieden direct start na de aanvraag. Mocht de aangeboden schoonmaakster niet aan de door jou opgegeven eisen voldoen? Dan kun je dit nog tot binnen een jaar na de aanvraag aangeven. . Dit betekent dat je een jaar lang recht hebt op een vervangende schoonmaakster wanneer de schoonmaakster niet voldoet aan de verwachtingen.Wij gaan dan kosteloos voor je op zoek naar een geschiktere schoonmaakster. Indien wij helemaal geen hulp vinden die aan de door jou opgegeven wensen voldoet betaal je uiteraard niets.

Klachtenprocedure

Klachten over de (afhandeling) van de aanvraag dienen per omgaande na het ontstaan van de klacht middels het klachtenformulier van ikzoekeenschoonmaakster.nl te worden ingediend. Wij proberen binnen veertien dagen na ontvangst van de klacht contact op te nemen. Ook is het vanaf 15 februari 2016 mogelijk om klachten te melden bij het ODR platform van de Europese Commissie wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is genomen.

Geniet ook van het gemak van een schoonmaakster in huis

Net als 16.873 andere huishoudens


  • Een schoonmaakster voor € 13,50 per uur
  • Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverzicht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!