Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Hurdegaryp op 20-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op korte termijn had ik een schoonmaakster nodig. Na mijn inschrijving kon ik dezelfde dag nog een afspraak maken met een schoonmaakster.

Door uit Loenen aan de Vecht op 20-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel, professioneel, een aanrader

Door uit Den Bosch op 19-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Was even wat onbegrip over de manier van werken, maar uiteindelijk werd er wel geleverd. In tegenstelling tot enkele andere, en vergelijkbare, services die nog steeds proberen te bemiddelen (maar niets kunnen vinden).

Door uit Utrecht op 16-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Efficiente website en snelle match, maar waardeloze schoonmaker die zelfs geen stofzuiger kan hanteren. Garantie is fijn, maar enige selectie/ screening van aangeboden schoonmakers was handiger geweest.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet voldeed aan uw verwachting omtrent kwaliteit. Wij kunnen helaas de garantie van kwaliteit niet garanderen gezien elke hulp weer anders schoonmaakt. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede hulp voor u te vinden. Om die reden krijgt u ook een garantie van ons. Het laatste controle moment ligt bij u zelf. Wij zoeken graag een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik wou dat ik de beoordelingen eerder had gelezen. Schoonmaaksters zijn onbereikbaar of komen niet opdagen en ik zit ineens aan een jaarcontract vast.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij streven er naar om de eerste match te laten slagen. Echter wilt dit niet altijd lukken zoals u heeft gemerkt. Om die reden bieden wij ook een garantie op uw abonnement. Wij kunnen dan onbeperkt voor u opzoek blijven. Uiteraard kunt u aanvullende eisen en wensen stellen aan uw aanvraag. Wij helpen u graag aan een hulp.

Door uit Haren Gn op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Heel erg ontevreden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Wij helpen u graag zou u ons hierover willen mailen?

Door uit Eindhoven op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Een bedrijf dat adverteert met nalatige informatie. Het is heel jammer dat er geen telefonisch contact kan worden gelegd om tot een eventuele oplossing te komen. Het mail contact is heel stug en kortaf. Daarnaast is het heel raar dat er meteen een abonnement wordt afgesloten zonder iets te hebben getekend en er geen machtiging hiervoor is gegeven. Ik zal dit totaal niet aanraden, eerder afraden, naar mijn omgeving toe. Na de recensies te hebben gelezen was dit de slechtste keuze ooit. Lieve mensen lees eerst de recensies op google!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u de indruk heeft gekregen dat er informatie word achter gehouden. Echter beschrijven wij onze voorwaarden duidelijk in het kosten overzicht op onze site. Voor dat u de aanvraag indient staan de voorwaarden dan ook nogmaals aangegeven. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best een goede hulp te vinden. Indien dit niet bij de eerste match lukt zoeken wij verder. U gaat bij ons inderdaad een jaarcontract aan. Dit is bij meerdere partijen het geval. Bedankt voor uw review.

Door uit Rotterdam op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Elke schoonmaakster stopt er binnen de kortste keren mee of heeft rare eisen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u geen langdurige hulp heeft kunnen krijg. Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede kandidaat u voor te stellen. Wij vragen onze hulpen altijd om beschikbaarheid van minimaal een jaar. Echter loopt het soms anders.

Door uit 's-Hertogenbosch op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

ik heb 3 maal een kandidaat toegewezen gekregen. 1e kwam niet opdagen, 2e kwam te laat en poetste niet naar wens, student. 3e heeft kennis gemaakt maar daarna geen contact meer mee gekregen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Dronten op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij zochten een schoonmaakbedrijf die regelde dat vervangende schoonmakers een goede overdracht kreeg wat gedaan moest worden. Dit hebben wij ingediend via offerte.nl. Ikzoekeenschoonmaker.nl heeft die offerte geaccepteerd en ging voor ons zoeken. De eerste schoonmaker had niet een regeling met overdracht in geval van stoppen, vakantie of ziekte. Wij hebben dan de aanvraag duidelijker gemaakt door het woord “bedrijf” toe te voegen want wij dachten dat dat soort regeling makkelijker te vinden was bij een bedrijf. Wij hebben ook een e-mail gestuurd om te vragen of ze überhaupt die dienst leverde (met een directe quote van onze originele aanvraag) en wij kregen als antwoord dat ze dat niet doen. Nu willen ze toch geld van ons voor het zoeken naar een schoonmaakster. Het is of een automatische process, dus kost niks, of heeft iemand naar onze aanvraag gekeken en doorgestuurd naar een schoonmaakster die het niet kon voldoen. Wij hebben uiteindelijk toch betaald want de contactpersonen wou niet meewerken. Pas op! Dit bedrijf is niet eerlijk en doet wat dan ook om je geld te krijgen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren echter is uw verhaal niet geheel juist. Via offerte.nl kunt u inderdaad bij ons terecht komen. Het is niet zo dat wij de offerte accepteren. Wij krijgen u gegevens door en wij lichten u in over onze dienst. U kiest er vervolgens zelf voor of u met ons in zee wenst te gaan of niet. Wij zijn een bemiddelingsbureau en geen schoonmaakbedrijf. Ook alleen bij hoge uitzondering en voor de lange termijn kunnen wij vervanging regelen. U heeft er echter zelf voor gekozen om vervolgens bij ons een zoekopdracht in te dienen. Op het moment dat wij dan voor u opzoek gaan en gegevens doorzenden vane en hulp, dient u onze kosten te voldoen. Het is uw verantwoordelijkheid om door te nemen wat onze werkwijze is en of wij aan uw verwachtingen voldoen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!