Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Nijmegen op 17-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben nu een tijdje alleen en heb niet veel aandacht gegeven aan het schoonmaken. Chaima is zojuist begonnen en heeft mij al enorm geholpen met de eerste stappen. En is ook met een plan gekomen hoe ze mij gaat helpen en wat ik moet doen.

Door uit Minnertsga op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en correct

Door uit Amsterdam op 11-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

we are happy because you found us a person and we are very happy with her. but the setup is somewhat unclear and dificult to understand whether we are doing the right things . we pay her cash maybe that is the reason, rgds

Door uit Utrecht op 11-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Los van het creëren van de match, ben ik wel benieuwd wat jullie nu precies voor diensten leveren.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij zijn een bemiddelingsbureau voor huishoudelijke hulp.

Door uit Herveld op 10-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hebben een hele fijne interieurverzorgster via deze site!

Door uit De Bilt op 08-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

niet flexibel

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u de hulp niet flexibel vond. Wij zoeken uiteraard graag een nieuwe kandidaat voor u die dit wel is.

Door uit Utrecht op 04-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Doe het niet!! Alle schoonmaakhulpen komen niet opdagen, blokkeren je telefoonnummer e.d. Vervolgens blijkt dat je aan een jaarabonnement vast zit. Waarvan bij de 'meest gestelde vragen' staat dat je maandelijks kan opzeggen. Daar staat niets over een jaar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Lelystad op 02-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Geen betrouwbaar personeel.Of ze komen niet of je wordt opgelicht .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te lezen dat u de voorgestelde hulpen als onbetrouwbaar heeft ervaren, wij doen echter onze uiterste best om een betrouwbare hulp voor te stellen. Als u heeft doorgegeven over welke hulpen dit gaat, dan zullen wij deze hierop aanspreken.

Door uit Deventer op 02-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb een complexe vraag gesteld maar krijg steeds halve antwoorden via de mail van ene Stephan

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de antwoorden niet duidelijk zijn voor u. Mocht u nog vragen hebben horen wij dit uiteraard graag zodat wij een en ander kunnen verduidelijken.

Door uit Borger op 02-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service. Ik had echter graag met 2 kandidaten willen spreken om een goede keuze te maken. Heb ik ook gevraagd dat was niet mogelijk. Dat zou ik als verbetering in de service ervaren.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de snelheid van onze service. Wij zullen dit meenemen en gaan kijken of dit haalbaar is in de toekomst.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!