Schoonmaakster in Duiven

Schoonmaakster in Duiven gezocht?


Ikzoekeenschoonmaakster.nl is actief in heel Nederland. Door ons grote bestand met schoonmaaksters kunnen wij u koppelen aan een schoonmaakster die voldoet aan de eisen die u opgeeft en daarnaast in (regio) Duiven woont.

Eisen schoonmaakster
Aangezien de schoonmaakster in uw vertrouwde omgeving komt werken vinden wij het belangrijk dat u de schoonmaakster vertrouwt en dan deze voldoet aan de eisen die u stelt aan een schoonmaakster.

Op het moment dat u zich inschrijft kunt u dan ook aangeven aan welke eisen de schoonmaakster moet voldoen. Daarnaast ontvangt u van ons een jaar garantie. Dit houdt in dat wij gratis voor u op zoek gaan naar een vervangster wanneer u niet tevreden bent over de schoonmaakster.

Schoonmaakster Duiven aanvragen


Vergoeding schoonmaakster

De schoonmaakster verdient per gewerkt uur een vergoeding van € 13,50. Hier zit alles bij inbegrepen, er komt dus niets meer bij op.

Bemiddeling
Voor de bemiddeling vragen wij een eenmalig bedrag. Wanneer u niet tevreden bent over de schoonmaakster gaan wij gratis voor u op zoek naar een volgende kandidaat; u hoeft dan dus niet nog een keer het bemiddelingsbedrag te betalen.