Schoonmaakster in Assen

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3192 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Assen is een van de jongste steden met stadsrechten in Nederland, mede dankzij Lodewijk Napoleon. In 1807 werd Assen een zelfstandige gemeente, in 1809 een stad. Veel van de toenmalige gebouwen zijn nog in goede staat, mede dankzij goed onderhoud.

Schoonmaakster

Uw interieur blijft ook langer in mooie staat wanneer u uw interieur goed verzorgt. Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd vrij kunt maken om uw woning onder handen te nemen. U kunt bij ons een schoonmaakster aanvragen die de schoonmaaktaken voor u uitvoert in uw woning.

De schoonmaakster die wij aan u koppelen, selecteren wij aan de hand van de informatie die wij hebben ontvangen van u. U kunt na uw inschrijving uw eisen en wensen doorgeven aan ons.

Schoonmaakster Assen aanvragen

Vergoeding

Vergoeding schoonmaakster

De schoonmaakster ontvangt voor het werk dat zij voor u verricht € 13,50 per uur. Deze vergoeding is inclusief toeslagen en dergelijke. Het bedrag zal dus nooit hoger worden.

Bemiddeling

Daarnaast betaalt u een eenmalig bedrag voor de bemiddeling. Kijk voor dit bedrag op onze pagina over de vergoeding. U ontvangt daarbij van ons een jaar lang garantie.


Beschikbare schoonmaaksters Assen:


Wil je graag aan het werk als schoonmaakster? Dan kun je terecht op de website 'Ik zoek een zorgzame bijbaan'.