Over Ikzoekeenschoonmaakster.nl

Ons doel?

U helpen bij het zoeken naar een schoonmaakster

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om het zoeken van een hulp zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. In 2007 hebben wij daarom een service opgericht die mensen met een PGB (zorgindicatie) helpt bij het zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp. Al snel klopten veel mensen zonder een PGB (zoals tweeverdieners, alleenstaande mannen en drukke gezinnen) bij ons aan. Ook bij deze groep mensen bleek de behoefte aan een huishoudelijke hulp erg groot. Daarom hebben wij ons concept aangepast zodat tegenwoordig zowel mensen met als zonder een zorgindicatie bij ons terecht kunnen.

Grote behoefte aan hulpen

En dat concept werkt! Door de enorme behoefte en het overweldigende aanbod van huishoudelijke hulpen kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Onze database met hulpen groeit sinds 2007 enorm, op het moment staan er 220.108 hulpen bij ons geregistreerd. Een aantal waarover wij in 2007 nooit over hadden durven dromen.

Wij helpen onze klanten dus met het zoeken naar een geschikte en passende huishoudelijke hulp. Criteria die wij gebruiken bij het zoeken van een hulp zijn mede door u te bepalen. Als hulpzoeker kunt u een ervaringseis en/of andere wensen en eisen opgeven. Aan de hand van de wensen en eisen die u aan ons hebt doorgegeven gaan wij voor u op zoek. Deze werkwijze heeft gezorgd voor vele tevreden klanten: Meneer/mevrouw Sturing uit IJsselstein UT: "Netjes, vlot. Waardevol bij het zoeken naar een schoonmaakster. Je hoeft geen markplaats-sites door te zoeken en maar afwachten wat er langs komt..."

Meneer/mevrouw van der Kraan uit 's-Gravenhage:
"Prettig en snel geregeld. Goeie en betrouwbare instantie".

Continue verbetering

Door onze tevreden klanten en de aanblijvende groei kunnen wij continu onze service verbeteren. Zo bieden wij u bijvoorbeeld tegenwoordig een jaar lang garantie op een huishoudelijke hulp (in plaats van 2 weken garantie die wij u voorheen konden bieden).

Bent u ook op zoek naar een makkelijke, snelle en betrouwbare manier om een hulp te vinden?

Schrijf u dan nu in!

Schrijf u dan nu in!

Hoewel ons kantoor is gevestigd in Enschede, is onze service gericht op heel Nederland. Wij zorgen er altijd voor dat een u wordt gekoppeld aan een hulp in de buurt.

Ikzoekeenschoonmaakster.nl, onderdeel van Hulp-in-huis BV
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
Tel: 088 430 30 87 (Wij zijn bereikbaar van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00)
KvK-nummer: 61338710
BTW nummer: NL8543.02.700.B.01.

Klik hier om te zien welke pagina's naar ons linken.