Over Ikzoekeenschoonmaakster.nl

Oprichter

Korné Pot (1982) studeerde Bedrijfskundige Informatica. Hij besefte al vroeg dat ICT steeds meer ingezet zou worden om mensen het leven makkelijker te maken. Tijdens zijn studie ging hij aan de slag als projectmedewerker bij onderzoek en adviesbureau HHM. Daar hielp hij met verschillende onderzoeken.

Visie en missie

Tijdens één van zijn onderzoeken merkte Korné dat mensen met een PGB maar lastig een geschikte hulp konden vinden voor het uitvoeren van het PGB. Het idee voor Ikzoekeenschoonmaakster.nl was geboren. Ikzoekeenschoonmaakster.nl is begonnen met een persoonlijke frustratie en met de overtuiging dat bepaalde dingen veel te ingewikkeld zijn. Door het inzetten van internet weet Ikzoekeenschoonmaakster.nl services beter neer te zetten, iets wat Korné een echte kick geeft. Ikzoekeenschoonmaakster.nl staat met meerdere websites voor het eenvoudig vinden van een hulp die aansluit bij de wensen van de klant. Ikzoekeenschoonmaakster.nl maakt het uit handen geven van huishoudelijke taken zo eenvoudig mogelijk. Op deze manier koopt de klant zijn geluk door het krijgen van meer vrije tijd.

Persberichten

Artikelen over ons.

Reviews van klanten

‘De zoektocht naar een werkster was binnen een dag opgelost.’

‘Een snelle en betrouwbare manier om een betrouwbare werkster te vinden.’

‘Geeft een gevoel van betrouwbaarheid.’

‘Snelle en prima service, maar wel prijzig voor alleen in contact brengen.’

‘Groot huis en even inwerken. Na vier weken kan ik melden dat ze dingen snel oppakt en het goed doet. Het huis is nu een stuk schoner dan met onze vorige hulp van een andere organisatie. Verder was het zo dat ik me inschreef en na een dag al een reactie had.’

Detailinformatie over de dienst

Ikzoekeenschoonmaakster.nl is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in zorgbemiddeling via het internet. Door middel van meerdere websites koppelt Ikzoekeenschoonmaakster.nl mensen die een hulp zoeken aan een werkzoekende die een (bij)baan in de zorg wil.

De volgende soorten hulp worden aangeboden op Ikzoekeenschoonmaakster.nl of andere websites die onder Hulp-in-Huis BV vallen:

  • Huishoudelijke hulp

  • Persoonlijke verzorging

  • Ondersteunende begeleider

  • Boodschappenhulp

  • Oppas

Werkzoekenden komen na hun inschrijving in onze database. Ze worden gescreend en volgen een online training over de diensten die ze kunnen uitvoeren.

Lijst met samenwerkingen

Ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft de volgende samenwerkingen:

  • WC-eend

  • Jumbo

  • Hooghoudt

Klik hier om te zien welke pagina's naar ons linken.

Ik zoek een schoonmaakster Logo

Download

Contactinformatie

Ikzoekeenschoonmaakster.nl, onderdeel van Hulp-in-huis BV
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
Tel: 088 430 30 87 (Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00)
KvK-nummer: 61338710
BTW nummer: NL8543.02.700.B.01.