Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit WINSCHOTEN op 07-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima in de ondersteuning van het bij elkaar brengen van werkgever en werknemer. Echter heb ik een beetje pech gehad met de juiste match. Maar jullie hebben dit goed ondersteund en me verder geholpen.

Door uit Heerlen op 29-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De dame heeft erg vaak afgezegd en heeft zich niet aan de afspraken gehouden. Uiteindelijk hebben we afscheid van haar genomen.

Door uit Alkmaar op 28-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ivm Corona is onze schoonmaker nog niet begonnen. Dit heb ik telefonisch en per email doorgegeven, maar ik heb toch meerdere emails gekregen mbt wat ik van de dienstverlening vind.Slordig

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Als wij een hulp voorstellen zult u inderdaad na enige tijd een automatisch mail ontvangen, wat u van de hulp vindt. In deze tijd zal de hulp niet altijd gelijk starten waardoor deze mail inderdaad niet voor elke opdrachtgever van toepassing zal zijn. Dan mag u deze e-mails ook als niet verzonden beschouwen.

Door uit Eindhoven op 28-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Hele slechte tijdrovende ervaring. 1e kandidaatvoorstel kwam niet op afspraak zonder af te bellen of bericht. Na veel nabellen en appen kreeg ik een berichtje dat haar fiets kapot was. Niks meer van gehoord. 2e voorstel was een man. Als met gescheiden vrouw met 2 puber dochters vind ik dit niet passend. Ook de 3e kandidaat heeft nooit gereageerd op telefoon, mail of app. Het lijkt of we telefoonnummers gestrooid worden van mensen die helemaal niet geïnteresseerd zijn. Wel eist de organisatie met dwang dat ik de bemiddelingskosten moet betalen. Waardeloos!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg spijtig te lezen dat u alsnog slechte feedback plaatst terwijl wij van u eerder een klacht hebben ontvangen en samen met u tot een passen oplossing zijn gekomen om u alsnog naar tevredenheid verder te helpen.

Door uit Utrecht op 18-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Aan de ene kant snel een match en met garantie, aan de andere kant zijn de kandidaten niet allemaal even trouw.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Spijtig te lezen dat niet alle hulpen trouw zijn, wij doen echter ons uiterste best hiervoor. Wij zijn echter blij dat er op dit moment iemand bij u aan de slag is.

Door uit Almere op 15-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

U administratie is niet op orde. Dit al eens aan u mede gedeeld. Ook een al twee keer moet vragen om een aanpassing te doen aan mijn profiel. Op u website in mijn profiel moet ik alles kunnen aanpassen volgens u. Maar alleen een wachtwoord is aan te passen en verder niets. Dus.....

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Uiteraard maken wij het mogelijk om veel dingen zelf aan te kunnen passen via uw account. Wij horen dan ook graag wat u graag wilt aanpassen? U kunt zowel uw persoonlijke gegevens als uw aanvraag aanpassen en veel gegeven terug vinden in uw account. We vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent en waarderen uw feedback.

Door uit Naaldwijk op 14-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima hulp

Door uit Maartensdijk op 12-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Geen behoefte aan urenadministratie, alleen aan zoeken/vinden schoonmaakster

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

De feedback knop is bedoeld om uw ervaring met ons kenbaar te maken. Uiteraard kunt u via uw account aan ons doorgeven dat u wilt stoppen. De hulp dient haar uren door te geven. Gezien ze elk jaar hier een jaaroverzicht van krijgt en aangifte dient te doen.

Door uit Maastricht op 09-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Dreadful quality of candidates. I wasted my money. Easier to find through an advert or Facebook or similar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te lezen dat u er zo over denkt. Wij hebben u in totaal 4 hulpen voorgesteld, bij 3 van deze hulpen geeft u aan geen klik te hebben of dat de hulp niet voldoet aan uw eisen. Echter geeft u vervolgens niet aan, aan welke eisen. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden. Bij de laatste hulp geeft u aan dat het geheel niet ligt aan de hulp dat u haar afwijst maar dat u over ons bedrijf niet tevreden bent. Ook hierop hebben wij geen verdere toelichting ontvangen. Nu geeft u in uw feedback weer aan dat de kwaliteit van de kandidaten niet voldoende is. Wat u aangeeft is dus enigszins tegenstrijdig. Door ook geen toelichtingen en/of aanpassingen te doen in uw eisen/wensen, hebben wij dan ook niet de kans gehad voor u geschiktere hulpen voor te stellen.

Door uit Heiloo op 02-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Waardeloze techniek om op deze wijze geld van mensen te ontfutselen Erg dubieus

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Beste Karin de Groot, Onze dienstverlening richt zich op het leveren van een geschikte huishoudelijke hulp. Wanneer u een aanvraag bij ons indient, kan u uw eisen en wensen opgeven. Op basis daarvan zoeken wij een geschikte huishoudelijke hulp. Zodra wij iemand hebben gevonden, ontvangt u de gegevens van de huishoudelijke hulp. In uw geval hebben wij binnen één werkdag iemand voorgesteld. Op dat moment ontstaat er, conform de voorwaarden die u duidelijk worden getoond en waarmee u actief akkoord gaat, een factuur. U kan deze informatie nog eens terug lezen op https://www.ikzoekeenschoonmaakster.nl/kosten. We kunnen ons dus niet vinden in uw bewering dat wij geld proberen te ontfutselen. Immers, u heeft ons gevraagd om een hulp, en wij hebben u een hulp voorgesteld.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!