Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Nijmegen op 26-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel hulp. Alles probleemloos verlopen.

Door uit Spaubeek op 24-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Waardeloos. Mensen kunnen reageren op een uitgezette aanvraag maar ik kreeg onder andere mensen die niet reageren op berichten, toch niet willen, alleen op tijden willen komen die voor hen uitkomen. Er wordt niet serieus naar de wens van de klant gekeken. Je mag zelf je bericht schrijven en dan mag iemand willekeurig erop klikken en voila, match. Of dat denk je dat. Weggegooid geld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Leiden op 20-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb geen gebruik gemaakt van uw diensten. De schoonmaakster voldeed bij voorbaat niet aan mijn opgegeven eisen. Toch claimt u inschrijvingskosten en abonnementskosten. Dat is ontzettend vervelend en onrechtmatig.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback en spijtig dat u niet tevreden bent. Wij hebben op basis van uw zoekopdracht en wensen en eisen welke daarin staan vermeld, een hulp gezocht en aan u voorgesteld. Vervolgens voldeed de hulp niet aan de dag dat u hulp wenste. Echter had u dit ook niet als wens en/of eis in uw aanvraag vermeld. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden. Wij willen dan ook gerust opzoek gaan naar een nieuwe hulp welke wel aan deze eis kan voldoen, echter bent u inderdaad al wel kosten aan ons verschuldigd.

Door uit Maarssen op 17-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Boden mij een schoonmaker aan die totaal niet paste bij mijn beschrijving en rekende mij 30 euro bemiddelingskosten. Voor de rest weet ik niet hoe ze werken, daar hield mijn samenwerking met hun op.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij zoeken een hulp op basis van uw zoekopdracht. U dient er zorg voor te dragen dat deze zo volledig mogelijk is en dat u hierin uw wensen en eisen vermeld die u aan de hulp heeft, zodat wij ook een passende hulp kunnen voorstellen. Echter had u geheel geen eisen vermeld in uw aanvraag. Wij kunnen hier dan ook geen rekening mee houden bij het voorstellen van een hulp. Het is dan inderdaad goed mogelijk dat wij een hulp voorstellen welke niet aan uw wensen voldoet.

Door uit Leur op 16-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Dezelfde dag van aanmelding heb ik Mirjam ontmoet. Vandaag is Mirjam voor het eerst geweest en ik ben zeer tevreden. Dank

Door uit Barendrecht op 05-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste drie aanmeldingen, waren een teleurstelling. Maar ik ben blij met met de vierde. U was wel snel met het zoeken naar de volgende hulp.

Door uit Oss op 05-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg duidelijk en snelle reactie. We zijn nu al tevreden met Euphride

Door uit Nijmegen op 04-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik krijg steeds facturen van iemand die niet in dienst bij mij is. En ik krijg geen hulp van ook maar iemand.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Op het moment dat wij een hulp aan u voorstellen, moet de hulp aan ons doorgeven of er gewerkt is. Wanneer u een gehele periode wacht met het stopzetten van de koppeling, dan moet de hulp ook over een langere periode deze urenbriefjes inzenden. Ook als er niet gewerkt is, moet dit aan ons gemeld worden. U krijgt hiervan een melding en/of factuur. Indien de hulp gewerkte uren heeft opgegeven echter er is niet gewerkt, of het aantal uren zijn onjuist, dan kunt u dit doorgeven via uw account en de factuur afkeuren. De hulp krijgt hiervan een melding en kan vervolgens de ingezonden factuur corrigeren.

Door uit Egmond aan Zee op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik vindt het jammer dat je gelijk voor een jaar aan vast zit.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het vervelend dat u dit als jammer ervaart, wij zien dit namelijk als pluspunt. Hierdoor worden de betalingen lager en bent u verzekerd tegen schade en/of diefstal.

Door uit Duiven op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uiterst tevreden over Mireille Ze ligt ons goed en werkt hard en is duidelijk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!