Schoonmaakster in Wierden

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3194 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Ik zoek een schoonmaakster in Wierden

Tijdens opgravingen in de grond van Wierden zijn veel archeologische vondsten gedaan. In Wierden hebben zelfs grafheuvels en hunebedden gelegen. Onderzoek kan soms veel opleveren, dingen die lange tijd zoek waren, of waar zelfs het bestaan niet van bekend was. Een grote schoonmaak werkt vaak hetzelfde, opeens komen dingen weer boven, die al lange tijd gezocht werden.

Schoonmaakster
Een schoonmaakster kan voorkomen dat voorwerpen zoek raken en zorgt ervoor dat bacteriën die de voorwerpen aantasten vernietigd worden.

Wanneer u bij ons een aanvraag indient voor een schoonmaakster gaan wij op zoek naar een schoonmaakster die woont in Wierden en voldoet aan de door u opgegeven eisen. Deze eisen kunt u opgeven tijdens het doen van de aanvraag.

Ik wil graag een schoonmaakster aanvragen

Vergoeding

De vergoeding voor een schoonmaakster wordt onderverdeeld in een bemiddelingsbedrag en de vergoeding die de schoonmaakster ontvangt. Het bemiddelingsbedrag betaalt u slechts eenmalig. U ontvangt daarbij een jaar lang garantie.

Vergoeding schoonmaakster
De vergoeding voor de schoonmaakster bedraagt € 13,50 per uur. Hiervoor voert zij taken uit in uw opdracht. Deze € 13,50 is het definitieve bedrag.Beschikbare schoonmaaksters Wierden: