Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Kaatsheuvel op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Jullie hebben ons verschillende hulpen aangeboden en uiteindelijk iemand gevonden die bij ons past. We zijn erg blij met onze hulp. Ze kwam op tijd, werkt zelfstandig en is discreet. Wij vinden het fijn dat er een organisatie achter staat voor het geval er iets mis gaat. Wij kunnen deze service zeker aanbevelen.

Door uit Arnhem op 31-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Inmiddels vier matches verder en geen van allen heeft nog maar 1x schoongemaakt. Of ze werden ziek of ze lieten niks van zich horen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Dordrecht op 31-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik had al heel snel een match. Ze kon meteen beginnen! Ze is pas 1 keer geweest, maar vooralsnog ziet het er goed uit!

Door uit Hasselt op 29-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ze vonden heel snel een schoonmaakster voor ons, binnen 2 dagen, dus dat was erg fijn.

Door uit Bergen op Zoom op 28-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima hoor!

Door uit Makkum op 28-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Stay away from this site! They rip you off - present you a person regardless of how the person is and charge you for it on an annual basis! Not customer friendly/focused. The referred cleaner didn’t even turn up to the meeting and they still want money for it. Should be changed to a successful referring instead - that would be fair! But so far, very disappointing experience!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent met onze service. Wij doen onze uiterste best betrouwbare hulpen voor te stellen, het kan echter wel eens voorkomen dat een hulp niet of niet direct reageert op uw bericht. Als u vervolgens wenst geen gebruik van onze garantie te maken door een vervangende hulp aan te vragen kunnen wij daar helaas niks aan doen.

Door uit Monster op 28-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Niet tevreden, gevraagd om een schoonmaakster in een specifieke regio. Niet gekregen. Na 10 verschillende schoonmaaksters te hebben gesproken die allemaal afhaken vanwege de afstand heb ik de 31 euro betaald en heb ik mijn account opgezegd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

spijtig om te lezen dat u teleurgesteld bent in onze dienstverlening, echter zijn wij helaas ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulp in uw omgeving. Wij doen onze uiterste best te voorkomen dat hulpen een aanvraag accepteren om later alsnog af te zeggen.

Door uit Heemskerk op 11-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Leveren schoonmaaksters die niet reageren als je contact opneemt, of aangeven helemaal niet op zoek te zijn naar werk omdat ze al vol zitten. Oude database aan contactgegevens krijg je dus doorgestuurd. Mijn abonnement op tijd opgezegd, maar toch voor een jaar moeten betalen. €72 weggegooid en niks gekregen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit 's-Heerenberg op 10-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ze sturen mensen door die je stalken via Facebook Niet normaal meer Als je zegt niets meer met deze organisatie te maken wil hebben kom je er niet af

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg spijtig te lezen dat u dit heeft ervaren met een hulp die u via ons voorgesteld heeft gekregen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zulke hulpen wensen wij ook niet in ons bestand te hebben. Wij zullen uw feedback intern doorzetten en er zorg voor dragen dat deze hulp niet meer via ons aan de slag kan gaan.

Door uit Amsterdam op 05-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik oriënteer mij en zit gelijk vast aan een jaarcontract, heel misleidend en ik heb gewoon pech, lekker een jaar betalen voor niks!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst zo ervaren heeft. Voor u een overeenkomst met ons aangaat dient u akkoord te gaan met algemene voorwaarden, wij betreuren het ten zeerste dat u dit hieruit niet heeft kunnen opmaken.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!