Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Bennekom op 06-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

1e match was niet zo'n succes (daar kunnen jullie niks aan doen) nieuwe match lijkt veelbelovend

Door uit Bleiswijk op 04-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een dag een bericht met de naam vd gevonden schoonmaakster. Gelijk per tel contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Gesprek verliep heel goed en beide partijen voelde zich er prettig bij dus gelijk de afspraken ingepland.

Door uit Heemstede op 03-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

erg professioneel

Door uit Nunspeet op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel iemand gevonden

Door uit Waddinxveen op 28-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Al meer dan een half jaar op zoek naar een geschikte schoonmaakster, waarbij de afspraken niet worden nagekomen of niet komen opdagen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. En vinden het erg vervelend indien de hulp niet komt opdagen of van de aanvraag af ziet. Hoewel we ons best doen zo snel mogelijk een hulp voor u te kunnen vinden kan het voorkomen dat het soms wat langer duurt. Wij zullen ons best voor u blijven doen.

Door uit Groesbeek op 27-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gemakkelijke site, vlot een schoonmaakster gevonden

Door uit Eindhoven op 26-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een schoonmaakster geregeld en alles digitaal wat het snel en efficiënt maakt

Door uit Soest op 26-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

PAS OP! Denk niet dat deze service gratis is!! Ze promoten het wel als gratis maar na dat je een account hebt aangemaakt en alleen heb geschreven waar je naar opzoek bent gaan ze AUTOMATISCH opzoek naar een werkster en dan mag je natuurlijk weer betalen, goede klanten omgang. Wat ik heb spijt dat ik dit bedrijf heb gevonden!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Beste Kimberley Voorbij, Het spijt ons te lezen dat u dacht dat de service gratis was. Aangezien wij kosten maken om een hulp te vinden, wordt er een factuur gestuurd op het moment dat wij iemand vinden. Dit wordt ook duidelijk aangegeven op de website, en voordat u uw aanvraag kan afronden geeft u uw akkoord op het volgende: Met 211.819 schoonmaaksters hebben wij het grootste aanbod van Nederland, we hebben in een straal van 8 km rondom uw huis 74 hulpen. Wij zoeken direct voor u en hanteren daarom geen bedenktijd, maar dankzij ons bestand van betrouwbare schoonmaaksters is de kans groot dat u snel een geschikte schoonmaakster hebt. Indien wij een schoonmaakster vinden die aan uw opgegeven eisen voldoet, betaalt u eenmalige bemiddelingskosten van 43,25. U ontvangt een jaar lang garantie op onze service; stopt uw schoonmaakster binnen dat jaar, dan zoeken wij gratis een nieuwe schoonmaakster voor u. U hebt dus geen gedoe. ✓ Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Pas nadat u hier akkoord op geeft, gaan wij zoeken. Dit gebeurt dus niet automatisch. We betreuren dat dit niet duidelijk genoeg was.

Door uit Voorthuizen op 25-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kort en krachtig

Door uit Middelburg op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie en goede tips.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!