Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Den Ham op 13-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Helemaal content

Door uit Stein op 13-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Door uit Gouda op 12-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen no time alles in orde. Leuke dame en mooie prijs.

Door uit Bilthoven op 11-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na twee weken zoeken naar een wat meer ervaren schoonmaakster (geen jonge scholier/student) en gewoon het standaard stoffen, zuigen, badkamer, keuken en toilet. Kortom, erg teleurstellend om hier 35 euro voor te moeten betalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat wij nog geen geschikte hulp voor u hebben gevonden, echter zijn wij nog voor u opzoek en hopen spoedig iemand voor u te vinden. U krijgt voor de kosten een jaar garantie, in deze periode kunnen wij zonder extra kosten opzoek gaan naar een hulp.

Door uit Volkel op 11-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Uit jullie berichtje leek het net of jullie een betrouwbare kracht aanbevolen die al vanaf 2017 bij jullie ingeschreven staat. Maar deze kracht heeft nog nooit voor jullie gewerkt !

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Op het moment dat wij een hulp voorstellen geven wij inderdaad aan hoe lang de hulp bij ons ingeschreven staan, ook geven wij aan of de hulp andere opdrachtgevers heeft. Een hulp kan zich inderdaad eerder bij ons hebben ingeschreven maar nog niet of niet meer werkzaam zijn bij opdrachtgevers via ons. Jammer dat het verkeerd bij u is overgekomen want het zeker niet als misleiding bedoelt.

Door uit Arnhem op 11-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Simpel, overzichtelijk, goed, en erg handig

Door uit Nunspeet op 09-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

nadat ik mij ingeschreven had kreeg ik meteen een bevestiging en daarna meteen een mail erachteraan dat ze aan de slag gingen. Nog binnen een kwartier hadden ze al iemand gevonden!

Door uit Delft op 09-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het is erg vreemd dat er betaald moet worden voordat er een schoonmaker echt geregeld is. Betaling is verontschuldigt op het moment dat dit bedrijf je een naam toestuurt, ipv als er een overeenkomst is met de schoonmaker. Alsof je een brood bij de bakker koopt, en je moet betalen ook als je een verbrand brood krijgt aangeboden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Op het moment dat wij u de gegevens van een kandidaat sturen gaat uw garantie in. Wij brengen eenmalig bemiddelingskosten in rekening waar u een jaar garantie mee krijgt op uw aanvraag. Binnen die periode kunnen wij voor u onbeperkt opzoek blijven naar een geschikte hulp. We vinden het dan ook erg jammer dat u onze dienst vergelijkt met een product. U neemt namelijk geen product af maar een dienst. Op onze site staan onze voorwaarden.

Door uit Mariahout op 07-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het is moeilijk om een goede schoonmaakster te vinden die ook nog op vrijdag kan komen. Het was zo gepiept. Ben er erg blij mee dat ze bij ons aan het werk gaat!

Door uit Apeldoorn op 06-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb twee personen voorgedragen gekregen. De eerste bleek al helemaal vol te zitten en kon er geen werk meer bij hebben en viel dus gelijk af. De tweede heeft na de kennismaking nooit meer gereageerd op appjes ed. Terwijl we al afspraken hadden gemaakt over referenties en wanneer hij zou komen schoonmaken. Zeer slechte kwaliteit van aangemelde schoonmakers en blijkbaar worden deze niet gecontroleerd door ikzoekeenschoonmaakster.nl Vervolgens kon ik me niet uitschrijven omdat ik nog een factuur van €31 had openstaan. Die moest ik betalen, want ‘ze hadden immers iemand voorgedragen’. Dat de kwaliteit vervolgens zeer onvoldoende was, deed er niet toe. Ze wilden wel verder gaan zoeken, maar ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Ik verwacht trouwens dat deze feedback ook niet op hun site komt te staan....

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We doen altijd ons best om u snel te kunnen voorzien van een hulp. Hiervoor brengen wij eenmalige bemiddelingskosten in rekening. Indien het niet klikt met de aangeboden hulp zoeken wij binnen uw garantie van een jaar kosteloos een nieuwe kandidaat voor u tot dat we de perfecte hulp voor u hebben gevonden. We kunnen heel goed uw frustratie begrijpen. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw regio.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!