Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Echtenerbrug op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Inschrijven was makkelijk en duidelijk. Beloofde 5 dagen betreffende een reactie werden toch zeker 2 weken, maar uiteindelijk kwam er wel een reactie. Informatie op site is duidelijk, ook betreffende bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek en wat te bespreken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij beloven niet dat wij binnen 5 dagen een hulp voorstellen. Dit is in de meeste gevallen van een aanvraag, maar is geen belofte of garantie. Wij gaan twee weken voor u opzoek en hopen binnen deze periode een hulp voor te stellen. Fijn dat we alsnog iemand hebben gevonden.

Door uit Ommen op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

ingewikkelde site

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Door uit Maarssen op 28-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eenvoudig een schoonmaker gevonden

Door uit Lelystad op 26-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik betaal niets al willen jullie dat, ik heb geen schoonmaakster vis jullie aangenomen, dus ik betaal niets.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u het zo ervaart. Wij hebben naar aanleiding van uw aanvraag een hulp voorgesteld. Gelijk de volgende dag. U heeft vervolgens een maand later aan ons laten weten dat u geen interesse hebt in onze voorgestelde hulp, omdat u al iemand anders heeft gevonden. Zoals in onze voorwaarden staat vermeld, kunt u niet meer kosteloos annuleren op het moment dat wij gegevens van een hulp leveren. Verder heeft u er een maand over gedaan om ons in te lichten. De factuur is dan ook terecht opgelegd en dient u te betalen.

Door uit Hoorn op 25-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een goede ervaring met Malgorzata. Ik heb afgesproken om op ad hoc basis haar te vragen aangezien ik daar niet permanent woon en veel in het buitenland vertoef.

Door uit Zaltbommel op 24-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg prettig contact

Door uit Enkhuizen op 24-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

bedrijf heeft vlot voor mij een schoonmaakster gevonden, waar ik heel blij mee ben

Door uit Gouda op 23-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week hadden wij een schoonmaakster gevonden en het is een match.

Door uit Stampersgat op 23-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke beschrijven van de werkwijze. Snel contact kunnen leggen met nieuwe hulp. Zelf zoeken is me niet gelukt en heeft alleen frustratie opgeleverd (no show). Dank voor deze bemiddeling.

Door uit Daarle op 23-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op vrijdag heb ik de aanvraag ingediend en zaterdag hadden ze al iemand gevonden. Ze is nu twee keer geweest en het bevalt super goed. Leuke vrouw, kan goed met kinderen overweg en met het koffie drinken kunnen we goed praten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!