Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Zwolle op 24-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goede dames met ervaring

Door uit Amersfoort op 23-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste schoonmaakster begint volgende week. Dus ik heb nog geen ervaring.

Door uit Groningen op 23-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na aanmelding kwam er vrij spoedig een voorstel (14 dagen). De indruk was goed dus wij beginnen!

Door uit Breda op 21-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super snel een goede schoonmaakster gevonden!

Door uit Giethoorn op 21-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen schoonmaakster gezien, 2 voorgesteld, 1 voldeed niet de eisen, de ander kwam tot 2x toe niet opdagen en schreef zichzelf uit? Toch betalen? Geen service, je bent je geld hoe dan ook kwijt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaringen heeft gehad. Ik zie dat we na het eerste voorstel de eisen hebben bijgesteld om beter aan te sluiten bij uw voorkeuren. Soms is dit inderdaad nodig wanneer blijkt dat de hulp die wij op basis van de door u opgegeven eisen niet voldoet aan wat u eigenlijk wil. Daarna zou er een hulp aan de slag gaan en is er ook een contract aangemaakt. Voordat we u koppelen aan een kandidaat, vragen we hen om te bevestigen dat zij voor minimaal één jaar beschikbaar zijn. Helaas kan dit niet voorkomen dat iemand er alsnog vanaf ziet. Natuurlijk betekent dat niet dat we u geen service willen bieden. U krijgt namelijk één jaar garantie op onze diensten. Dat betekent dat wij binnen dit jaar kosteloos een nieuwe hulp zoeken. Uiteraard zouden we dus ook voor u graag nog een poging wagen, aangezien u deze heeft betaald.

Door uit Kaatsheuvel op 21-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Alleen voor het aanmelden en aangeven dat ik 1 uur per week wil. Moest ik gelijk 29,95 betalen. Terwijl ze aangeven dat het gratis is om aan te melden! Er is hier nog niemand geweest er heeft nog niemand schoongemaakt. Maar ik moet er wel voor betalen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Beste Bo van Nieuwstadt, Bedankt voor uw terugkoppeling. Er staat inderdaad op de website dat aanmelden gratis is, dat is het namelijk ook. Op www.ikzoekeenschoonmaakster.nl/kosten ziet u dat er na de gratis inschrijving, een eenmalige vergoeding betaald moet worden op het moment dat er een hulp gevonden wordt. Hier bent u ook nogmaals mee akkoord gegaan voordat u uw aanvraag heeft geplaatst. Zodra u uw aanvraag heeft geplaatst, gaan wij aan de hand van deze aanvraag op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Hier worden ook kosten voor gemaakt aan onze kant. Deze kosten betaalt u dus aan ons, en niet aan de hulp op het moment dat deze komt schoonmaken. De bemiddelingskosten en het loon van de hulp zijn dus twee verschillende dingen. We geven dit duidelijk aan bij het indienen van uw aanvraag en op meerdere plekken op de website. Het spijt ons te vernemen dat dit aan uw aandacht ontsnapt is.

Door uit 's-Hertogenbosch op 21-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Bedankt voor jullie hulp. Na een paar kandidaten nu een fijne hulp gevonden!

Door uit Amsterdam op 21-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Hoi Ik ben tevreden maar mijn hulp kan niet alle dagen, graag ontvang ik meer hulpen voor de andere dagen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor de terugkoppeling: goed dat u tevreden bent, al komt dat niet helemaal overeen met uw beoordeling. Wij kunnen één hulp tegelijk voorstellen. Indien u niet tevreden bent over bijvoorbeeld de beschikbaarheid, kan u dit aangeven en dan kunnen wij iemand anders zoeken. Wilt u twee hulpen? Dan kan u een nieuwe aanvraag indienen. We horen graag van u

Door uit Almere op 21-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel,accuraat,goede dienstverlener

Door uit Leek op 20-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste kandidaat kwam niet opdagen, maar gelukkig was er snel iemand anders gevonden. We hebben kennis gemaakt, beginnen vrijdag de 31e. Nu natuurlijk nog afwachten hoe het bevalt, maar met de bemiddeling ben ik erg blij.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!