Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit 's-Hertogenbosch op 02-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Landgraaf op 31-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

gaat snel om een schoonmaakster te krijgen.

Door uit Arnhem op 30-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel schoonmaakster gevonden en een match. Er is nog geen schoonmaakwerk gedaan. Goed tarief.

Door uit Doornenburg op 29-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De verplichtingen voor opdrachtgever naar de kandidaat toe vind ik onduidelijk te vinden op de site. Bijvoorbeeld dat er 6 weken doorbetaald dient te worden, indien de kandidaat langdurig ziek wordt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Op onze website bij de veelgestelde vragen, kunt u achter veel informatie komen. Ook op de pagina met onze werkwijze.

Door uit Amstelveen op 29-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Voor een eenmalige klus wordt het volledige bedrag van bemiddeling gevraagd. Dat betekent dat ik niet alleen de schoonmaakster voor 6 uur betaal, maar een evengroot bedrag aan deze site. Dat is raar. En veel teveel.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben geen speciale regeling voor een eenmalige klus. U betaald dan inderdaad het standaard tarief aan bemiddelingskosten. Nadat u uw aanvraag hebt ingediend, hebben wij u ook hierover ingelicht. En ondanks deze kosten moesten wij alsnog de aanvraag voor u uitzetten. U was dus op de hoogte van deze kosten.

Door uit Amsterdam op 29-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het enige aanbod dat ik kreeg, was een 'bijna bejaarde' man. Gezien de naam van dit bedrijf 'Ik zoek een schoonmaakSTER' had ik daar niet op gerekend. Ik wilde geen man als hulp in huis en de hoge leeftijd vond ik ook een bezwaar. Geen punt! En dan... geen nieuw aanbod en pas de mogelijkheid om me uit te schrijven nadat ik de bemiddelingskosten van 31 euro heb betaald. Wat een service! Deze club krijgt van mij een zware onvoldoende!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij willen via onze website iedereen een gelijke kans geven, ongeacht geslacht en leeftijd. Op onze website wordt ook aangegeven dat wij mannen als hulp aanbieden. In uw aanvraag stonden geen eisen qua leeftijd of geslacht. Nadat u de hulp had afgewezen zijn wij ook verder gaan zoeken, echter heeft u dit zelf stopgezet.

Door uit Woerden op 29-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede schoonmaakster gevonden.

Door uit Vlaardingen op 29-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nadat de eerste niet geschikt bleek en de tweede zelf afhaakte, kreeg ik al snel weer een kandidaat aangeboden. Alles in tijdsbestek van een week.

Door uit Hellevoetsluis op 27-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima echt aan te raden. Er wordt snel hulp gezocht.

Door uit Utrecht op 27-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Binnenkort 1e afspraak

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!