Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Heerlen op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na niet al te lang afwachten heeft iemand zich aangemeld.

Door uit Delft op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Happy!

Door uit Amsterdam op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

wel een beetje lang maar wel gelukt ik vind dat het goed gegaan is. en ik hoop ze heel lang mag blijven werken. en juli ook bedankt groetjes.

Door uit Hoorn op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima, alles was binnen enkele dagen geregeld.

Door uit Meerstad op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot nu toe al nog steeds geen hulp gevonden. De meest recente dame heeft er weer simpelweg vanaf gezien. De dame ervoor reageerde dat ze vier uur aaneengesloten werken te lang vindt. Tot nu toe nog altijd geen hulp gevonden...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend te lezen dat wij nog geen hulp voor u hebben gevonden. Helaas lukt het niet altijd bij de eerste keer. U heeft hiervoor ook uw garantie. Wij kunnen in deze periode zonder extra kosten opzoek gaan naar een nieuw voorstel. Op dit moment zijn wij opnieuw voor u opzoek en hopen wij snel een geschikte kandidaat te vinden.

Door uit Rotterdam op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Kijken niet naar de gevraagde eisen. Slecht personeel aangeboden die niet komt opdagen of die niet wilt werken. Pas bij de 4e personeel die aangeboden was,was het wat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het kan soms natuurlijk even wat duren voor dat wij de perfecte kandidaat voor u hebben gevonden die bij u past! Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk een kandidaat voor u te hebben. Wij zijn dan ook blij u te hebben voorzien.

Door uit Nuenen op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Schoonmaakhulp was snel geregeld.

Door uit Rhoon op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste schoonmaakster op gesprek leek geschikt, maar ze zei op het laatste moment af, daarna hebben ze weer een nieuw iemand gevonden, was snel geregeld

Door uit Alphen aan den Rijn op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wil eigenlijk 0 sterren geven, maar dat is niet mogelihjk. Alleen in de voorwaarden is terug te vinden dat er betaald moet worden ook al zie je af van de dienst. Echter geef je nooit toestemming om hier geld voor te betalen dus zou je recht hebben op herroepingsbericht. Ga NIET met dit bedrijf in zee.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

U geeft aan uiterst ontevreden te zijn over onze dienst. Echter heeft u zelf aangegeven van uw aanvraag af te zien en bent u op de hoogte van de factuur die wij leveren met de gegevenslevering van de eerste kandidaat. Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen op de dienst van Ikzoekeenschoonmaakster.nl. Deze is van kracht zodra er een aanvraag voor de hulp is ingediend en de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd. Het herroepingsrecht stopt zodra wij een hulp voor u hebben gevonden. Op het moment dat wij een hulp voor u hebben gevonden, doet u afstand van uw 14 dagen herroepingsrecht. Voldoet de aangeboden schoonmaakster toch niet aan uw opgegeven eisen? Dan kunt u dit, nog tot een jaar na de aanvraag, aangeven en gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een andere passende kandidaat.

Door uit Almere op 15-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer goede ervaringen en ook betrouwbaar

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!