Schoonmaakster in Leek

Schoonmaakster uit Laik gezocht?

De naam 'Leek' is afgeleid van de beek de Lek/Leke. Het dorp is dan ook ontstaan bij de schans en werd aangelegd in de Tachtigjarige Oorlog. Gelukkig slaat de naam alleen op de beek, en niet op lekkende huizen of een lekkend dorp. Om te voorkomen dat uw woning in de toekomst wel zal lekken, is goed onderhoud belangrijk. Een schoonmaakster kan hier een grote rol inspelen. Daarnaast is het natuurlijk ook heel goed mogelijk dat u zelf geen tijd hebt voor uw huishouden of dat u om andere redenen graag een schoonmaakster zou willen.

Schoonmaaksters
Op deze website kunt u een schoonmaakster aanvragen. Onze schoonmaaksters zijn woonachtig door heel Nederland, wij zullen u echter koppelen aan iemand uit uw regio, die uiteraard moet voldoen aan uw wensen.U kunt uw eisen doorgeven aan ons zodra u zich ingeschreven hebt. 

Een schoonmaakster in Leek voor € 12,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Leek bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. U hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting, dit zit al bij het uurloon in. Daarnaast is er sprake van een schoonmaak abonnement waarvoor u € 8,99 per maand betaalt.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratisDirect een schoonmaakster aanvragen

Om aan het werk te gaan als schoonmaakster kun je je hier inschrijven

Schoonmaaksters Leek: