Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Helmond op 12-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie op mijn vraag voor hulp. Tot nu toe tevreden over de service.

Door uit De Bilt op 11-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Eerste schoonmaakster had ik bij het eerste contact geen klik. Daarna werd er snel een tweede keuze beshikbaar gesteld en dat gaat nu heel goed. ikzoekeenschoonmaakster.nl handelt alles lekker snel af.

Door uit Almere op 11-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en gemakkelijk

Door uit Rotterdam op 10-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ze begint a.s donderdag dus over haar werkzaamheden kan ik nog niets zeggen maar het eerste contact verliep goed.

Door uit Tiel op 07-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

,

Door uit Santpoort-Noord op 06-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik had snel iemand toegewezen gekregen maar dat was een jong iemand zonder ervaring waar ik steeds bij moest uitleggen hoe dingen gedaan moesten worden en hoe hij het werk aan moest pakken. Dit verwacht ik niet als ik bij een site als deze een schoonmaker zoek. Dan verwacht ik juist iemand die het werk zelfstandig kan uitvoeren. Geen goede ervaring helaas.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bij ons staan hulpen van alle niveaus ingeschreven, daar wij ook iedereen de mogelijkheid willen bieden ervaring op te doen. Op basis van de eisen die u zelf aangeeft in uw aanvraag gaan wij opzoek. In uw aanvraag stonden geheel geen eisen qua ervaring. Indien u deze heeft, kunt u deze kenbaar maken en kunnen wij uiteraard opzoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Tilburg op 05-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot op heden zijn alle afspraken netjes nagekomen en wij hebben er alle vertrouwen in dat we aan Germia een fijne hulp gaan hebben.

Door uit Heiloo op 04-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij zochten een schoonmaakster. Pas dan op, want dit bedrijf zit in een oneerlijke positie. Ze bieden je schoonmaaksters aan die niet kunnen. 2 telnrs gehad die beide niet kunnen. Eerste schoonmaakster vertelde dat dit bedrijf was gestopt te werken met haar (zij zeggen dat dit niet zo is) . 2e schoonmaakster zei: ik heb werk zat. Toen kregen we geen reacties meer wel een factuur. En na 2 weken 40 euro aanmaningskosten. Kortom 70 euro. Zij zeggen 30 euro wordt gerekend vanaf 't moment dat we een nr sturen staat in de voorwaarden. Kortom ze zitten in de situatie dat ze geen schoonmaakster hoeven te sturen en niet reageren op email maar wel facturen sturen. Zo wil ik ook een bedrijf beginnen! ???? Succes met deze site. Oplichters

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u in de veronderstelling bent dat wij op enige wijze misbruik proberen te maken van onze positie. Ons uitgangspunt is altijd dat er iemand bij u aan de slag gaat en nooit dat er zomaar iemand wordt voorgesteld die niet kan. U geeft overigens in uw feedback aan dat u 2 kandidaten voorgesteld hebt gekregen. U geeft niets aan over het derde voorstel dat wij u hebben gedaan, aangezien het natuurlijk niet de bedoeling is dat de voorgestelde hulp niet kan. De match met deze hulp staat al sinds 7 februari open en we hebben sinds die tijd ook niets meer van u vernomen. Wij begeven ons in de positie waar gemakkelijk misbruik kan worden gemaakt van onze dienstverlening omdat er zo veel zwart gewerkt wordt. Daarom vragen wij u eenmalig iets te betalen aan het begin van het proces. Als wij vier maanden niets van u horen, zijn wij uiteindelijk genoodzaakt de zaak uit handen te geven. Dit had voorkomen kunnen worden door een reactie uwerzijds, dan hadden we het graag anders opgelost.

Door uit Spaarndam op 04-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Den Helder op 04-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Welke schoonmaakster! Ik krijg een paar vage mailtjes van jullie! Ik heb alleen een naam van een persoon. Ik word niet gebeld en ik krijg geen contactgegevens. En voor dit alles moet ik nog betalen ook!!! Hoe durven jullie! En nu wil ik mij uitschrijven maar kan dat niet omdat ik een lopend contract zou hebben! Als ik een lopend contract heb waar is dan mijn schoonmaakster!!!! Ik ben echt heel boos! Elyse

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Ik vind het erg jammer dat de ervaring die u hier deelt niet overeen komt met wat u heeft aangegeven in uw account. Op 13 mei heeft u een aanvraag ingediend en op 13 mei hebben wij u de contactgegevens van een hulp gestuurd. U geeft nu aan die niet ontvangen te hebben. Echter heeft u op 29 mei wel aangegeven dat de hulp bij u aan de slag zou gaan. Op 4 juni geeft u aan dat u van niemand iets heeft gehoord. Vervolgens geeft u aan dat u geen reactie heeft ontvangen van de hulp. Helaas heeft u ons niet in de gelegenheid gesteld om te reageren op uw bericht, of om iemand anders voor u te zoeken aangezien u zich ook direct heeft uitgeschreven. We hadden de voor u helaas vage mailtjes graag toegelicht.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!