Schoonmaakster Oegstgeest

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3304 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Oegstgeest? Wij matchen u met een betrouwbare en efifciënte huishoudelijke hulp. Op deze pagina leest u de voordelen van een huishoudelijke hulp in Oegstgeest.

Schoonmaakster gevraagd in Oegstgeest?

U bent op zoek naar een schoonmaakster en woont in Oegstgeest. Dat komt goed uit. Wij koppelen u graag aan een schoonmaakster die tevens in Oegstgeest woonachtig is.

Hoe het werkt:

  1. U vult ons inschrijfformulier in;
  2. Na uw inschrijving komt u terecht in een persoonlijke pagina. In deze pagina kunt u aangeven welke eisen en wensen u stelt aan uw schoonmaakster. Vervolgens rondt u de aanvraag af;
  3. De aanvraag komt bij ons binnen. Vaak vinden wij al een geschikte kandidaat binnen twee dagen;
  4. De contactgegevens van de gevonden schoonmaakster geven wij door aan u. U kunt zo een afspraak maken met de schoonmaakster voor een kennismaking;
  5. Blijkt tijdens dit kennismakingsgeprek dat beide partijen de samenwerking zien zitten? Dan gaat de schoonmaakster bij u aan de slag. En zo niet? Dan zoeken wij kosteloos naar een nieuwe kandidaat.

Schoonmaakster Oegstgeest aanvragen

Een schoonmaakster in Oegstgeest voor € 12,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Oegstgeest bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. U hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting, dit zit al bij het uurloon in. Daarnaast is er sprake van een schoonmaak abonnement waarvoor u € 8,99 per maand betaalt.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende schoonmaakster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis


Beschikbare schoonmaaksters Oegstgeest: