Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2153 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Almere schoonmaakster

Almere; een van de snelst groeiende steden van Nederland, modern, groen en gelegen in het midden van het land. Almere ligt maar liefst 2 tot 5 meter onder zeeniveau. Dijken als de afsluitdijk zorgen ervoor dat deze plaats niet overstroomd.

In onze woningen lijkt er soms wel sprake te zijn van een overstroming. Een overstroming van rommel en viezigheid. Een schoonmaakster kan u wekelijks helpen bij het tegengaan van deze bacterie-overstromingen.

Schoonmaakster voor € 12,50 per uur
Op deze website kunt u eenvoudig een schoonmaakster aanvragen. U kunt bij de aanvraag zelf aangeven hoeveel uur in de week u de schoonmaakster wenst. Daarnaast kunt u overige eisen en wensen opgeven wanneer u een aanvraag indient. Een schoonmaakster krijgt via deze website een vergoeding van slechts € 12,50 per uur, all in.

Bemiddelingsbedrag
Naast de € 12,50 per uur die u de schoonmaakster betaalt, dient u een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen. Wanneer de schoonmaakster niet bevalt, gaan wij gratis voor u op zoek naar een andere kandidaat, u hoeft dan dus niet nog een keer het bemiddelingsbedrag te betalen.


Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster die zelf woonachtig is in (omgeving) Almere:Schoonmaakster Almere aanvragen


Bent u als bedrijf op zoek naar een schoonmaakster? Ga dan naar de website Schoonmaakster voor bedrijven

 
Language English