Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Twello op 02-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Liessel op 02-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

heb vertrouwen in je huub

Door uit Groningen op 01-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

soms mag het wel iets duidelijker

Door uit Huizen op 31-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Met de 1e hulp verliep het contact niet fijn. Nu de 2e hulp op kennismaking en dit klikt !

Door uit Voorburg op 31-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wel oké. Ik heb alleen het idee dat er bij de match weinig wordt gekeken naar de opgegeven wensen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het is van belang dat uw aanvraag zo volledig mogelijk is. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zetten wij uw aanvraag uit bij de hulpen uit uw omgeving. Zij dienen vervolgens aan te geven beschikbaar voor u te zijn en aan uw eisen te kunnen voldoen. Wij zullen dan de meest geschikte hulp selecteren en aan u voorstellen.

Door uit Scherpenzeel op 31-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Denk er aan dat je het formulier goed invult, dat wil zeggen probeer duidelijk aan te geven wat je eisen zijn, anders kan het zijn dat je een minderjarige schoonmaakster aangeboden krijgt met minimale ervaring, opzich niet erg maar niet geschikt voor mij. Dit had ik zelf moeten zien, jammer is wel dat je daarna zeker niet binnen 2 weken een schoonmaakster aangeboden krijgt, als dit zo zou zijn zou ik fan zijn van het concept, nu is het een beetje een teleurstelling. Het kan nu zo zijn dat er geen schoonmaakster geregeld wordt dit jaar, maar je wel kosten maakt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het is inderdaad van belang dat u uw aanvraag volledig invult, zodat wij ook met uw eisen rekening kunnen houden. Wij zijn echter geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Op voorhand kunnen wij dus niet aangeven hoe lang het duur alvorens wij een nieuwe hulp hebben gevonden die aan uw aanvullende eisen voldoet.

Door uit Maastricht op 31-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Waardeloos hier!!!! Ik zoek een schoonmaker voor 4 uur op een maandagochtend in Maastricht en dat krijgen ze niet voor elkaar. Ze hebben nu wel het lef om een factuur te sturen met zo genaamde kosten die ze hebben gemaakt. Ik heb nog nooit 1 iemand aan de deur gehad voor een gesprek. 1 keer een (nep) profiel gekregen van hun waar ik nooit contact mee heb gekregen en dan zeggen ze dat ze nu geld willen zien voor hun service. Ondertussen zit ik nog zonder schoonmaker!!! Kortom waardeloos hier, trap er niet in!! Het is dat ik 1 ster moet aan kruizen maar het zijn er gewoon 0

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

U ontvangt alleen een factuur op het moment dat wij een hulp hebben voorgesteld. Wij hebben u ook een hulp voorgesteld, geen nep profiel. Echter dient u zelf contact op te nemen met de hulp voor een kennismaking. Als u er voor kiest dit niet te doen, dan kunnen wij dit helaas niet verhelpen. Indien de hulp niet naar wens is, kunennw ij voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. U heeft vervolgens geheel van onze dienstverlening af te zien.

Door uit Norg op 30-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb een aanvraag voor een schoonmaakster ingediend, krijg vervolgens een naam van een dame,waarmeer ik contact per mail, telefoon en watsapp heb getracht op te nemen, geen reactie en onbereikbaar is. vervolgens mag ik WEL de rekening betalen voor een service die niet geleverd is. Na telefonisch contact geen keurige behandeling, moet gewoon voor iets betalen wat niet geleverd is. ZEER SLECHT n

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Erg vervelend dat het zo is verlopen. Uw factuur is bij deze ingetrokken. u heeft zelf via uw account de mogelijkheid uzelf uit te schrijven als u dat wenst.

Door uit Rotterdam op 30-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na een slechte ervaring via Marktplaats nu een leuke en goede schoonmaakster gevonden.

Door uit 's-Hertogenbosch op 30-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik vind het schandalig dat ik bemiddelingskosten moet betalen terwijl de door jullie voorgestelde schoonmaakster zich heeft terug getrokken.... hiermee voldoet zij niet aan mijn voorwaarden, immers wil zij niet bij mij komen schoonmaken, en schrijven jullie op de website dat er dan niet betaald hoeft te worden. Hele slechte service, het voelt alsof ik opgelicht word.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Echter ontstaat de factuur automatisch op het moment dat wij een hulp voorstellen. Als vervolgens blijkt dat de hulp er vanaf ziet en u vervolgens niet verder wenst te gaan met onze dienstverlening, dan hoeft u de factuur ook niet te betalen. De factuur is namelijk ook al voor u ingetrokken.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!