Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Groningen op 09-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top

Door uit Enschede op 09-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het was even een zoektocht maar het is gelukt!!

Door uit Zuidland op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zaterdag aanvraag gedaan en maandag al een mail met schoonmaakster.

Door uit Apeldoorn op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hadden in het verleden al ervaring met ikzoekeenschoonmaakster.nl opgedaan. Hierdoor kwamen wij hierop weer graag terug!

Door uit Bergen op Zoom op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden die erg geschikt lijkt

Door uit Deventer op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Alphen aan den Rijn op 05-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

kan nog geen goed oordeel geven want ik heb nog geen ervaring met uw organisatie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Bedankt hiervoor. U geeft echter aan dat u nog geen goed oordeel kunt geven. Feedback is ook niet verplicht om te geven, indien u dit niet wenst of bijvoorbeeld nog te weinig ervaring met ons hebt.

Door uit Emmen op 04-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles naar wens.

Door uit Halsteren op 03-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het lijkt erop dat de gegadigden liever ander werk hebben. Zijn "zoekend". De eerste was ziek, zwak of kon( is 2x geweest)niet .De andere is 1x geweest en had toen "ander"werk. Ben getopt met zoeken....Jammer.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Wij vragen elke hulp, alvorens wij deze voorstellen, of zij minimaal een jaar beschikbaar zijn. Het kan uiteraard voorkomen dat zij intussen toch iets anders vinden wat niet gepland was. Uiteraard heeft u wel een jaar garantie. In deze periode kunnen wij dus altijd voor u opzoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Schiedam op 03-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hebben met meerdere mensen (3) een start gesprek gevoerd en allen waren prima, begrepen wat onze wensen waren, gaven aan dat het wel moest lukken. 2 hadden zelf moeite met afspraak nakomen (lieten na de standaard dag/tijd verlopen was pas weten dat ze niet konden komen....helaas had ik dat zelf ook al door aangezien ik op hen zat te wachten). De ander had moeite met het afmaken van de werkzaamheden en dacht daarmee dat het niet elke week nodig was maar wellicht eens per twee weken, terwijl wij duidelijk aangegeven hebben elke week hulp te willen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend om te lezen dat het zo is verlopen. Uiteraard kaarten wij bij de hulpen aan dat het belangrijk is om de gemaakte afspraken na te komen. Indien wij te horen krijgen van de opdrachtgevers dat zij dit niet doen, dan spreken wij hen hier ook op aan. Mocht dit vaker voorkomen zullen wij deze hulpen ook niet zomaar meer voorstellen aan andere opdrachtgevers. Wij hopen alsnog snel iemand voor u te vinden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!