Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Lelystad op 13-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Makkelijk toegankelijk

Door uit Groningen op 13-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een week een goede schoonmaker gevonden en voor een reele prijs. Zeer tevreden

Door uit Poortugaal op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Brengt vraag en aanbod goed samen

Door uit Duiven op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

via vrienden kwam achter deze service, binnen een paar uur had ik een match en binnen 5 dagen was ons huis weer schoon.

Door uit Milsbeek op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas niet wat de bedoeling is , zodra iemand een oproep plaats voor een schoonmaakster op de site,,, en daar volgens reactie op krijgt , dan volgt direct de factuur , ongeacht of de aanvraag past bij je wensen . Onze vraag was een ervaren schoonmaakster : en we kregen een meisje van 17 toegewezen .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat jammer dat u niet tevreden bent over de aangeboden kandidaat. Wij selecteren hulpen niet standaard op leeftijd. Wettelijk gezien mag een 16 jarige hulp al via ons aan het werk. Het klopt dat u de factuur meegeleverd krijgt met de gegevens van de eerste kandidaat. Op dat moment gaat uw garantie ook in. U kunt uiteraard aanvullende eisen en wensen stellen aan uw aanvraag zodat wij de perfecte kandidaat voor u kunnen vinden. We vinden het dan ook erg jammer dat u ons naar aanleiding van de eerste match een slecht cijfer heeft gegeven. Mocht u zich bedenken horen we het graag.

Door uit Assen op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hadden in eerste instantie een positief gevoel bij dit bedrijf. De eerste match met een schoonmaakster was snel gemaakt. Helaas, al in het gesprek merkten we dat ze niet van schoonmaken hield, bij verschillende klanten was weggegaan met ruzie en bij ons kwam ze al de eerste dag te laat en ging te vroeg weg en had bijna niets gedaan. Met de tweede kandidaat konden we niet tot een matchingsafspraak komen omdat ze niet op telefoon en mail reageerde. De derde kandidaat hebben we wel een gesprek mee gehad, maar al gauw bleek dat ze liever kwam om kinderen in ons gezinshuis te begeleiden dan schoon te maken. Ook stond er in de omschrijving dat ze al 20 jaar ervaring had. Het bleek dat ze drie jaar geleden slechts een jaar schoonmaakervaring had en dat ook nog niet in een gezin(shuis). Na deze derde poging hebben we het opgegeven. We zijn erg teleurgesteld in 'ik zoek een schoonmaakster.nl,' we zijn wel ons bemiddelingsgeld kwijt maar hebben nog altijd niemand, helaas.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Lith op 07-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eenmalige matching fee is het waard. We hebben een super schoonmaakster gevonden. Ook betaling is makkelijk op deze manier.

Door uit Amersfoort op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben al ruim 1,5 jaar een goeie hulp via deze site. Wij zijn erg blij met haar en het was allemaal zo geregeld. Daarom heb ik na het overlijden van mijn schoonmoeder ook een oproep gedaan voor mijn schoonvader via deze weg. Dit viel echter helaas erg tegen. Hij is van de oude stempel en wilde een Nederlands sprekend, wat oudere en ervaren vrouw die van aanpakken weet. Hij kreeg tot 3 keer toe iemand die nauwelijks tot geen Nederlands kon spreken. Dat schiet voor hem niet op. Wel zijn de bemiddelingskosten berekend. Hij heeft er dan ook voor gekozen om het via een andere weg te proberen. Dus 1 goeie ervaring en 1 slechte ervaring. Hebben wij dan gewoon mazzel gehad... ?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Fijn om te lezen dat u een goede hulp heeft voor langere tijd, echter spijtig om te lezen dat wij uw schoonvader niet verder hebben kunnen helpen.

Door uit Ulvenhout op 05-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na het plaatsen van de advertentie duurde het 6 weken voor er een 'match' was. Na een kennismakingsgesprek een afspraak gemaakt voor de eerste keer schoonmaken. Helaas is deze niet komen opdagen en reageert ook niet meer. Na mijn mail kreeg ik snel een reactie van ikzoekeenschoonmaakster dat ze dan nog 1 jaar verder zoeken naar een match. Toch heb ik nav alle laatste reviews een sterk vermoeden dat dit niet goed gaat komen.... Mensen die overwegen zich in te schrijven hier? NIET doen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat het zo lang heeft geduurd voor wij iemand konden vinden en dat dit vervolgens niet heeft geleid tot een langdurige samenwerking. U had uw opdracht voor de feestdagen ingediend, het kan dan inderdaad lastiger zijn om iemand te vinden. Wij hebben u ook op de hoogte gebracht na 2 weken dat wij niemand hebben kunnen vinden. U heeft aangegeven dat wij door moesten zoeken, wat wij uiteraard dan ook voor u doen. Vervolgens hebben wij u een kandidaat gevonden. Dat deze de afspraak niet is nagekomen is erg spijtig. Wij zullen de hulp hier ook op aanspreken. U heeft inderdaad een jaar garantie, waarin wij zonder extra kosten voor u verder kunnen zoeken. Wij hopen uiteraard snel iemand te vinden. Daar de feestdagen ook al gepasseerd zijn, gaat dit vaak in deze periode wat sneller.

Door uit Veldhoven op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ze kijken niet naar je eisen, doen weinig, zijn klantonvriendelijk en zodra je de bemiddelingskosten betaald hebt, zijn ze klaar met je. Gewoon niet doen, bespaar jezelf een hoop frustratie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en eisen. Wij geven u dan ook altijd gelegenheid aanvullende eisen en wensen te kunnen stellen. Hierin zijn we natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. We vinden het jammer dat u onze dienst als klantonvriendelijk heeft ervaren. Mocht u zich bedenken horen we het graag!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!