Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Valkenburg op 27-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen hadden de medewerkers van ikzoekeenschoonmaakster.nl een goede schoonmaakster uit de buurt gevonden. Ik ben heel tevreden

Door uit Kaag op 23-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

never used this services and i had to pay 70,09euro!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Ondanks vele verzoeken heeft u het bemiddelingsbedrag niet aan ons betaalt. Wij hebben u hier meerdere malen over proberen te bereiken. Wij vinden het vervelend om de zaak op de manier te moeten afhandelen echter hebben wij wel een dienst aan u geleverd waarmee de factuur is ontstaan.

Door uit Muiden op 22-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ervaring is nog te pril

Door uit Haaksbergen op 22-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Deze week is onze "poetsvrouw" voor de eerste keer geweest. Nu nog lastig te beoordelen, ze moet haar weg nog een beetje vinden. Aardige dame.

Door uit Leiden op 20-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na driekwart jaar hebben we nog steeds geen hulp. De contactgegevens die we krijgen reageren niet of komen niet opdagen als er een afspraak is gemaakt. Onze tip, ga zelf op zoek en niet via deze site

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Huizen op 17-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Mijn advies is NIET inschrijven! Uw krijgt alleen een kandidat voorgesteeld en geen keuze, dus heeft geen toegevoegde waarde! Bij bellen met vragen zeer slecht en onvriendlijk behandelt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij stellen inderdaad maar 1 hulp tegelijkertijd voor. Indien de hulp niet naar wens is, zoeken wij weer verder. Dit is onderdeel van de garantie die u ontvangt. Klanten zijn hier van op de hoogte als zij zich hebben verdiept in onze werkwijze. Voor velen is onze bemiddeling wel degelijk van toegevoegde waarde.

Door uit Heiloo op 14-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb nog geen enkele ervaring met u

Door uit Meteren op 11-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Had schoonmaakster vinden process manden lang voor moeten wachten, niemand kwam opdagen. Toch moest ik voor de service betalen. Eindelijk nu een hele lieve schoonmaakster die wel afspraken nakomt dus dat is de enigste positieve punt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben u meerdere hulpen op korte termijn voorgesteld. Onze bemiddelingskosten betaald u eenmalig. U krijgt hiervoor een jaar garantie dat wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken indien de hulp die wij voorstellen niet kan starten of tijdig stopt. Wij zijn blij te vernemen dat er alsnog een hulp naar tevredenheid bij u aan de slag is.

Door uit Zevenhuizen op 11-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Al snel had ik een match met een schoonmaakster. Helaas kwam zij niet opdagen bij een afspraak. Na dit aangegeven te hebben was er snel een tweede match gevonden. Deze match was wel goed. Er wordt snel gereageerd op mailtjes.

Door uit Hengelo op 10-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Garantieperiode van een jaar is heel misleidend!! Die gaat namelijk al in bij betaling van de zoekopdracht, niet bij start werkzaamheden van de schoonmaakster. Als ze er vervolgens 2 maanden over doen om een geschikte schoonmaakster te vinden (wat goed kan omdat er veel mensen worden voorgesteld die niet matchen) gaat die 2 maanden van het jaar garantie af. Wij hadden de situatie dat onze schoonmaakster ging verhuizen en zij dus na 10 maanden het contract opzegde. Dit was dus ruim binnen een jaar dat ze bij ons schoonmaakte. Ons werd verweten dag wij het contract toen direct hadden moeten opzeggen (waarom want de schoonmaakster had dat al gedaan). Toen we dat na wat mailwisseling wilden doen bleek dat we net 2 dagen te laat waren en we dus weer opnieuw zoekkosten moeten betalen. Na onze situatie herhaaldelijk duidelijk te hebben gemaakt was er geen enkel begrip en werd ons verteld dat we dan beter geen gebruik meer kunnen maken van de diensten. Kortom, waardeloze service, onduidelijke voorwaarden en werkwijze.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Onze garantie gaat inderdaad in vanaf het moment dat wij een eerste hulp voorstellen. Dat is ook het moment dat u de bemiddelingskosten aan ons dient te voldoen. Via e-mail lichten wij u hierover in en uw account kunt u zien tot wanneer uw garantie loopt. De garantie van 1 jaar houdt in dat wij zonder nogmaals bemiddelingskosten te voldoen, nogmaals opzoek kunnen gaan naar een hulp. Dit kan wanneer de hulp die wij voorstellen toch niet naar wens is, of als de hulp moet stoppen of u liever toch een andere hulp wenst. Indien de garantie is verlopen en u wenst dat wij opnieuw opzoek gaan naar een hulp, worden er inderdaad opnieuw bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!