De voordelen van onze schoonmaaksters

Garantie voor een goede schoonmaakster Snel een schoonmaakster die bij u past Voor maar slecht €12,50 per uur Schakel een schoonmaakster in

Schoonmaakster gezocht in Nijmegen?

De naam Nijmegen komt van het Latijnse 'Novio-magus' wat Nieuwe Markt betekent en kreeg deze naam al 2000 jaar geleden; Nijmegen is dan ook de oudste stad van ons land. Er zijn nog veel ruïnes en verdedigingstorens te vinden in de stad, wat duidt op een rijke geschiedenis. Dit oud-Nijmegen is zo goed bewaard gebleven door goed en regelmatig onderhoud.

Ook uw huishouden blijft in betere staat en conditie wanneer het regelmatig onder handen wordt genomen door een goede schoonmaakbeurt. In de huidige maatschappij, waarin tweeverdieners steeds normaler worden, is het soms lastig zelf het huishouden elke week weer bij te werken. Een schoonmaakster kan dan erg welkom zijn.

Onze schoonmaaksters
Wij beschikken over een groot bestand met bekwame en betrouwbare schoonmaaksters. Wij selecteren een schoonmaakster voor u, die voldoet aan de door u opgegeven eisen. Deze eisen geeft u aan ons door wanneer u zich hebt ingeschreven. Daarnaast krijgt u een schoonmaakster toegewezen die zelf ook in Nijmegen woont.

Schoonmaakster Nijmegen aanvragen

Vergoeding

Vergoeding schoonmaakster:
De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 12,50 per uur. Hier zitten alle toeslagen bij inbegrepen, de vergoeding zal dus niet hoger worden.

Bemiddelingsbedrag
U betaalt voor de bemiddeling eenmalige een bedrag. U ontvangt daarbij een jaar garantie; bevalt de schoonmaakster niet? Dan gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Zoek je een bijbaan als schoonmaakster? Kijk dan op de website 'Ik zoek een zorgzame bijbaan'.

 
Language English