Schoonmaakster Nijmegen

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2673 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

DS0zv1VMm2U watch_video

De naam Nijmegen komt van het Latijnse 'Novio-magus' wat Nieuwe Markt betekent en kreeg deze naam al 2000 jaar geleden; Nijmegen is dan ook de oudste stad van ons land. Er zijn nog veel ruïnes en verdedigingstorens te vinden in de stad, wat duidt op een rijke geschiedenis. Dit oud-Nijmegen is zo goed bewaard gebleven door goed en regelmatig onderhoud. Ook uw huishouden blijft in betere staat en conditie wanneer het regelmatig onder handen wordt genomen door een goede schoonmaakbeurt. In de huidige maatschappij, waarin tweeverdieners steeds normaler worden, is het soms lastig zelf het huishouden elke week weer bij te werken. Een schoonmaakster kan dan erg welkom zijn.

Een schoonmaakster in Nijmegen voor € 13,50

De vergoeding voor een schoonmaakster uit Nijmegen bestaat uit een bemiddelingsbedrag en het uurloon. Het bemiddelingsbedrag betaalt u eenmalig, hier zit een jaar garantie bij inbegrepen. Als u niet tevreden bent, gaan wij op zoek naar een nieuwe kandidaat. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 13,50. Dit all-in bedrag maakt u rechtstreeks over aan de schoonmaakster.

Schoonmaakster in Nijmegen gezocht

Hoe werkt ikzoekeenschoonmaakster.nl?

  • Vul vrijblijvend ons inschrijfformulier in;
  • Geef uw wensen en eisen aan ons door en rond de aanvraag af;
  • Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster in Nijmegen;
  • U maakt een afspraak met de schoonmaakster voor een kennismakingsgesprek;
  • Hebben jullie een klik? Dan kan de schoonmaakster direct bij u aan het werk;
  • Hebben jullie geen klik? Dan zoeken wij een andere schoonmaakster in Nijmegen voor u.Schoonmaakster Nijmegen aanvragen

Zoek je een bijbaan als schoonmaakster? Kijk dan op de website 'Ik zoek een zorgzame bijbaan'.