Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Wierden op 07-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ze hielpen mij steeds weer een nieuwe kandidaat vinden, als de match niet kwam opdagen👍🏻

Door uit Waddinxveen op 01-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot twee maal toe binnen één maand met nieuwe kracht gestaakt. Helaas zit er geen consistentie (tot op heden) in.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Spijkenisse op 01-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week kreeg ik de gegevens van 2 schoonmaaksters die bij mij aan de slag zouden willen gaan. De 1e bleek te ver weg te wonen en er zelf ook op terug te komen. Maar nog dezelfde dag werd ik gekoppeld aan een schoonmaakster die slechts 500m bij mij vandaan woont. Ze is vandaag voor het eerst geweest en dit is denk ik een goede match.

Door uit Pijnacker op 30-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste twee aangeboden schoonmaakster haakte af voor de eerste afspraak.

Door uit Barendrecht op 30-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

een goede manier een schoonmaker te vinden, betrouwbaar en prettig.

Door uit De Bilt op 29-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na meerdere zogenaamde 'matches' heb ik uiteindelijk nooit contact gekregen met een schoonmaakster. Na herhaaldelijke verzoeken aan de organisatie om mijn zoekopdracht te annuleren en de rekening te doen laten vervallen hebben zij dit niet gedaan en de factuur nota bene doorgezet naar een incassobureau. Belachelijke gang van zaken - hier niet mee in zee gaan!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat vervelend om te lezen dat er wat onduidelijkheden zijn ontstaan. Op 25 november hebben wij van u een afwijzing ontvangen, omdat de eerste kandidaat helaas niet reageerde. Dezelfde dag hebben wij u een nieuw voorstel gedaan. In de twee maanden na uw tweede match hebben wij niets meer van u vernomen. U heeft de match niet afgewezen. Medio januari heeft u ons laten weten dat u ook deze hulp niet zou kunnen bereiken, waarop wij hebben aangegeven dat u de match af diende te wijzen in uw account. Conform de voorwaarden ontstaat de factuur op het moment van de eerste gegevenslevering. Wij kunnen namelijk daarna niet controleren of u buiten ons om afspraken maakt met de hulp; deze heeft immers gezegd graag voor u te willen werken, en u heeft al contactgegevens. In het verleden is helaas geregeld gebleken dat er misbruik werd gemaakt van ons diensten, als u pas hoeft te betalen wanneer u aan ons bevestigd dat de hulp bij u werkt. Helaas is de match door u niet afgewezen en is er geen sprake van annulering. Derhalve is de zaak doorgezet naar een incassobureau.

Door uit Zuidwolde op 25-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik krijg een factuur van een schoonmaker die niet geweest is! Wie heeft hier ook ervsring mee?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Indien een hulp aan u wordt voorgesteld, is deze gelijk aan u gekoppeld. De hulp heeft vanaf dan de mogelijkheid aan ons door te geven of hij of zij bij u heeft gewerkt, middels de urenbriefjes. Van deze urenbriefjes ontvangt u een factuur. De hulp die aan u is voorgesteld, heeft via het urenbriefje aangegeven niet te hebben gewerkt. Dit is dus ook correct, daar u aangeeft dat de hulp niet is geweest.

Door uit Utrecht op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Sinds juni 2019 op zoek naar een schoonmaakster via deze website. Vrij snel een eerste match, maar daar bleek dat de gemaakte afspraken niet konden worden nageleefd dus op zoek naar een ander. Daar is lange tijd overheen gegaan. De nieuwe schoonmaakster is na 1x niet meer komen opdagen. Ondanks meerdere pogingen tot contact en verzoek om contact met haar op te nemen (namens het bedrijf) niets meer vernomen (ook niet van het bedrijf). Nu via een andere weg een schoonmaakster gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend dat het zo is verlopen. Indien een hulp niet meer bereikbaar is, dient u dit door te geven via uw account. U kunt dan de match afwijzen of het contract stopzetten. Wij kunnen dan gelijk voor u opzoek naar een nieuwe hulp. U heeft helaas pas dit weekend het contract met de hulp stopgezet. Wij hebben dan ook niet eerder voor u opzoek kunnen gaan naar een vervangende hulp.

Door uit Enschede op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Super slecht en "bemiddeld" persoon meld zich niet. Ze geven aan dat men binnen 3 dagen een werkster heeft, zijn twee weken verder en er gebeurd niks. maar je moet uiteraard hiervoor wel betalen. betere selectie van mensen zou verstandiger zijn.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben in de meeste gevallen van de opdrachten binnen 3 dagen een hulp voorgesteld. Wij hebben u een hulp binnen een week voorgesteld, het heeft dan enkele dagen langer geduurd. U betaald onze eenmalige bemiddelingskosten op het moment dat wij een hulp hebben voorgesteld. Zodra wij een hulp voorstellen, dient u zelf contact op te nemen met de hulp voor een kennismaking, dit kan telefonisch en/of per mail.

Door uit Eindhoven op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Schrijf je niet in! Zodra ze een match hebben reageert de kandidaat niet of reageren weer na lange tijd dat ze helemaal geen tijd hebben. Zodra je dit aangeeft bij de site krijg je totaal geen reactie. Werkelijk waar 40€ En frustratie verder en nooit 1 hulp langs geweest.. succes met inschrijven hier ;)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat u zo over onze dienstverlening denk. U betaald ons eenmalig bemiddelingskosten op het moment dat wij de eerste keer gegevens van een hulp leveren. U krijgt hiervoor 1 jaar garantie op deze bemiddelingskosten. Dit betekend dat wij in deze periode voor u verder kunnen zoeken naar een hulp, zonder extra kosten. Wij doen er alles aan om goede hulpen aan te leveren. De hulpen zijn op de hoogte dat zij bereikbaar dienen te zijn. Mochten wij horen dat dit niet het geval is, dan zitten hier ook consequenties voor hen aan verbonden. Dit kan leiden dat een hulp geheel op inactief wordt gezet, en niet meer via ons kan werken. Wij hebben u inmiddels ook aan een nieuwe hulp voorgesteld. Wij hopen dat dit uiteraard leidt tot een langdurige samenwerking.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!