Schoonmaakster in Lelystad

Schoonmaakster in Lelystad gezocht

De naam 'Lelystad' komt van de Nederlands ingenieur, waterbouwkundige, minister, gouverneur en politicus Cornelis Lely. Hij ontwierp in 1891 een plan voor de afsluiting van de Zuiderzee waardoor uiteindelijk in 1932 het IJsselmeer ontstond door de afronding van de Afsluitdijk.

Het bestaan van Lelystad is dus voor een groot deel te danken aan de Afsluitdijk. Daarnaast beschermt de dijk de steden in Flevoland tegen overstromingen.

In onze woningen kunnen dijken soms ook erg wenselijk zijn. Dijken die rommel, bacteriën en viezigheid buiten houden. Helaas kunnen dijken ons daar niet bij helpen, schoonmaaksters echter wel.

Schoonmaaksters van 'ikzoekeenschoonmaakster'
De schoonmaaksters die bij ons staan ingeschreven werken hard en laten uw woning elke week weer stralen. De vergoeding voor een schoonmaakster via deze website bedraagt € 13,50, alles inclusief. Hier komt dus niets meer bovenop.

Bemiddelingsbedrag
U betaalt daarnaast een eenmalig bemiddelingsbedrag. Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster die in Lelystad woont en voldoet aan de door u opgegeven wensen en eisen. Deze eisen kunt u bij het doen van de aanvraag opgeven.

Ik wil graag een schoonmaakster aanvragen

18.000 mensen gingen u voor
Bent u als bedrijf op zoek naar een schoonmaakster? Ga dan naar 'schoonmaakster voor bedrijven'.