Schoonmaakster in Deventer

Schoonmaakster gevraagd in de Koekstad

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2834 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland. Mede daardoor beschikt de stad over het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Tijdens opgravingen zijn er zelfs Romeinse munten uit de 3e en 4e eeuw gevonden, alsmede een beeldje van de Romeinse godin Victoria. De Romeinen uit de oudheid staan bekend als zeer hygiënisch.

Meestal willen wij dat onze woning ook zo hygiënisch mogelijk is, maar helaas lukt dit niet altijd. Zeker niet wanneer er sprake is van ziekte of van een fulltime baan. Een schoonmaakster kan dan uitkomst bieden.

Schoonmaakster
Via deze website is het mogelijk een schoonmaakster aan te vragen. Deze zal schoonmaaktaken uitvoeren in uw opdracht. De vergoeding die de schoonmaakster ontvangt is € 13,50 per uur, alles inclusief. Na het indienen van de aanvraag kunt u eisen opgeven die u stelt aan uw schoonmaakster. Wij zullen dan deze eisen meenemen bij het selecteren van een schoonmaakster.

Bemiddelingsbedrag
Naast deze € 13,50 die de schoonmaakster ontvangt, dient er eenmalig een bemiddelingsbedrag betaald te worden. Wanneer wij geen schoonmaakster vinden die voldoet aan de door u opgegeven eisen, betaalt u uiteraard niets.


Ik wil graag een schoonmaakster aanvragen

Schoonmaaksters Deventer:


Aan het werk als schoonmaakster? Schrijf je hier dan gratis in.