Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Baarn op 11-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geholpen, ben zeer tevreden met Bente!

Door uit Nijmegen op 05-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Eerste gekoppelde schoonmaker niet op komen dagen, tweede gekoppelde schoonmaker is na één x afgehaakt omdat ze het niet via deze website wilde doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Zuid-Beijerland op 23-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Een bedrijf dat je bedonderd! Het vraagt 34,50 voor helemaal niks. Je krijgt gegevens van een persoon dat op 3 kwartier reizen woont en uiteindelijk niet wilt komen omdat ze het te ver weg vind. Als je per mail aangeeft dat je dit belachelijk vind om hier voor te betalen dan krijg je terug; je heb van onze service gebruik gemaakt dus moet je betalen. Uiteindelijk wordt er gedreigd met 40 euro extra kosten. Samengevat: ga nooit met dit bedrijf in zee!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent over de geleverde dienst. Echter beschrijven we onze werkwijze op onze site. U heeft een aanvraag ingediend via onze site voor een hulp. Wij hebben de gegevens geleverd van een hulp. Hiermee is de factuur ontstaan.

Door uit Sliedrecht op 22-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

top

Door uit Driebergen-Rijsenburg op 22-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Indira is een leuke meid die hard werkt en beter schoonmaakt dan ikzelf

Door uit Heemskerk op 17-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas heb ik de service van dit bedrijf als slecht ervaren. Na een nieuwe toewijzing kwam met niet opdagen, wilde men zwart werken of was er iets anders waardoor er werd afgehaakt. Nou is dat niet het ergste. Maar de manier waardoor ik door de dame aan de telefoon te woord gestaan werd van ikzoekeenschoonmaakster.nl vind ik wel heel erg. Ja ik ben na wederom 1,5 maand zonder schoonmaakster langzaam wel geïrriteerd. Ik zoek namelijk niet voor de lol iemand die mij komt helpen. Er wordt geen contact opgenomen wat de status is, en als je dan belt of mailt wordt er gedaan alsof je zeurt, lastig bent of onbeleefd. Jammer om te zien dat iemand normaal ter woord staan zo bijzonder lastig is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het niet is gegaan zoals u had gehoopt. Wij hebben meerdere kandidaten aan u voorgesteld. Echter bent u hier niet mee in zee gegaan. Zoals u al heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te kunnen voorzien. U kunt ons altijd mailen en bellen. Wij zijn bereid u te helpen. Echter is de toon hierin ook belangrijk. De communicatie verloopt altijd via de mail. Indien u zelf geen actie onderneemt via uw account wat wij mogelijk maken kunnen wij niets voor u doen. Mocht u zich bedenken dan horen we het graag.

Door uit Heerjansdam op 13-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Oene op 12-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De eerste schoonmaakster boodt zichzelf al gauw aan. Ze maakt netjes schoon. Alleen kwam ze haar afspraken niet na. Er waren tijden afgesproken dat de schoonmaakster zou schoonmaken. Echter kwam de schoonmaakster soms niet opdagen of ze kwam een paar uur later. De schoonmaakster werd hierop aangesproken. Dit veranderde helaas niet. In overleg met schoonmaakster besloten om de samenwerking te stoppen. Hierna was ik opzoek naar een nieuwe schoonmaakster. Echter ben ik al ongeveer 3 maanden aan het wachten voor een schoonmaakster. Jammer dat dit zo lang duurt. Daarom zou ik andere deze organisatie niet aanbevelen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen dan ook zo veel mogelijk ons best u te kunnen voorzien. Dit kans soms wat langer duren. Vooral met naderende feestdagen. Jammer dat u op basis hiervan ons negatief heeft review heeft gegeven. Uiteraard blijven we graag ons best voor u doen.

Door uit Castricum op 12-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe is mijn ervaring heel goed met Tamara.

Door uit Amersfoort op 12-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben inmiddels 3 maanden! bezig met het vinden van een schoonmaker. Het is erg moeilijk om het bedrijf te pakken te krijgen of toepasselijke reacties te krijgen op mijn mails. ik heb herinneringen gekregen voor de factuur terwijl ik tot op heden 2 kandidaat gegevens heb gekregen waarvan de eerste niet op zoek was naar een adres en de tweede persoon niet bereikbaar is. Als ik mail dat ik me graag wil uitschrijven of alsnog een kandidaat tegemoet zie die bereikbaar is en redelijkerwijs graag betaald;, maar wel voor een beschikbare/bereikbare kandidaat krijg ik de reactie terug dat als er geen match is er de kandidaat moet afwijzen en ze de betaling tot graag ontvangen. Maar hoe kan er geen match zijn als er niet eens een kennismaking kan plaats vinden? voel me niet gehoord en mis nu al 3 maanden hard een hulp in huis sinds wij beiden fulltime werken. Ik zou graag een geschikte kandidaat vinden of mij uitschrijven maar beide lijkt bijna onmogelijk. Jammer wat het concept klinkt juist mooi van ikzoekeenschoonmaker.nl

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het spijt ons om te lezen dat u niet tevreden bent over de geboden kandidaten. Wij berekenen deels kosten voor de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Uiteraard willen we wel graag ons best voor u doen. Wij zijn dan ook nog voor u bezig een hulp te vinden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!