Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Amsterdam op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste ervaring, heb nog geen schoonmaker mogen ontvangen, dus kan daarna pas echt goed beoordelen.

Door uit Etten-Leur op 08-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Enkel digitaal contact. Zeer correct. Snelle respons en duidelijke uitleg.

Door uit Breukelen op 08-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede leads, prima administratieve afhandeling

Door uit Maarssen op 05-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Schakelen snel, doen in principe wat binnen hun 'macht'ligt. Behalve de juiste selectie van kandidaten. Ik begrijp het verdienmodel en dat je betaalt voor de bemiddeling, maar als organisatie zou ik dan pas tevreden zijn als het aanbod ook in lijn is met de verwachting die wordt afgegeven. We zijn nu een paar maanden en 3 'kandidaten' verder en de frustratie loopt op en het vertrouwen is ver te zoeken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Helaas hebben wij u inderdaad al meerdere hulpen voorgesteld welke niet hebben geleid tot een samenwerking. Dit heeft echter niet alleen te maken met de betrouwbaarheid van de hulpen. Zo heeft u hulpen ook afgewezen om eisen welke bij ons niet bekend waren. Hier kunnen wij dan helaas niets aan doen. Elke hulp die wij voorstellen vragen wij of ze een jaar beschikbaar zijn, wij wijzen hen er ook op dat zij bereikbaar dienen te zijn en afspraken moeten nakomen. Zodra wij bericht krijgen dat dit niet het geval is, spreken wij hulpen hier op aan, omdat dit inderdaad niet wenselijk is. Wij zullen deze hulpen ook niet meer zomaar voorstellen aan een volgende opdrachtgever.

Door uit Meppel op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hadden snel een mailtje dat er een match was. Afspraak was snel gemaakt en gesprek is geweest. Volgende week start. Verdere ervaring kan ik nog niets over zeggen.

Door uit Middelburg op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zondag ingeschreven via de website, maandag al een geschikte hulp gevonden, woensdag kennisgemaakt en kan snel beginnen.

Door uit Haren Gn op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Alles verder prima, maar mijn nieuwe schoonmaakster werd door jullie omschreven als "topschoonmaakster" omdat hij als 2 jaar bij jullie is aangesloten. Hij was echter alleen maar ingeschreven maar heeft geen werkzaamheden verricht. Hier moeten jullie beter op letten als jullie iemand op die manier gaan "aanprijzen"

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. De hulp die is voorgesteld is inderdaad al langere tijd bij ons ingeschreven en heeft niet eerder via ons gewerkt. Echter door zijn gehele profiel zijn wij van mening dat de hulp voor u een goede kandidaat is. Gelukkig is deze hulp ook inmiddels bij u aan het werk.

Door uit 's-Gravenhage op 03-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze blijven zoeken totdat er een geschikt iemand gevonden is

Door uit Arnhem op 03-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op een goede en vertrouwde manier iemand vinden is niet makkelijk. ikzoekeenschoonmaakster.nl maakt dit echter wel heel gemakkelijk en vertrouwd. Top

Door uit Driehuis NH op 02-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle correcte afhandeling

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!