Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Vleuten op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel een goede hulp gevonden.

Door uit Rijssen op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Oss op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijn en snel werken!

Door uit Rhenen op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

In het gehele aanmeldingsproces komt nergens * DUIDELIJK* aan bod dat zij een factuur van een belachelijk bedrag zullen toesturen voor een schoonmaakster die je wegens veranderende situatie (Overlijden) niet meer nodig hebt. m=bemiddeling, mijn neus. Belachelijk bedrijf dit. Geen dienst, geen factuur. makkelijk zat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Beste Mark Tollenaar, Bedankt voor uw feedback. Als u bij ons een aanvraag wil indienen communiceren wij het volgende: Indien wij een schoonmaakster vinden die aan uw opgegeven eisen voldoet, betaalt u eenmalige bemiddelingskosten van 36,25. U ontvangt een jaar lang garantie op onze service; stopt uw schoonmaakster binnen dat jaar, dan zoeken wij gratis een nieuwe schoonmaakster voor u. U hebt dus geen gedoe. ✓ Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden Als u hier niet actief mee akkoord gaat, kan er ook geen aanvraag ingediend worden. De factuur is dus van toepassing op de gegevens die wij leveren. Dit wordt nogmaals per mail bevestigd op het moment dat wij uw aanvraag in behandeling nemen. Op 4 juli heeft u deze bevestiging gehad, en op 5 juli hebben wij u de gegevens van een kandidaat toegestuurd. Op beide mails hebben wij geen reactie gekregen van u. De eerstvolgende communicatie uwerzijds vond pas anderhalve maand later plaats in de vorm van een mail met enkel de woorden: 'wat is dit voor onzin'. Vervolgens gaf u aan dat u niemand aan heeft genomen en derhalve in de veronderstelling was dat u daarom niet hoefde te betalen. Echter, wij maken wel degelijk kosten in opdracht van u. Verder heeft u niets aangegeven over een overlijden of een veranderende situatie. Het spijt ons om hierover te lezen en we hadden dit graag op een andere wijze dan via een openbare recensie vernomen. We hadden graag gezien dat dit anders was verlopen.

Door uit Leeuwarden op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

*

Door uit Lamswaarde op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zondag aanvraag, Maandag bevestiging, Dinsdag kennismakingsgesprek. Sneller kan toch niet. Super bedankt!

Door uit Tilburg op 13-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goed. Ze regelen alles.

Door uit Vlaardingen op 13-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima

Door uit 's-Gravenhage op 11-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Only 2 cleaner found during the 2 weeks and neither of them matching our criteria. The second one didn`t bother to show up for the appointment and sent a cancellation over email after the agreed time. It would be good if this company actually filtered the cleaners as there seems to be plenty of them on here who don`t actually want to work. Also 28 eur is way too expensive for just finding a cleaner but taking no responsibility (eg insurance etc)for them.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend dat het zo is verlopen met de voorgestelde hulpen. Wij spreken de hulp er op aan dat zij hun gemaakte afspraken moeten nakomen en elke hulp die wij voorstellen geven bij ons aan, minimaal een jaar beschikbaar te zijn. Indien dit achteraf niet blijkt, heeft dit ook negatieve gevolgen voor de hulp. Op deze manier doen wij er alles aan om betrouwbare hulpen aan te bieden die ook de afspraken na komen en daadwerkelijk beschikbaar zijn. Helaas kan het voorkomen dat een hulp alsnog niet op komt dagen, dit ligt buiten onze macht. Wij hopen alsnog snel een geschikte hulp voor u te vinden.

Door uit Rotterdam op 10-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!