Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Amersfoort op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Verschrikkelijke organisatie. Gedwongen om re betalen, terwijl ze niets leveren. Ze geven alleen een naam door, waar ze vervolgens 0 verantwoordelijkheid over nemen. We hebben een zeer onbetrouwbare en intimiderende schoonmaakster gekregen, zodra je dit aangeeft bij het bedrijf geven ze alleen als feedback dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de screening en het aanvragen van een VOG. Belachelijk. Dit grapje is ons uiteindelijk duur komen te staan en je hebt niets om op terug te vallen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We betreuren de nare situatie! Dit hebben wij u ook kenbaar gemaakt. Op het moment dat de hulp zich inschrijft controleren wij de gegevens. Het laatste controle moment is voor u zelf. Daarnaast is het mogelijk om een VOG te vragen aan de hulp. Wij proberen al onze opdrachtgevers te voorzien van goede hulp!

Door uit Boijl op 18-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Karin lijkt een prima hulp

Door uit Gorssel op 18-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er werd snel een geschikte hulp gevonden, ook al wonen we in een dorp.

Door uit Alphen aan den Rijn op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijk Makkelijk afspraken kunnen maken

Door uit Nieuw-Vennep op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

.

Door uit Drouwen op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima, duidelijke site. Snel was een schoonmaakster gevonden. Inmiddels gesprekje gehad, en ze gaat aan de slag. Ik zocht vanuit het buitenland iemand die bij mijn ouders schoon zou kunnen maken (ik woon in Engeland), en dat lukte snel via deze website. Heel handig om zo een betrouwbare schoonmaakster te vinden.

Door uit Utrecht op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb de voorwaarden van de site niet goed gelezen, dat klopt. Maar ik wilde geen gebruik maken van de dienst en heb ook geen gesprek gehad met een schoonmaker. Moest alsnog de bemiddelingskosten betalen, voor geen geleverde waarde. Ook nadat ik dit had uitgelegd kreeg ik geen begrip. Ik raad het iedereen af in mijn omgeving.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u onze dienstverlening zo ervaart. Echter worst er duidelijk aangegeven dat er bemiddelingskosten moeten worden betaald op het moment dat wij gegevens van een hulp leveren. Ook als u vervolgens zelf besluit hier vanaf te zien.

Door uit Houten op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Handig dat zij voor je op zoek gaan en we vinden de schoonmakers goed en betrouwbaar.

Door uit Grou op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle aanvraag verwerking.

Door uit Zwolle op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op een rijtje: - schoonmaakster 1 kwam twee keer achter elkaar op een kennismakingsgesprek zonder tegenbericht niet opdagen, dus die hoefde ik niet meer te zien - schoonmaakster 2 meldde dat ze helemaal geen tijd had voor een huis erbij, dus die liet het ook afweten - schoonmaakster 3 heeft 2 keer schoongemaakt en meldde toen dat ze een andere baan had; - ikzoekeenschoonmaakster liet daarna weten en betrouwbare, ervaren schoonmaakster te sturen - deze schoonmaakster 4 heeft 1 keer schoongemaakt en liet daarna ook weten niet meer verder te gaan. Kennelijk is ikzoekeenschoonmaakster niet in staat goede schoonmaaksters aan zich te binden. Waardeloos!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat wij tot heden nog geen hulp voor u hebben kunnen vinden die langere tijd bij u werkzaam blijft. Drie van de vier hulpen welke wij u hebben voorgesteld werken al via ons bij andere opdrachtgevers en zijn hier ook nog werkzaam. Van deze opdrachtgevers hebben wij geen klachten over de hulpen ontvangen. Het kan uiteraard voorkomen dat een hulp tussentijds ander werk vind. Dit is echter niet te voorkomen door ons. Alvorens wij de hulpen voorstellen vragen wij of zij verwachten minimaal een jaar beschikbaar te zijn. Als dit niet het geval dan kunnen de hulpen ook niet via ons werken.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!