Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Kerkrade op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

na invulling van jullie formulier is er meteen een reactie van jullie en binnen 3 dagen het kennismakinggesprek met de nieuwe schoonmaakster, dat tot een nieuwe werksituatie zal leiden.

Door uit Hendrik ido ambacht op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Krimpen aan de Lek op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik ga hier niet zomaar voor betalen waar mee ik uit niets aan een of andere vactuur vast zit. pleur op

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. U heeft echter een hulp bij ons aangevraagd, daar wij gegevens hebben geleverd voor een hulp dient bemiddelingskosten aan ons te voldoen.

Door uit Geldermalsen op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nadat we een aanvraag hadden gedaan, kregen we binnen een dag al een reactie.

Door uit Amersfoort op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De kwaliteit van de schoonmaaksters laat te wensen over. Meerdere kandidaten lieten niets meer van zich horen nadat hun contactgegevens waren gedeeld. Had verwacht dat er een betere selectie zou zijn aangezien je dient te betalen voor de service.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Alle hulpen die wij toewijzen reageren zelf op uw aanvraag en geven bij ons aan minimaal 1 jaar beschikbaar te zijn. Zij zijn er van op de hoogte gebracht dat u als opdrachtgever contact opneemt voor een kennismaking en dat zij dus bereikbaar dienen te zijn. Indien wij merken dat dit niet het geval is, worden hulpen hierop aangesproken en zullen wij deze ook niet meer zomaar voorstellen aan andere opdrachtgevers.

Door uit Terheijden op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat er gezocht wordt voor je! Het duurde wel even voordat ik iemand toegewezen kreeg maar ben blij dat het gelukt is.

Door uit Hoorn op 16-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

heel fijn om zo snel oplossing te vinden en de website werkt heel goed ook.

Door uit Huizen op 15-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hadden snel een match gevonden.

Door uit Soest op 14-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top!

Door uit Delfgauw op 14-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

nvt

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!