Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Mierlo op 22-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Middelburg op 22-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel geregeld en precies gevonden wat ik zocht

Door uit Amersfoort op 22-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot op heden een snelle bemiddeling.

Door uit Bussum op 21-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 2 maanden een leuke hulp gehad te hebben is het sindsdien aanmodderen. Prijs werd ook intussen even verhoogd. Iemand die na een paar keer niets meer van zich laat horen, 2 x iemand die maar korte tijd kunnen omdat ze gaan studeren. En nu al weken geen reactie🙃, ondanks aanpassen profiel.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat wij tot nu toe nog geen hulp hebben gevonden wat heeft geleidt tot een langdurige samenwerking. U bent erg specifiek met de momenten dat de hulp moet kunnen, daar wij geheel afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de hulp uit uw omgeving kan dit er voor zorgen dat het langer duurt.

Door uit Blaricum op 20-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

The first cleaner was a disappointment. She wasted 2 weeks of my time. Then it took almost 1 month to find another cleaner. I hope this lady works out better.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat de eerste hulp niet heeft geleid tot een langdurige samenwerking. Vervolgens kwamen wij in de vakantieperiode waardoor het lastiger was om een beschikbare hulp voor u te vinden. Uiteraard is het erg fijn te lezen dat er alsnog een hulp is gevonden welke bij u aan de slag gaat.

Door uit Lelystad op 20-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

...

Door uit Wijhe op 20-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ontevreden met de service. Je moet vooraf 31 euro betalen, ik heb nog geen hulp. Klantenservice niet erg behulpzaam.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Echter hebben wij in korte tijd een hulp voorgesteld, u heeft deze afgewezen op basis van eisen welke niet bij ons bekend waren. Wij kunnen dan uiteraard voor u verder zoeken op basis van uw aanvullende eisen. Echter heeft u vervolgens zelf van onze dienstverlening afgezien, ondanks dat u nog garantie heeft.

Door uit 's-Gravenhage op 20-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goede dienstverlening

Door uit Bergschenhoek op 20-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Super snel een voorstel gekregen.

Door uit Leiden op 20-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

vlot geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!