Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Delft op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een week een schoonmaker gevonden!

Door uit Almelo op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en gemakkelijk hulp zoeken.

Door uit 's-Hertogenbosch op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen goede ervaring.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben op korte termijn een hulp aan u voorgesteld op basis van uw aanvraag, vervolgens heeft u de hulp afgewezen met als reden dat u niet verder wenst te zoeken. Hierop heeft u tot op heden geen verdere toelichting gegeven, waardoor wij u ook niet verder kunnen helpen.

Door uit Enschede op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

geen verdere opmerkingen

Door uit Weert op 12-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We zijn al tijden op zoek naar een hulp in de huidhouding en nu eindleijk een gevonden

Door uit Deventer op 11-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen de aangegeven tijd kreeg ik een naam door. Zelfs toen het met 1 schoonmaakster niet klikte, was er binnen 1 werkdag iemand anders gevonden.

Door uit 's-Hertogenbosch op 10-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijn dat ik zelf niet op zoek hoefde te gaan, het was op deze manier snel geregeld. Mijn schoonmaakster volgt de cursus schoonmaken die wordt aangeboden. Dat zegt ook iets over haar motivatie.

Door uit Enkhuizen op 10-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle bemiddeling en binnen 3 dagen een kandidaat gevonden.

Door uit 's-Graveland op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Mijn eerste schoonmaakster die ik via ikzoekeenschoonmaakster.nl door gestuurd kreeg was na 1 1/2 week en niet 3 dagen maar wel net voor het termijn van de 2 weken die ze geven. Je krijgt direct een factuur gestuurd voor de bemiddelingskosten omdat zij zeggen dat er een match is maar ik zelf had haar nog nooit gezien. Helaas kwam zij na 2x al niet meer op dagen en daarna heb ik het nog een paar keer geprobeerd maar steeds geen match, of ze bleken toch geen tijd te hebben of dachten mijn houten vloer met water te kunnen dweilen. Na een paar maanden nog steeds geen goede schoonmaakster via deze site gevonden. Ik heb er geen vertrouwen meer in en de zoek opdracht gestopt. Ik raad het niet aan om via deze site een schoonmaakster te zoeken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg jammer dat u zo onze dienst heeft ervaren. De factuur ontvangt u inderdaad op het moment dat wij gegevens leveren van een hulp. De eerste hulp heeft ook bij u gewerkt. Nadat deze hulp was gestopt hebben wij u meerdere hulp voorgesteld welke allemaal al via ons naar alle tevredenheid werkten en sommige ook al meerdere jaren. Helaas was geen enkele hulp naar uw tevredenheid en heeft u vervolgens zelf geheel van de dienst afgezien.

Door uit Eibergen op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en goed

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!