Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Bemmel op 30-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kort en zakelijk

Door uit Delden Ov op 29-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het was verrassend snel. Binnen een week had ik contact met een geschikte hulp.

Door uit Leiden op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Voor het eerst maak ik gebruik van deze dienst. Kan er nog weinig overzeggen maar de eerste contacten zijn goed.

Door uit Assen op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op zaterdag inschrijven en de dinsdag daarna al kennismaking met de nieuwe hulp. Super.

Door uit Appingedam op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Echter heeft u ons een 2 gegeven met als toelichting goed. Jammer dat u geen toelichting gegeven heeft over de cijfers die u ons heeft gegeven. Wij verbeteren graag onze diensten.

Door uit Amersfoort op 23-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie. Volledig in de dienstverlening. Tot op heden erg tevreden.

Door uit 's-Gravenhage op 23-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik zocht en vond via ikzoekeenschoonmaakster.nl een schoonmaakster. Laten we hopen dat de match lang standhoudt.

Door uit Rotterdam op 23-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het enigste wat dit bedrijf doet is het telefoonnummer doorsturen van een schoonmaakster. De aanvraag wordt vrijwel niet gelezen en er wordt niet specifiek gezocht naar een schoonmaakster die bij jou zou passen. Hierdoor wordt het een lang traject om een geschikte schoonmaakster te vinden. Daarna is het aan jou om in contact te komen met een schoonmaker, die naar mijn mening mega moeizaam de telefoon beantwoorden. Niet tevreden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het spijt ons te lezen dat u zo ontevreden bent. We kijken wel degelijk naar de inhoud van uw aanvraag bij het voorstellen van een match. We hebben u tot drie keer toe binnen een dag iemand voorgesteld. U heeft uw eisen na elke match aangepast, zodat wij iemand anders zoeken aan de hand van uw gewijzigde opdracht. Hier hebben we dan echter nog geen rekening mee kunnen houden. We zoeken graag nogmaals iemand voor u.

Door uit Oss op 23-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service en al binnen een paar dagen een geschikte kandidaat gevonden.

Door uit Voorburg op 23-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Degelijk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!