• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 201.042 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Schoonmaakster in Zaltbommel

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2537 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Zaltbommel betekent 'zoute boomgaard'. Bomen in boomgaarden worden vaak met beschermingsmiddelen bespoten om aantasting van insecten, zoals wormen, te voorkomen.

In ons interieur is eigenlijk sprake van een soortgelijke situatie: als wij ons interieur niet beschermen kan deze ook worden aangetast door bacteriën. Bescherming is mogelijk door regelmatig goed schoonmaken. Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd hebt voor een goede schoonmaak; een bekwame schoonmaakster kan dan heel wenselijk zijn.

Onze schoonmaaksters

De schoonmaakster die wordt geselecteerd voor u, selecteren wij aan de hand van eisen en wensen die u ons hebt doorgegeven. U kunt deze eisen doorgeven zodra u zich bij ons hebt aangemeld. Daarnaast woont de schoonmaakster in (omgeving) Zaltbommel. Wanneer u woont in Kerkwijk of Brakel kunt u tevens bij ons terecht.

Schoonmaakster Zaltbommel aanvragen

Vergoeding

  • De vergoeding die de schoonmaakster ontvangt is € 12,50 per uur. Dit is een all-in bedrag; er komt dus niets meer bovenop.
  • Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. U ontvangt hierbij direct een jaar lang garantie.Language English