Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Mijnsheerenland op 02-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het proces van inschrijven tot het vinden van een hulp duurde minder dan een week! Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.

Door uit Barendrecht op 02-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle reactie. Afspraak 1e maand op proef. Wat te doen bij ziekte?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Voor ziekte zijn er wettelijke regels. Indien de hulp de gemiste uren niet op een ander moment kan inhalen, bent u wettelijk verplicht de eerste zes weken 70€ van het loon door te betalen.

Door uit Amsterdam op 02-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Website/homepage is niet duidelijk. Geen algemeen informatienummer en de klantenservice is absoluut niet oplossingsgericht. Hele bedrijf lijkt erop gericht om zoveel mogelijk mensen te laten aanmelden en ze bang te maken om zo hun factuur te laten voldoen. Wordt overal gezegd dat het gratis is maar als je daarna bij de uitleg gaat zoeken komen pas de facturering aan de orde. Wilde informatie over dienstverlening, dus account aangemaakt en m'n wensen doorgegeven in de hoop contact te krijgen. Gelijk een match doorgestuurd gekregen en een factuur, terwijl dit absoluut niet mijn insteek was. Netjes gevraagd dat ik gewoon een gesprek wil en geen match en of ze de factuur kunnen kwijtschelden maar daar wordt geen gehoor aan gegeven.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet goed op de hoogte bent van de voorwaarden ondanks dat u hier actief akkoord mee bent gegaan. Een account aanmaken is gratis. Een aanvraag indienen, en ons daarmee een opdracht geven om werkzaamheden voor u te verrichten, kost geld op het moment dat wij iemand vinden. Dit wordt ook netjes aangegeven op de website en u dient hier mee akkoord te gaan voordat u uw aanvraag indient. Het is erg jammer dat u in de veronderstelling was dat dit alles gratis is, maar zo wordt dit niet aangegeven. We betreuren dit verloop.

Door uit Elst op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We hadden een schoonmaker maar die is gestopt. Fijn dat we via deze weg een nieuwe schoonmaker hebben kunnen regelen.

Door uit Maarssen op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op de dag na de aanvraag kreeg ik de volgende ochtend al een naam en adres. De dag daarna was het contact. Ze maakte een goede indruk. Volgende week begint ze.

Door uit Enschede op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben erg tevreden met mijn schoonmaakster die ik heb gevonden via ikzoekeenschoonmaakster.nl. Ze werkt erg netjes en heb zelf nergens meer omkijken naar. Ik kan het iedereen aanraden!

Door uit Goes op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

In no time een schoonmaakster gevonden. Top!

Door uit Druten op 28-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week kreeg ik de gegevens van een potentieel kandidaat. Dat vond ik snel. De eerste indruk is goed, de komende weken gaan we het ervaren.

Door uit 's-Gravenhage op 27-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

-

Door uit Capelle aan den IJssel op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Supersnel iemand aangeboden, erg fijn.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!