Schoonmaakster Vlaardingen

Woonachtig in Vlaardingen en schoonmaakster gezocht? Wij matchen u met een betrouwbare en efifciënte huishoudelijke hulp. Bekijk nu de voordelen van een schoonmaakster in Vlaardingen.

Schoonmaakster gevraagd in Vlaardingen?

Vlaardingen is vooral bekend als dé haringstad. Hygiëne is van groot belang bij het fileren van haring. Hetzelfde geldt voor onze woningen: een hygiënische woning kan de kwaliteit van de leefomgeving sterk verbeteren.

Hoe het werkt:

  1. U vult het inschrijfformulier in;
  2. Na deze inschrijving komt u terecht in uw persoonlijke pagina. In deze pagina kunt u aangeven welke eisen en wensen u aan uw schoonmaakster stelt;
  3. Zodra u de aanvraag afrondt gaan wij voor u op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan deze wensen en eisen;
  4. Hebben wij iemand gevonden? Dan leveren wij u de contactgegevens van de schoonmaakster zodat u een afspraak met de schoonmaakster kunt plannen voor een kennismakingsgesprek;
  5. Blijkt tijdens dit gesprek dat er een klik is tussen u en de schoonmaakster? Dan gaat de schoonmaakster bij u aan de slag.
  6. Is er geen klik? Dan zoeken wij kosteloos voor u naar een nieuwe kandidaat.

Schoonmaakster Vlaardingen aanvragen

Een schoonmaakster in Vlaardingen voor € 12,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Vlaardingen bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. U hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting, dit zit al bij het uurloon in. Daarnaast is er sprake van een schoonmaak abonnement waarvoor u € 8,99 per maand betaalt.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende schoonmaakster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Beschikbare schoonmaaksters: