Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Krimpen aan den IJssel op 15-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel een juiste hulp gevonden!

Door uit Hengelo op 14-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede schoonmaakster ze weet wat ze doet

Door uit Susteren op 13-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Te snel met rappelleren

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Op het moment dat een factuur niet tijdig wordt voldaan, wordt er uiteraard een herinnering verzonden.

Door uit 's-Gravenhage op 10-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Communicatie door het bedrijf is nagenoeg niet of niet volledig.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor het toezenden van uw feedback. Jammer dat u geen toelichting heeft gegeven waar uit wij ons kunnen verbeteren. We doen ons best.

Door uit Hilvarenbeek op 09-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Helaas al diverse malen gevraagd om een kandidaat voor te stellen, tot nu toe 3 kandidaten doorgestuurd gekregen, bleek vertraging in te zitten waardoor schoonmaakster reeds bezet was, of niet reageerde. Weinig terug koppeling/actie vanuit het bedrijf zelf.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u tot nu toe nog geen geschikte hulp hebt gevonden. Echter ontvangen wij nog graag toelichting vanuit uw kant wat u bedoelt met dat er vertraging in zit? Zodra u via uw account doorgeeft dat er geen match is, gaan wij zo spoedig mogelijk voor u verder opzoek. Op het moment dat wij reactie krijgen van een hulp welke zelf reageert op uw aanvraag, sturen wij gelijk u de gegevens door, zodat u zo spoedig mogelijk contact kunt opnemen met de hulp. Als er vanuit uw kant tijd tussen zit, dan kan het inderdaad zo zijn dat de hulp ondertussen al iets anders heeft gevonden.

Door uit Driebergen-Rijsenburg op 08-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We kregen een snelle response op onze aanvraag. De volgende dag kregen we al direct de 1e kandidaat voorgesteld; deze reageerde echter niet op ons contactverzoek. Nadat ik dit had gemeld, kregen we binnen een dag een volgende kandidaat en deze voldoet perfect aan onze wensen! :)

Door uit Zoetermeer op 08-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service en marktconforme prijzen

Door uit Rotterdam op 07-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een hulp gevonden dicht in de buurt, dank daarvoor!

Door uit Abcoude op 06-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik weet nog niet hoe Chantal als schoonmaakster is. Ze moet nog langs komen. Over de mail klonk ze erg aardig

Door uit Geleen op 03-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

erg fijne en snelle service.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!